gruja Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 jebote Shoosh zna znanje...8 dan...kako se toga nisam setio...fenomenalno tuzan film,jebote... a i sto je Dz rekla Davno zaboravljeno vreme zakon...i to ne mogu da verujem da sam zaboravio... ovaj,sta sam hteo da kazem? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Cool Runnings ← jep taj je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 25th Hour Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 T2-dok sam bio klinac,stvarno sam plakao na kraju filma Let iznad kukavicjeg gnezda-kraj filma,posle sam se bas istripovao... Lotr-kad roknu boromira,ali on se i dalje drzi sa strelom u vratu zivot je lep-kao sto su svi rekli,kraj filma Devojka od milion dolara Bilo jednom u Americi-jos dok su klinci,pa kad mali popije metak i kaze:Ogliznuo sam se... Dogvile-nije toliko tuzan,ali ceo film mi je bio nekako tezak. Man on the fire Bambi Lion king Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 requiem for a dream kraj berserk kraj Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Green mile A.I. Zivot je lep Braveheart Robinson Kruso Crtaci su svi tuzhni :/ Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 tuzhni ili jednostavno ochajni filmovi ? petrijin venac je tuzniji od svih njih...a kada je petrijin venac od necheg bolji, onda znamo o chemu pricamo. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 od crtaca zemlja pre nastanka stvarno za plakanje a od filmova Sibirski berberin Zivot je lep Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 sada neznam tacno kako se zove film gledao sam ga pre milion godina.Radi se o porodici medveda koje lovci sve poubijaju i samo najmladji ostane ziv,ali nije to tuzne nego medvedic sedi na jednom brezuljku i gleda zalazak sunca ps: Ali posle 2 godine ka da poraste svim lovcima J E B E kev...onako bas i svakako od novijih filmova Star Wars 3 deo kada se Jedi-aje ubijaju onako ta scena je vrlo potresna A od crtaca Lion King kada mu pogine tata i bambi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 pa, prevelika iscekivanja(gvinet paltrow, ethan hawke, robert de niro) - malo remek delo po knjizi......ceo film je nekako, predivan, melanhonican, muzika i sve cini film nekako tuznjikavim dok je recimo devojka od milion dolara zaista jako JAKO tuzan film...... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Let iznad kukavicjeg gnezda-kraj filma,posle sam se bas istripovao... Bilo jednom u Americi-jos dok su klinci,pa kad mali popije metak i kaze:Ogliznuo sam se... ← Ladno na i ja na oba ,(dodushe kad sam bio mladji) ali vishe na scenu iz bilo jednom u americi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 jel moze cinematic iz igre?? ako moze onda kad tommy umre na kraju mafia-e.. ← Umro je na kraju? Neee! Nikad nisam uspeo da predjem trku... :( Nas ratni film. Igra neki stranac koji cuva bebu u camcu dok joj ustase ubijaju majku. Ta scena je prekid... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 i niko ne spomenu let iznad kukavicjeg gnezda, ceo onaj deo kad bleji ispred i indijanac mu daje kuzva i posle kad ga lobotomiraju... ← Ma ne na lobotomiju, vetj na elektroshokove... A.I. je ceo dakbe, i Quills, i 8. dan Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Meni su skoro svi Diznijevi crtatji bedak, mada mi je najgore bilo u crtanom Fox & the Hound, kad se lisac na kraju seca kad su obecavali jedno drugom da ce zauvek biti najbolji prijatelji E, da...i: Zemlja pre vremena, kad se Malo Stopalo istripuje od svoje senke da je njegova pokojna kewa ← brate (tj sestro :D) secam se kako sam kao mali plakao na taj deo kad se Tod seca tog trenutka Zemlju pre nastanka vremena i Lion King sam gledao kasnije, kao i vec pomenuti deo iz Ice Age-a, ali su isto potresni momenti. od filmova u zadnje vreme Hotel Rwanda i Around the Bend, ovaj drugi narochito, i to scena kada otac (Cristopher Walken) objashnjava sinu zashto ga je napustio. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Sad me Dz potseti Ipak mi je najtuzni trenutak taj sa Malim Stopalom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Da ne ponavljam sve ono shto su ljudi rekli vec samo cu da dodam da sam plakao kao kisha kada sam prvi put gledao Gladijatora :(. A da, Boromir scena definitivno su je odlicno odradili pogotovo u produzenoj verziji. Mada ovo nema veze sa topicom previshe, moram da kazem da sam pustio suzu i u Lotr 3 prilikom cuvenog jurisha Rohirima i govora koji mu prethodi (iako nije na pravom mestu, u knjizi se deshava tek kasnije u toku bitke). ^_^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Umro je na kraju? Neee! Nikad nisam uspeo da predjem trku... :( Nas ratni film. Igra neki stranac koji cuva bebu u camcu dok joj ustase ubijaju majku. Ta scena je prekid... ← Spasitelj sa Denisom Kvejdom i Natashom Ninkovic.. film koji je najbolje opisao rat u bosni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 ^^Ako sam nekada bio blizu plakanja, to je bilo kada sam prvi put gledao taj film i Zelenu Milju (zbog Kofija). Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 meni je extra muchna bila scena kada u High Noonu svi jedan po jedan odbijaju Coopera i smishljaju zasto ne mogu da mu pomognu i kada mu pomotj nudi samo onaj bogalj also kada smo kod Coopera (Azda ce me voleti zbog ovoga =o)) - Yankies Pride Ceo film Legends of the Fall, pogotovo scene u kojima ginu najmladji brat, pitova trudna zhena i sam brad na kraju sa medjedom =o)) ima josh...treba se setiti u ove sate =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Gledao pre neki dan i razocharao se gadno. Shta sve nece dobiti oskara... Ne pada mi na pamet nishta sem dva vec pomenuta - Zivot je lep i T2. ← razocarao se u film? pffjuuu... mnogo si pao na mojoj lestvici cool rur likova ;P hoce li mi neko objasniti sta je tuzno u filmu T2? eh da Pijanista... dobar film bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Umro je na kraju? Neee! Nikad nisam uspeo da predjem trku... :( Nas ratni film. Igra neki stranac koji cuva bebu u camcu dok joj ustase ubijaju majku. Ta scena je prekid... ← Ne znam da li ti neshto znachi, ali mozesh trku da predjesh na fazon Aj da ne objashnjavam, ako ti treba, pitaj . Mnogo je lako... meni je extra muchna bila scena kada u High Noonu svi jedan po jedan odbijaju Coopera i smishljaju zasto ne mogu da mu pomognu i kada mu pomotj nudi samo onaj bogalj also kada smo kod Coopera (Azda ce me voleti zbog ovoga =o)) - Yankies Pride Ceo film Legends of the Fall, pogotovo scene u kojima ginu najmladji brat, pitova trudna zhena i sam brad na kraju sa medjedom =o)) ima josh...treba se setiti u ove sate =o) ← E da, ovo u High Noonu je dobro, sad si me podsetio. Dalje, Top Gun mi je bio tuzan (mada sam ga gledao iznova i iznova kad sam bio mali), ne secam se tachno zbog chega jer ima jedno 7-8 godina kako ga nisam gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Veliko plavetnilo (Big blue) xtra tuzxan Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Od crtaca ICE AGE (ma svi ti crtaci, stalno bre placem) Da od filmova Zelena milja, Zivot je lep, ima jos par koju su me bas dirnuli !!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ee da zivot je lep je stvarno pretuzan film, onda onaj, da pijanista valjda, ne mogu da se setim da li je bash tako, joj kako su samo muchili jadne jevreje... Ne znam, shto kazhe zeki ima dosta crtaca koji su me skenjavali, npr. Svi psi idu u raj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Terminator 3 kada umre onaj policajac...šmrc....joj gde su mi maramice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts