Mario^^ Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ako ne prodjemo Bragu, Zenga pakuje kofere... Sto se tiche Pantelica, mnogo je naprzen... mislim da ne zasluzuje kapitensku traku... kapiten treba da bude pametan i iskusan igrach... na pamet mi jedino pada Dudic... koji ove sezone bash i nije u formi kakvoj je bio pre... Svi prichate o Joksimovicu i Pantelicu, ( slazem se za njih ) ali niko ne spominje Mudrinica, koji je po meni najveci rtd u zvezdi... Uvek je u prvih 11, nezna da igra, ostali to nadoknadjuju borbom, dok on ni to ne nece, znachi nije da ne moze nego jednostavno nece, boli ga kurac... Samo pritrchi kad treba slobodnjak da izvede koji takodje nezna da izvede, a stalno se neshto trpa... Zhigic, glup... kao i Pantelic koji bi samo da se svadjaju... U dobroj formi su Jankovic i izuzetno borbeni Kovachevic... Dobar je Trajkovic, Zigic daje golove, cheka se povratak Baste... Dramani ce biti dobar samo da ga registruju ili sta vec treba... Sve u svemu, sto se napada i sredine tiche, manje vishe sam zadovoljan, ali odbrana je stvarno ochajna, chak ni golmani nisu toliko loshi, ali smo strasno shuplji... Od kad je otishao Vidic nikako da sredimo problem sa odbranom... jos jedan rezultat pohlepe pojedinih ljudi sa vrha, a dok tako bude nishta od lige shampiona za zvezdu i bilo kakvog drugog veceg uspeha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) Da li ste videli . . . Borac Zvezda = 2:1 ... AHahahhahahha, znaci ne zna se ko je gori... ← Ovaj sigurno nije cuo za rezultat na JNA EDIT : zaboravih da kazem da je Panta vec u Berlinu i najkasnije do utorka ce se znati dali kapiten napusta CZ Edited August 29, 2005 by Devean_George|3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Te koji neznanje nadoknadjuju borbom odmasadaodma poslati na box pa nek kod mame i tate na terasi nadoknadjuje...pazi kad su vratili retardiranog miladinovica koji je upropastio 80% utakmica prosxle sezone, medju ostalima cxovek je pravi znalac...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kako sam nervozan...secate se kad je Ljupko nakon nekog x y poraza rekao "fudbal ne mozxe da se igra bez dobrih fudbalera" e u ovoj debilnoj izjavi ima i te kako puno tuzxne istine a odnosi se i na partizan i na zvezdu...a pantelic ce da zavrsxi kao i ostali grande transferi iz zvezde ognjenovic, adzxic, lalatovic, jovicxic... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 a pantelic ce da zavrsxi kao i ostali grande transferi iz zvezde ognjenovic, adzxic, lalatovic, jovicxic... ← Eh a tek koliko sam ja juce popizdeo...drug mi je predlozio da mogu sad slobodno da idem u monahe i tako necu da se nerviram bar do kraja zivota . A sto se tice Pante naravno da ce da zavrsi kao i ostali sto su otisli iz Zvezde u poslednjih nekoliko godina(sa izuzetkom Vidica koji misli da igra u Milanu)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ma koliko god me nervirao Pantelic protivim se onoj pozajmici ( znam da su odustali od toga ). Zamisli ti to, da im damo kapitena na pozajmicu, pa nismo mi trece ligashi jebem mu mater... ako oce neko da da kesh neka da, a ne da se debilishemo sa pozajmicama... to je ok kad damo na pozajmicu igracha od 18 godina za koga trenutno nema mesta u prvom timu, ali da dash kapitena na pozajmicu, to nema veze s mozgom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 mene iskreno to brine, nisam neki preterani pantin fan ali mislim da nam je odbrana iovako shuplja za sve pare a da tje njegov odlazak dosta oslabiti i sam napad. purovitj je pocheo fino da igra ali osim njega i zhige mi onda nemamo napadacha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Da, odbrana je daleko najveci problem, od kako je otisao Vidic, bojim se u svakom trenutku kad je lopta kod protivnika, gde god se on nalazio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 evo sad vidoh izgleda da ce perica ognjenovic da se vrati u zvezdu :( pa dokle bre!!!??? tek smo ga sad najebali Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Jel ozbiljno da se taj debil vraca ? Pa ja mislio da on zavrsio sa fudbalom odavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 E ne dirajte Pericu, dobar je on bio, samo sto je uvek pravio potez vishe kao sad Pantelic, samo sto je Perica bio bolji od njega. Ko zna mozda je nauchio da doda loptu za sve ove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ma sxta doda nije mogao ni da dobaci loptu sa 16 do gola Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ma sxta doda nije mogao ni da dobaci loptu sa 16 do gola ← Ali je zato znao da udje sa loptom u gol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 (edited) Ognjenovic u Zvezdi.... izjavio je da je Zvezda ponudila ugovor sa njim,i rekao je da bi voleo da se vrati u Zvezdu... ako dodje popunice prazninu u napadu jer Pantelic najverovatnije ide u Hertu.... videcemo...on se totalno zeznuo sto je presao u real tako mlad,ali nadam se da ce doci...dobro dribla:) Edited August 30, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Perica je zakon!!!I sto puta bolji od Pante !I daj boze da dodje!!!!!!!!Necu mnogo da se palim dok ne potpise ;) Pregovarali smo i sa Kerembueom pa nista...tako da je sve moguce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 i ovde: PERO PERICE ZVEZDINA PERJANICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! definitivno ce to biti veeeeliki plus za zvezdu, pogotovo sto pantelic odlazi, tj vec je otisao u hertu!! hvala kurcu.... nasa odbrana je prethodnih godina bila jaca strana ekipe, dok ove ne mozemo da se pohvalimo tim. dudic, kao sto je vec neko rekao, ne igra kako zna, miladinovic i joksimovic ne mogu NIKAKO da popune rupu odlaskom slavoljuba (iako on i nije preterano dobar, ali je pozrtvovan) i povredom ODLICNOG bisevca, koji se inace polako vraca na teren. jos kada se basta vrati i ako onaj brazilac nesto pokaze onda mozda i mozemo da pricamo o nekoj odbrani, ali do tada... hm... sreda... joooj.... mudrina-dbl, perovic-maneken, jankovic, iako sada ok igra, PREPOTENTKO!, jedino sto vredi je kovacevic i ako se pokaze trajkovic. napad- jednom recju ziga. kako on igra, tj mu asistiraju zavisi i konacan ishod tekme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Otiso Panta otisli i retardosi Tintor i Mrdja.Ako ne dovedemo Pericu to ce biti propast !!!Valjda cemo da ga dovedemo mjakumu...plus trebamo sto brze da ga registrujemo(ako ga dovedemo)za tekmu sa Bragom jer ako ne uspemo onda ce mo igrati i bez Zige ili Perice(opet ako dodje) .znaci trebalo bi da ga dovedemo sto pre !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Epa braco lepo smo ziveli i uzivali u zabludi .Perica NE DOLAZI u Zvezdu.Ne mogu da verujem pregovaramo sa stoperima a napadac i kapiten nam otisao ?u igri je i Mladenovic.sve u svemu sutra je zadnji dan pa najverovatnije nema nista od napadaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 najnovija vest, pregovara se sa mark julianom i kazhu da su realne shanse da dodje u zvezdu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Imamo mi dobre napadace... samo treba pojacati vezni red i odbranu... 'ajde bre Basta vise! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Ali je zato znao da udje sa loptom u gol :) ← Da oba puta :))))) Julijano no way hose, pada u vodu...Mladenovic ok mozxe...pericu sam 11 avgusta gledao kod babe i dede na seoskom turu u malom fudbalu, neki seoski bogatun je doveo ekipu sa strane za 2000 jura i zamalo da rsnu u finalu...perica je bio na nivou onoga sxto zapravo i jeste prvoklasni vasxarski igracx Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Mladenovic potpisao...do jaja! Baj d vej...video sam da ste pomenuli Jovicica,izvaljujem da 90 posto likova ne zna za njega iako je bio kapiten pre desetak godina (nosio broj 9,secam se)...e sad ono sto hocu da kazem je-On mi je ujak! :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 mladenovic je tu cheka se perica... inache zaboravili ste da u napadu osim zige i pure postoji i rashkovitj (dosho ovog leta iz zete) koji je skroz soidan (za nashu ligu) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ja prochitah da josh neki iz chieva treba da dodje na pozajmicu, reprezentativac gane, zaboravio sam mu ime... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Shta bi sa Pericom, jel dolazi ili ne dolazi, mislim jedni prichaju kako dolazi, neki kazu da se jos pregovara, neki da nema nishta od toga... U novinama nisam nashao nikakav podatak, mada ne chitam sporstske novine, ali na sportskoj strani nishta nije bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Mladenovic potpisao...do jaja! Baj d vej...video sam da ste pomenuli Jovicica,izvaljujem da 90 posto likova ne zna za njega iako je bio kapiten pre desetak godina (nosio broj 9,secam se)...e sad ono sto hocu da kazem je-On mi je ujak! :) ← Eeeeeee da je zabo baiji drzxao bi mu sliku u predsoblju, ovako... :)))))))) Smorile ga povrede besxe? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts