Therion Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Samo usporedite crtane filmove pre 5-10 godina i ove danashnje. Dobro ajde nekada se i nasmejem, ali shta treba 6- godishnje dete da pomisli kada vidi rena i stimpija kako spavaju u raspadajutjoj leshini kita? Kakve tje to biti poremetjene generacije ja stvarno ne znam... vishe puta mi se povratjalo kada sam gledao ren & stimpy-a nego kada sam gledao jackass the movie... dude Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ren i Stimpi nije crtani za klince.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 to si u pravu.....crtaci su odvratni...a sinhronizacija jos gora...znaci zasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 vecina crtanih nije za klince:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ren&Stimpy nije za klince, u Americi se pushta oko 11 uveche... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 pa, to je josh i dobra varijanta kakvih ima...... sundjer bob je meni, licno, nezamislivo sranje i crtani kakav ne treba praviti. Johnny Bravo, Cow&Chicken, Three Pigeons su ok Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Da, u pravu ste... kad se samo setim duska dugouska, patka dache i ostalih... Ali daleko najjachi lik ever je onaj ludi petao, kakav je ono car, ne mogu sad da se setim kako se zove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Koliko sam vido na ejdnom drugom topicu vecina foruma misli da je sundjer bob i rene i stimpi inteligentan crtani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Da, u pravu ste... kad se samo setim duska dugouska, patka dache i ostalih... Ali daleko najjachi lik ever je onaj ludi petao, kakav je ono car, ne mogu sad da se setim kako se zove :) ← Sofronije ako mislimo na istog , ma car je :D 2x nishta je nishta , matematika je jasna , nema tvoje polovine :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ren&Stimpy nije za klince, u Americi se pushta oko 11 uveche... ← Jedino shto ih kod nas gleda svaki klinac pre shkole/zabavishta i pred spavanje. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 To je nash problem tj. nasha greshka. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Zdravo drugari!!!! Ja sam vas prijatelj SMRDLJAAAAAA!! Naucicu vase bake da SISAJU jaja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Sofronije ako mislimo na istog , ma car je :D 2x nishta je nishta , matematika je jasna , nema tvoje polovine :D ← DA, DA to je on ahahaha kakav je car ! :D Secam se te epizode :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ren i stimpy nikako nisu za decu.... a da je losa sinhronizacija je glupost, posebno za sundjer-boba koji je bolji nego original Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Da, sinhronizacija je stvarno krsh. ( ne pricam o nekom odredjenom crtanom filmu, govorim uopste... ) Bilo bi bolje da da titluju, kao u south parku, zamislite sinhronizaciju south park-a :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Današnji crtaći su definitivno krš i utiču na današnju decu.Recimo onaj crtani sa ona 3 debila(ed,edd i neki kurac) gde je broj frameova po sekundi 5 što ide na živac i sve što rade je to da prde i podriguju.Onda isto takvi neki slični crtaći(ne mogu da se setim imena) ali sve su neke deformisane face.U jednom crtaću imaju ogromne glave,u drugom nose maske,u trećem velike bulje u četvrtom velike noseve i sve na tu foru.A glasovi su nula.Kad se samo setih dobrog starog Kremenka,ili Vučka i Žućka pa Duška....to su bili crtaći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Yeah u pravu ste...mada SouthPark je VRH sto se tice parodija na sve zivo... ;) Mada ima Futurama,Anima na gomile sto su jako zanimljive... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 krsh bre sinhronizacija, glasovi su nevidjeno iritantni, poslenji mohikanac od crtaca koji su sinhronizovali ok bio je Vitez Koja. pre neki dan naletim negde se pustao, ma bre to su glasovi. naravno, mica tatic i nikola simic eeeeeej bre vrh! naravno, i svi ostali sto smo ih gledali ujutru u 7:08 radnim danom na RTS I :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) sofronije je lud a i kojot i tica trkacica... south park takodje al to je kao "novi crtac" i nije za klince -Ja sam pevac -Pevac ili krelac bice dobar sos sto se tice sihronizacije bila je tema pre.. neko rece da su sve te trake sa tom dobrom sihronizacijom izgorele prilikom NATO bombardonanja RTS-a :( Edited July 19, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Dana Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 mislim da sam vec na jednom topicu rekao, ali ne shkodi :) kod nas je juche bio protest protiv takvih crtaca, tipa pokemona i teletabisa. U fazonu, vratite nam Looney Toones i Disneya. Nisam bio tamo, igrao sam turnir u fudbalu, ali sam chuo da je bilo dosta mase i da su nakupili dosta potpisa. A ko da ce to neshto da im znachi... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Da, sinhronizacija je stvarno krsh. ( ne pricam o nekom odredjenom crtanom filmu, govorim uopste... ) Bilo bi bolje da da titluju, kao u south parku, zamislite sinhronizaciju south park-a :)) ← nemogu da zamislim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma evoksi shtrunfovi himen robotek transformersi sve bre to vrh crtaci to sam ja gledao kad sam bio mali a ne sad ove neke kugle neki glavti shareni teletabisi pravljeno za decu debile a oni nashoj deci to pushtaju da ih zaglupe a i realno gledano dea vishe nit igraju se napolju nego se igraju na kompovima :( e de su dobra stara vremena dok sam bio klinac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ed, edd and eddy je odlichan crtani shtagod da ste ovde popljuvali valja to shto vi ne razumete tu vrstu humora to je druga stvar ← Da, ok je za nas... ali pricamo o crtacima za decu... znachi 7-10 godina... Mada bih ja neke od njih vrlo rado ponovo gledao... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Cartoon Network ne gadja populaciju od 7-10 godina, vec kompletan spektar. Teshko da ce se naci neko ko ne gotivi da gleda makar jedno od ponudjenih: Samurai Jacka, Powerfuff Girls, Johnny Brava, Dextera.. Ovo ipak ne mozhete reci za transformerse, himena ili kremenka. to su crtani za decu do 12 godina - bez zapleta, sa radnjom koja se iz epizode u epizodu ponavlja, itd. Glavna drazh Looney Toonsa je sinhronizacija Nade Blam, Simica i ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts