Mare Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 u stvari je to 1.17 no cd-crack i kad sam skinuo crack smorio sam se ko 'leb u kesi.. ae plz fix it posto ne mogu da nadjem nigde 1.18 no cd ...blah Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 jel mislis no cd-crack za pach 1.18? ja mislim da imas na off web sajtu europe-pvpgn.com ili tako nesto,uostalom idi na google (no cd-crack warcraft to kucaj) pa nadji zar mora sve da vam se servira! ja bih ti stvarno stavio ali nisam kod kuce,mozda tek za par dana Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ja da iskoristim da ne bi otvarao novi topic....... kupio sam skoro w3 i tft, a danas sam kupio onu silver net karticu...... kada sam hteo da se logujem da north, fino sam napravio acc sa sifrom i prikazao mi je da se moj acc napravio, i sad kada treba da se logujem na ladder nece sa mi prihvati sifru odnosno pass...... sifra mi ima 3 slova i bez greske sam pokusao 10000000 puta......iskljucen mi je caps lock sigurno...... onda sam probao na x-pam isti acc i napravio sam i odigrao koju ali na north nece....... ja se izvinjavam MAretu, mozda sam mu pokvario topic..... =[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ja da iskoristim da ne bi otvarao novi topic....... kupio sam skoro w3 i tft, a danas sam kupio onu silver net karticu...... kada sam hteo da se logujem da north, fino sam napravio acc sa sifrom i prikazao mi je da se moj acc napravio, i sad kada treba da se logujem na ladder nece sa mi prihvati sifru odnosno pass...... sifra mi ima 3 slova i bez greske sam pokusao 10000000 puta......iskljucen mi je caps lock sigurno...... onda sam probao na x-pam isti acc i napravio sam i odigrao koju ali na north nece....... ja se izvinjavam MAretu, mozda sam mu pokvario topic..... =[ ← pa jednostavno napravi novi acc! i stavi neku normalnu sifru jer te sa tri slova se brzo zaboravljaju qqq 111 qwer aaa itd. stavi sta prvo vidis kao ja olovka,smece,flaster,radijator i tu se neces sjebati :))))))) ^^mozda si negde pogresio tokom kucanja dva puta jer se to cesto i meni desi npr.zamrzivac,ja ukucam dva puta zamrziva (bez C) i onda kad se logujem kucam zamrzivac i nece jer nema C :))))))))) ja mislim da bi trebalo da si skonto? inace ja sam iz Kovina :( Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 thx aj probacu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 nece, jednostavno nece.......=[ [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Stator je na moru, trebace vam nesto manje od nedelju dnaa dok vam odgovori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 u stvari je to 1.17 no cd-crack i kad sam skinuo crack smorio sam se ko 'leb u kesi.. ae plz fix it posto ne mogu da nadjem nigde 1.18 no cd ...blah ← ako pogledas malo po topicima od pre 7-10 dana samo ce ti se kasti. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 nece, jednostavno nece.......=[ [:(!] ← ucukaj acc AriE]1. naprimer i pass kauc create new acc,acept,AriE]1. pass kauc drugi put kauc ok ok onda za log Arie]1. i pass kauc naprimer jesam ja budala nasao nesto da objasnjavam (za debile) a lik mene zajebava (mozda) :D Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 btw:(zaboravih da kazem)bacicu ti ja no cd-crack cim dodjem kuci za par dana ako vec nisi nasao ! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ae da budem koristan dok nema statichnog =) klik za nocd1.18 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 (edited) kao prvo el.sendador prvo proveri da li ima no cd crack pre nego sto mi kazes "zar mora sve da vam se servira" ... trazim vec ceo dan jer imam problem sad kad startujem warcraft 3 pise mi da je 1.17 verzija a nisam backupovo stare fajlove... i sad moram ili da zamolim vas ili da zamolim nekog sa msn-a da mi atachuje normalne ili no cd fajlove znaci war3.exe i war3.org ... Edit: evo sad sam namestio no cd sto je muad dib postovao ... BIG thx fala itd :) znaci trazio sam ne znam ni ja gde a nije bilo... Edited July 19, 2005 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts