Jump to content

Zivot je lep ???

Recommended Posts

Za mnoge ljude zivot nije "walk in the park". Mnogi se trude da pokazu kako chovechanstvo ne zapostavlja slabe, kako se brine o svima i kako je svaki zivot vazan. Ali svako u dubini dushe zna da na prvom mestu misli o sebi i svojima.

Meni bi bilo dovoljno da znam da svaki chivek sa ovog foruma ustane u autobusu trudnici ili detetu ili starijoj osobi, pomogne choveku u kolicima da se popne uz stepenice ili jednostavno propusti bakutu u redu na kasi u prodavnici. Ako mozete toliko, onda ima nade za vas.

sve e stavri kosje si naveo radim jel sam tako vaspitan a neverujem da se tako ponasha vecina ljudi sa foruma

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sve e stavri kosje si naveo radim jel sam tako vaspitan a neverujem da se tako ponasha vecina ljudi sa foruma

Mislim da bi ste se iznenadili koliko su ljudi zapravo ok u svim tim situacijama. Naravno da svako prvo misli na sebe ali misle ljudi i na druge. Sad je glupo pricati u fazonu "e ja bas pustam babu pre mene na kasi" i slicno, jer su to neke stvari koje se, po meni, podrazumevaju.

A jel si onda prisao da pomognes onima koji lezhe po gradu na raznim lokacijama i strajkuju gladju i sta vec ne tokom proteklih godina? Sigurno si im bio u blizini i sigurno su bili u smrtnoj opasnosti.

Pa brate, oni sami tako hoce! Zar ne?

Oko ovog stranca nemam pojma o cemu govoris, sto posto si ti to izmislio :P Zapravo, salu na stranu, stvarno ne znam sta se desilo ...

Pa bila je velika bruka, pisalo se po novinama o tome. Bio je i ovde topic.

Englez pao u nekoj jako prometnoj ulici (zaboravih koja), valjda srchka i lezao tako (koliko beshe, pola chuke?) i umbro. Niko nije prishao da vidi shta mu je ili da pozove hitnu.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

• 2 weeks later...