Wanderer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 stvarno je iznenadjenje za sve sto ce se igrati source ali sta je tu je ,to je odluka nasih organizatora,mada je riskantna ali ........ sad ce imati jos neke ekipe sanse da se pokazu u Cs;S @kobrica znaci morao sam da kazem ovo,stvarno mi nije jasno sto ti mislis da ce to nekog pogoditi sto ti i tvoji ortaci necete igrati source ,ko da si ti ne znam ni ja vise ko..... tako su pricali silni velikani i u 1,5 kad se pojavio 1.6 itd ,tako da ako ce se to igrati ili igraj ili nemoj ,ne moras da to na sva zvona objavljujes da ti neces igrati.... i ja se slazem da je lose sto ce se igrati cs:s a ne 1.6 na koga su ljudi kod nas navikli ali kad je organizator tako rekao ima da se postuje kobrice nhf Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 stvarno je iznenadjenje za sve sto ce se igrati source ali sta je tu je ,to je odluka nasih organizatora,mada je riskantna ali ........ sad ce imati jos neke ekipe sanse da se pokazu u Cs;S @kobrica znaci morao sam da kazem ovo,stvarno mi nije jasno sto ti mislis da ce to nekog pogoditi sto ti i tvoji ortaci necete igrati source ,ko da si ti ne znam ni ja vise ko..... tako su pricali silni velikani i u 1,5 kad se pojavio 1.6 itd ,tako da ako ce se to igrati ili igraj ili nemoj ,ne moras da to na sva zvona objavljujes da ti neces igrati.... i ja se slazem da je lose sto ce se igrati cs:s a ne 1.6 na koga su ljudi kod nas navikli ali kad je organizator tako rekao ima da se postuje kobrice nhf ← ma sine ja samo kazem da ce biti malo ekipa iz centrantralne srbije Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<W.Churchill> Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ok je source,sta se drogirate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 @kobrica realno centralna srbija nikad nije ni dala neki jaci clan osim vf-a! tako da generalno gledajuci nasu scenu nikakav strasan gubitak. (nazalost ali tako je). @highli sto otvaraju igraonice? pa zato sto ce da uloze 10k eura na 20 kompova i to ce da povrate za 6-8 meseci i ima da drze to tako dokle bude teralo a onda ce to da prodaju i cao. @staljin zar treba cs da se igra zbog puta u singapur? i jel pitanje dal je easy or hard way? Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ja to nemam gde da igram tj imam u catacombi gde je 1h 150 dinara :D , ali ajde da su promenili da se igra pes4 a ne fifa to razumem jer je igra stvarno em bolja em manje bugova ali brate cs i css nigde veze.. Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Znaci slatko sam se nasmejao kada sam cuo da ce da se igra CSS na qvaliju za WCG i na finalnom delu ali ne zbog toga sto imam nesto protiv te igre...CSS ce kad tad morati da zameni CS 1.6 ali da li su organizatori toliko glupi da ne znaju da trenutno u celoj srbiji ima jedan ili dve igraone koje imaju uopste uslove da se igra CSS preko neta?!! Ali recenica " Dobili smo par mailova sa zahtevom da se igra CSS" je cist debilizam..Pa mogli smo da trazimo onda da se igra CS 1.3 ili C.zero... Zar nije bolje da se jedna ekipa koja osvoji WCG kod nas spema dva meseca igrajuci CSS za singapur nego da nasa i ovako jadna scena propadne jos vise tako sto se nece pojaviti 10 klanova na WCG-u... Zar su Ameri glupi sto igraju CS 1.6 za qvali za WCG-e?!..Sto se onda nije igrao CSS na KGB turu(mislim na obaj zvanicni turnir a ne na onu sprdnju promocije CSS)??? Trenutno samo KGB ima uslove da vezba CSS sto moze nesto i da nam govori ali necu da pocinjem sa zaveram i ostalim sranjima... U svakom slucaju bolje da se kod nas menja CS 1.6 sa CSS posle WCG-a nego pre posto ce tako biti normalnija atmosfera na WCG-u a i vise ce klanova doci u svakom slucaju bez obzira kakva nam je trenutna scena.Organizatori ce napraviti veliku gresku ako se bude igrao CSS. Bas me zanima kada ce da se organizuje neki turnir kod nas a da se igra CSS??Pa da pocnemo i mi napokon da igramo taj famozni,sjajni,igrivi i BAGOVITI CSS.. Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Znaci slatko sam se nasmejao kada sam cuo da ce da se igra CSS na qvaliju za WCG i na finalnom delu ali ne zbog toga sto imam nesto protiv te igre...CSS ce kad tad morati da zameni CS 1.6 ali da li su organizatori toliko glupi da ne znaju da trenutno u celoj srbiji ima jedan ili dve igraone koje imaju uopste uslove da se igra CSS preko neta?!! Ali recenica " Dobili smo par mailova sa zahtevom da se igra CSS" je cist debilizam..Pa mogli smo da trazimo onda da se igra CS 1.3 ili C.zero... Zar nije bolje da se jedna ekipa koja osvoji WCG kod nas spema dva meseca igrajuci CSS za singapur nego da nasa i ovako jadna scena propadne jos vise tako sto se nece pojaviti 10 klanova na WCG-u... Zar su Ameri glupi sto igraju CS 1.6 za qvali za WCG-e?!..Sto se onda nije igrao CSS na KGB turu(mislim na obaj zvanicni turnir a ne na onu sprdnju promocije CSS)??? Trenutno samo KGB ima uslove da vezba CSS sto moze nesto i da nam govori ali necu da pocinjem sa zaveram i ostalim sranjima... U svakom slucaju bolje da se kod nas menja CS 1.6 sa CSS posle WCG-a nego pre posto ce tako biti normalnija atmosfera na WCG-u a i vise ce klanova doci u svakom slucaju bez obzira kakva nam je trenutna scena.Organizatori ce napraviti veliku gresku ako se bude igrao CSS. Bas me zanima kada ce da se organizuje neki turnir kod nas a da se igra CSS??Pa da pocnemo i mi napokon da igramo taj famozni,sjajni,igrivi i BAGOVITI CSS.. ← MUDRO ZBORISH Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 samo tju retji ROFL !!!!!!! [:D][:D][:D] Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
vocni Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma nista cudno ovo je Srbija brate dok se svi u svetu protive da se igra css na velikim takmicenjima mi cemo da igramo u inat svima zbog OGROMNOG interesovanja kod nass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 sa vaskrsnulim dodgetom se slazem u potpunosti.... na njegovoj sam strani ako treba da se srusi vlada ;) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 @dodge kazi im brate!! U potpunosti se slazem!! kako bi bilo da se lepo obelodani ko je "slao mejlove" sa zahtevom da se igra cs:s ili da se obavi neka vrsta glasanja ili neshto slichno... josh jednom razmislite dobro pre nego shto uchinite neshto glupo... Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Samo da vas pitam 'jeste li normalni Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Najjaca su vam pitanja. "Zasto se nije igrao Source ovde, zasto se nije igrao tamo, blabla?". To bi bilo ko kad bi reko nema veze sto se u Nemackoj 2006 igra fudbal, aj mi da pikamo mali fudbal pa kad stignemo tamo sta nam bog da. Ko nece da igra Source neka preskoci WCG i nek ceka neke druge kvalifikacije za turnir na kome ce se igrati 1.6! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) @staljin zar treba cs da se igra zbog puta u singapur? i jel pitanje dal je easy or hard way? ← Hteo sam da kazem da ce pre sa source neka druga ekipa da ode na neko inostrano takmichnje [u ovom primeru je singapur], nego shto ce da odu sa 1.6 Edited July 19, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 ajde mi lepo da se okupimo, i da pocnemo i mi mailove da saljemo, kako hocemo 1.6 da se igra, onda ce promeniti ... ;\ kakva lazh Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 igranje source-a uopshte na velikim takmichenja uslovljavaju sponzori koji su mahom firme koje se bave proizvodnjom hardware-a nastojetji da shto vishe popularizuju cs:s jer im se ne isplati da preko 80% igrachke populacije igra igru koje je izashla pre sedam godina. kao shto je nekoliko ljudi pre mene reklo sasvim je logichno da se na kvalifikacijama za takmichenje u nekoj igri igra sama ta igra i ne shvatam shta bre tu vama nije jasno. ako otjete da igrate cs 1.6 idite na neko takmichenje u cs 1.6, ako otjete da igrate source dodjite na wcg (izmedju ostalih). uskoro tje 1.6 ionako prestati potpuno da se igra tako da ne vidim poentu bojkota cs:s. ko hotje da igra ima mesec dana da se navezhba shto i nije tako malo s'obzirom da je srzh igre ostala ista dok ko netje njegov problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Izvalio sam da samo ljudi koji ni trenutno nemaju nikakve veze sa 1.6 cs-om niti ga igraju ozbiljno se zalazu za to da se igra Source ! Kao na primer ovaj Sakal samo nesto sere, kao do jaja je da se igra CSS , pa tebi je dojaja zato sto ti mozesh da ga igrash u tvojoj igraonici i mozesh da napravish neku ekipicu i da te usere i odesh u Singapur, a vec 2 godine ne igrash ni za jedan ozbiljan klan! I ti bi to posle smatrao i zasluzeno , a sta da kaze KGB na primer ili neka jaca ekipa da izgubi od nekih buljasha, a igraju ovaj kanter ozbiljnije od bilo koga drugoga u ovoj zemlji ! U singapur treba da ode neka od trenutno vodecih u CSu kod nas, a ne neki indijanci koje ce mozda usrati na bagovitu verziju da pobede! Ima posle dovoljno vremena da se prebacimo na CSSource, sada nije vreme ! Ako se organizacije bude drzala ove odluke, bice fush od turnira i veliko razocarenje za mnoge igrace ovde kod nas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ja bih igrao source kada bi u bilo kojoj igraonici imao AKTUELAN PATCH! I u kgbu i u mojou su prve verzije sourcea koje su potpuno djubre i skroz razlichite od ovoga shto se trenutno igra preko neta.. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ^^Drugari sorry, ja ne igram CS vec duze vreme ali kapiram da u Singapur treba da ide najbolja ekipa u Sorsu, a ne u 1.6 i to je to. KGB-u (i ostalim pro klanovima) ostaje gomila takmicenja na kojima se igra 1.6 i na kojima moze da dokazuje svoj primat. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ALI KAKO NE SHVATASH DA NE POSTOJI NI JEDNA EKIPA KOD NAS KOJA IGRA SOURCE Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ne verujem da ce se jacina ekipa, tj redosled istih nesto znacajno promeniti ako se bude igrao source. Ali je veliko sranje da se igra CS:S!!! Kao prvo ne mozes da nadjes protivnika za isti, ne mozes da vezbas za to, nemas gde da vezbas i nadam se da cete promeniti odluku. Jer cemu SOURCE kada ne mogu nigde da ga igram, a uostalom niste bili u stanju da namestite CS:CZ za prosli WCG, a zelite da se igra source. A samo da napomenem da CS:CZ ima 50mb update-a i radi normalno..... Iskreno se nadam da cete razmisliti o ovome i da ostavite 1.6 da se igra jer source stvarno nije takmicarska igra!!!! poZ Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Sve je to ok, ni ja nemam nishta protiv source-a, ali razumite da kod nas josh uvek nema uslova za tako neshto!!! Kao shto se ima dovoljno vremena da se vezba source do qualija u bg, tako ce imati vremena da ekipa koja pobedi vezba do singapura! Shto bi ja vezbao source(i da imam gde) kad cu posle wcg-a opet da igram cs1.6 Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Najvece sranje koje sam u zivotu chuo je "source"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 skomoza - jel si ga igrao pa da tako nesto kazes... meni se na primer ne svidja warcraft ali opet ne kazem da je govno ili tako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ^^Drugari sorry, ja ne igram CS vec duze vreme ali kapiram da u Singapur treba da ide najbolja ekipa u Sorsu, a ne u 1.6 i to je to. KGB-u (i ostalim pro klanovima) ostaje gomila takmicenja na kojima se igra 1.6 i na kojima moze da dokazuje svoj primat. ← a koja je najbolja ekipa u sorsu kad ga ovde bukvalno ne igra ni jedan klan ? :) onda opusteno da pustimo nekog sad da trenira HALO za XBOX naredna 2 meseca pa da se pravi quali i u njemu. Sto se cele price tice mislim da ce sam WCG kod nas proci prilicno nezapazeno (mislim na onaj u Singapuru). ESWC - na kome se igrao 1.6 i na kome su ucestvovali skoro svi najbolji svetski timovi je odavde gledalo jedno stotinak ljudi sto od kuce sto iz igraonica u kojima se prenosio samo KGB i finale SK vs coL, a od toga smo npr. nas 6 iz GM-a pratili dobar deo meceva od mene. Doduse dosta je veci broj pratio rezultate. CPL 1.6 na kome je igralo mozda 5 stvarno top timova gledalo je max 20 ljudi. CPL CS:S - ja iskreno ne znam ni ko je osvojio ni ko je igrao finale, a sumnjam da iko odavde zna sem eventualno onih momaka iz sljivovice. Meceve siguran sam niko nije pratio. Isto ce biti i sa WCG-om... u stvari posto ce se tamo pojaviti neka nasa ekipa kapiram da cemo bar znati pobednika ali ne verujem da ce iko - jer ja npr nemam CS:S niti mi se kupuje HL2 - gledati meceve - em sto nemamo verziju, em sto ne igramo igru, em sto me i ne zanima turnir na kome ce ucestvovati ekipe koje isto tako igraju igru po mesec - dva. Slazem se potpuno da bi na kvalifikacijama trebalo da se igra ono sto ce biti na finalnom eventu - u takmicarskom smislu gledano. Medjutim cemu sad to kada turnir moze da osvoji neko ko ce stvarno igrati igru naredna 2 meseca i nece je verovatno prakticno ni taci do sledeces WCG-a sto je i u slucaju KGB-a ili bilo kog tima u SCG jako moguce? GM koji je recimo sada full ortacka ekipa bez neke narocite ambicije bi dosao na jak 1.6 turnir kao sto je WCG quali. S druge strane nema sanse da dodjemo na CS:S turnir koji nas ni malo ne zanima, a kapiram da tako razmislja i minimum 3/4 domacih ekipa. Isto tako nebitno sto niko iz Kragujevca nece osvojiti turnir, uvek jelose za scenu da se ne siri, a ovako bi se stvarno svela samo na Beograd. Ne znam koliko lokalnih kvalifikacionih centara uopste ima CS:S takodje ? Kao sto sam vec gore rekao - mislim da WCG kod nas niko nece pratiti najvise zbog verzije - bila bi steta da i domace kvalifikacije slabo prodju iz istog razloga. Kada ce to svi preci na CS:S je isto veliko pitanje. ESWC je sa 1.6 > CS:S ove godine zaobisao CPL po gledanosti i posecenosti. Siguran sam da je neko ko je sponzorisao dogadjanja zadovoljiji ESWC-om nego CPL-om u ovom pogledu. Ne verujem ni u kakvu pricu o namestaljci da bi KGB prosao. Pa sta ako jedini mogu da vezbaju CS:S (sto realno tesko da je tacno) kad tesko da neko i u 1.6 moze da ih trenutno dobije (tj. favoriti su). Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts