Jump to content

Kako smuvati ribu?!


Recommended Posts

Da bi imao uspeha kod lepseg pola moras prihvatiti realnost odn. Biti svestan svojih kvaliteta( rec moze imati negativno znacenje). Postupak se sastoji iz 5 faza.da bi se stvar realizovala mora se striktno drzati ovog uputstva:

1.snimanje osnove sastoji se iz pronalazenja adekvatne osobe koja je ustanju da zanemari i istakne tvoje kvalitete.takodje obratiti paznju na blisku okolinu posmatrane osobe jer se tu lako moze naci pratilac sa izrazenim nasilnickim ponasanjem prema naivnim posmatracima.

2.uocavanje problema ukoliko posmatrana osoba gaji afinitet prema odredjenom tipu emotivnog partnera(homoseksualnost)sama po sebi moze da predstavlja opasnost svojim agresivnim ponasanjem.problem moze nastati u slucaju pojave sindroma tz. Sponzorusa jer su male sanse da ces se preko noci obogatiti i ispuniti njena ocekivanja.

3.sastavljanje plana uz pomoc dobre strategije mozes osvojiti svako naivno srce.ne pokusavaj da probudis sazaljenje niti da izmisljas novu licnost u sebi.potrebno je da uocis sta ce to uciniti da ona bez prestanka misli o tebi.prvi korak mora biti indirektan(razgovor sa njenom drugaricom,kao slucajno poslata poruka na nje br.)Zatim sledi dalji razvoj situacije u zavisnosti od njenih interesovanja(izlazak,cvece,poruka...)

4.realizacija plana samo uradi ono sto si naumio bez ustrucanja. Ako dobijes udarac 3 dana stavljaj hladne obloge i ne izlazi iz kuce kako se nebi izlagao ruglu stakora. Osveti se pomocu prve rugobe na koju naletis i pobedjujes. Ako ti nanese lake ili teske telesne povrede obavezno se obrati lekaru(zubaru). Zenska sujeta je vrlo delikatna stvar o kojoj mozemo zakljuciti samo to da se ne sme izazivati.

5.sabiranje rezultata ako si uspeo cestitaj samom sebi i uzivaj. Ali oprez, sve sto je lepo ima kraj i zato nikada nemoj ostati bez rezerve. Ako nisi ne ocajavaj nego kreni iz pocetka i strogo se pridrzavaj uputstva. Ako ti ne uspe ni iz 10 pokusaja pozovi da analizom dodjemo do resenja zajednickim snagama. Srecno!!!

Postupci u specificnim situacijama! Ljubav na prvi pogled- ne postoji . Ako se nadjes u ovoj situaciji znaci da je vreme da posetis ocnog lekara. Ukoliko nosis naocare obrisi ih, sigurno se na njima natalozio debeo sloj prljavstine...

Video si dobru ribu na ulici i sta sad? Pitaj je da ti pokaze gde se nalazi neki lokal a onda je u znak zahvalnosti pozovi na pice. Dalju strategiju razradi sam pocevsi od 3. Koraka iz mog prirucnika. Devojka unistava ozonski omotac svojim visoko uzdignutim nosem- predoci joj sav rizik koji nastaje nastaje uv zracenjem. Ako u njoj ima i malo duse promenice svoje ponasanje...

Pati za bivsim deckom! Cak i ako ne poznajes lika ispricaj joj neku anegdotu iz njegove proslosti(izmisli) i sigurno ces je smeskati. Izogovaraj nepoznatog tipa i uradio si pola posla. Budi orginalan.

Edited by Ivan_
Link to comment
Share on other sites

zero pozdravi seku ;D

nhf

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...