Sale <die bitch> Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 4k je sportsko drustvo :) imaju navijace dresove i ostale rekvizite :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 gde je element tamo su pare ;) ← oni su se valjali u parama dok je element pishao u gace wc3 ekipa duzhi niz godina ima najveci budzhet, koji je duplo veci nego sk.wc3 ekipe, a i plate su im vishe nego fine. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ajde odaj nam profesionalnu tajnu.. pa reci koje su cifre ( okvirno ) u pitanju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 pa kolko ja znam preko zeusa, oni imaju oko 1k eura mesechno platu plus paket od alienware-a svakog meseca, koji kazhe je u vrednosti oko 500eura, sa najrazlichitjim hardware-om za lan-ove samo upere prstom,i obaveste ih na vreme, i to je to, a dok su bili u koreji, plata im je bila 2k Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 TeamAMD64 pod Massudovim leadershipom je imao mesecni budzet od 30,000 evra. E sad to sto je vise od pola zavrsavalo kod Massuda u dzepu je druga stvar. U svakom slucaju kod nas je vrlo tesko naci sponzore za bilo sta pogotovo za novac. Mada iskreno za jednu nasu ekipu bi bila puna kapa da nadju dva tri puta godisnje sponzore za neke jache lanove + ESWC + WCG + CPL mozda+ ESL i eto prilike da se pokazu pred stranim sponzorima. Sto se tice vezbanja vise net ne moze nikome da bude opravdanje za nemogucnost napredovanja. E sad je problem sto ljudi koji iole nesto vrede kod nas vec godinama igraju nizasta i izgubili su svaki motiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Sto se tice vezbanja vise net ne moze nikome da bude opravdanje za nemogucnost napredovanja. ← Slabije :D gde u NSu ima dovoljno brz net za igranje ? a da ne pricham o drugim manjim mestima....kg,ja,sa ???? itd lista ide i ide.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Cuj zadovoljio bi se sa 500evra hahaha,pa moj cale bi presao na igrice onda... ← Bila bi otvorena srednja skola za Counter-strike ^^ ............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) @Teske - vidim da znash dosta shto se tiche hardware-a Edited July 17, 2005 by kurshlus Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ljudi pa za te pare ja bi dao da me ceo stadion..... 1 000 000 euraaaa :) 2 500 mesecnooo :) zlooo a sede po ceo dan drkaju kitu igraju cs itd itd Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 E Srbijo mila mati uvek cu te tako zvati.... Pa..joj..da li ste svesni eto sada,koliko je sve to naprednije od nekog "ZAJEBAVANJA" da oprostite na rechniku,od nasheg razmishljanja?! Znate kako kazu,nekome je zivot majka a neko nema majku... Ovde chovek nemoze da zivi normalno a ne da igra CS sa nekim motivom... osim shto moze da se nada ako igra sve vishe i vishe i bolje mozda neki scout iz BBC-a ga i primeti i napravi neshto... Ma tyga rodjaci oko tih miliona... E u pm...kako sam se smorio bre...zashto nam se sve ovo deshava bre..Boze pogledaj nas samo danas i pomozi nam da Ipsvich pobedi...samo ovaj put...za koji milion Quote "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 E sad je problem sto ljudi koji iole nesto vrede kod nas vec godinama igraju nizasta i izgubili su svaki motiv. Eto sushtine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Jeste brate daju ima po zlatnu polugu svakog meseca... :) , brate sto je mnogo mnogo je... ja iskreno mislim da se bbc malo zajebao... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) Jeste brate daju ima po zlatnu polugu svakog meseca... :) , brate sto je mnogo mnogo je... ja iskreno mislim da se bbc malo zajebao... ← zajebo se sto? kao sto rece decko gore oni imaju poreske olaksice, tu dao milion ili na porez dva nije mu sve jedno Edited July 18, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 (edited) E sad je problem sto ljudi koji iole nesto vrede kod nas vec godinama igraju nizasta i izgubili su svaki motiv. Upravu si vuce!!! Sve je sjebano u ovoj zemlji a mi ocemo da zivimo od cs-a.... E pa nece to kod nas moci ni za 100 godina.. A ovo za motiv je stvarno veliki problem za nasu MP scenu. Ima dosta igraca cs recimo koji nikada nisu bili preko. To je lose do J, a da ne pricamo sto ima dosta dosta zemalja cije su ekipa stalni ucesnici velikih takmicenja a svi ih perendaju, pa cak i mi :DDD Verujem da ste svi u fazonu da ocemo i mi da nas peru na svakom takmicenju, ali samo mi da idemo tamo :(((( U svakom slicaju valjda ce stvari biti bolje u buducnosti, ali neki od nas su vec sada malko matori za ove zajebancije, pitanje koliko ce nas docekati to, a nove generacije nikako da stignu...... isro sam se... Edited July 19, 2005 by GcV Hyber Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Isro se ili ne, istina je u pitanju ... :-\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts