Jump to content

vera ili nauka

molim vas dodajte obrazlozhenje posle glasanja  

66 members have voted

1. 1. molim vas dodajte obrazlozhenje posle glasanja

• mislim da je bog stvorio zemlju za 6 dana pre 7000 god. ...
      13
    • verujem u stvarne, nauchnechinjeniceopostankuiporeklusveta
      31
    • ne zhelim da ulazim u tu raspravu
      22

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zasto se ta evolucija nije nastavljala i dalje

teorija evolucije je zasnovana na chinjenici da "najjachi opstaju", a poshto je ljudski razvoj doshao do tog stupnja da smo prevazishli medjusobnu borbu i sl. stvari, drugim rechima svaki degeneric mozhe da se "pari" i da ima potomstvo, tako da se i dobri loshi geni prenose na nove generacije... bitje zanimljivo, poshto kada bolje razmislish chak i "loza" sa dobrim genetskim nasledjem tje pre ili kasnije dotji u kontakt sa nekom drugom porodicom sa loshijim genima... tako da teshko da tje ljudska rasa evoluirati na bolje...

• 2 weeks later...

da li je neko chitao Den Braun "Andjeli i Demoni" ...

meni se svidja misao da nauka i vera nisu dve suprotne strane... nauka se ne trudi da opovrgne boga...naprotiv... dosadasnja saznanja govore da se neshto ne moze stvoriti iz nichega... ali se sada pojavljuje pojam antimaterije... tako neshto govori da je Postajanje sveta iz starog zaveta zaista moguce...

e sad da li je Bog ON ili ONA, MLADIC ili BRADATI DEKA to je relativno... ja vishe verujem u neku "ENERGIJU" kojom su povezana sva bica...na kraju krajeva svi smo napravljeni od blata... :)

pozdrav

Naposletku ti si dobro znala ko sam ja...

Forum Grada Nisa