Jump to content

DVD muzika

Recommended Posts

1.Kojim programom da prebacim .vob u neki drugi format i zadrzim isti (ako je to moguce) kvalitet slike, i 5.1 zvuk?Koji format podrzava to,da li uopste postoji?

2.Prebacivao sam sa muzickog DVD-a jedan chapter pomocu YASA .vob to avi/mpeg converter-a ali on menja rezoluciju, tako da ne mogu nikako da je namestim da bude kao sto je na DVD-u vec sabije sliku,odnosno smanji rezoluciju po sirini/visini,kako vec.Dakle,da li znate za neki dobar program za transformaciju DVD video zapisa u .avi ili mpeg2?

Brate,znas sta sam ja radio,ako ti je bas bitno da li je format .avi ili .mpeg....udji u Nero (verovatno ga imas) i on na listama prkazuje falove sa sve ekstanzijama (.exe,.mp3 itd) samo ides na rename i umesto .vob stavis .avi (mpg),veruj mi da ce raditi normalno...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ako pod muzički dvd podrazumevaš dvd audio (a ne "britney in concert" ili tako nešto), onda znam kako da rip-uješ muziku u skoro punom kvalitetu, ali neću da pišem dok ne napišeš da je to to što ti treba.

• 4 weeks later...

ako pod muzički dvd podrazumevaš dvd audio (a ne "britney in concert" ili tako nešto), onda znam kako da rip-uješ muziku u skoro punom kvalitetu, ali neću da pišem dok ne napišeš da je to to što ti treba.

[:D] Evo, mogao bi da napises kako da rip-ujemo muziku (naravno, kvalitetno...), jer i mene interesuje... Jos nesto Ivane, mogao bi mi preporuciti nekog proizvodjaca DVD-jeva koji nisu za "dubok" dzep, a imaju solidan kvalitet...

[angel3]

Find me here, speak to me,

I want to feel you, I need to hear you...

You are the light that is leading me

To the place where I find peace again.

You are the strength that keeps me walking,

You are the hope that keeps me trusting,

You are the life to my soul,

You are my purpose, you are everything...

And how can I stand here with you and not be moved by you,

Would you tell me how could it be any better than this?

You calm the storms, you give me rest,

You hold me in your hands, you won't let me fall...

You steal my heart and you take my breath away,

Would you take me in, would you take me deeper now?

'Cause you're all I want,

You're all I need,

You're everything, everything...