pilauda Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 verujem da sigurno da neka sila postoji....(nazovite je kako hocete).... u fazonu da je covek nastao od majmuna....zasto se ta evolucija nije nastavljala i dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 zasto se ta evolucija nije nastavljala i dalje teorija evolucije je zasnovana na chinjenici da "najjachi opstaju", a poshto je ljudski razvoj doshao do tog stupnja da smo prevazishli medjusobnu borbu i sl. stvari, drugim rechima svaki degeneric mozhe da se "pari" i da ima potomstvo, tako da se i dobri loshi geni prenose na nove generacije... bitje zanimljivo, poshto kada bolje razmislish chak i "loza" sa dobrim genetskim nasledjem tje pre ili kasnije dotji u kontakt sa nekom drugom porodicom sa loshijim genima... tako da teshko da tje ljudska rasa evoluirati na bolje... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
High Cleric Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Vera! Zbog stvari koje mogu samo delimičnno(ili ni malo) da se objasne. Vera pobolj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Bleja u bloku negde oko 4 ujutro svi mortus pijani nemamo sanse da "promasimo" ovu temu :) Tako da je to 100% tacno. Prvi rezultat na googlu nekada moze da bude veoma koristan/poucan :) ← Otvorio sam neki sajt iz tog sercha i dobio free laptop http://www.consumergain.com/landing.php?ci=100137 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 da li je neko chitao Den Braun "Andjeli i Demoni" ... meni se svidja misao da nauka i vera nisu dve suprotne strane... nauka se ne trudi da opovrgne boga...naprotiv... dosadasnja saznanja govore da se neshto ne moze stvoriti iz nichega... ali se sada pojavljuje pojam antimaterije... tako neshto govori da je Postajanje sveta iz starog zaveta zaista moguce... e sad da li je Bog ON ili ONA, MLADIC ili BRADATI DEKA to je relativno... ja vishe verujem u neku "ENERGIJU" kojom su povezana sva bica...na kraju krajeva svi smo napravljeni od blata... :) pozdrav Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Slažem se sa th3_3d1t0r-om u vezi toga da smo povezani nekakvom energijom.Možda bog ne postoji ali sigurno je to da neki zakoni vladaju zemljom koji se ne mogu objasniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 "kad bi se dokazalo da Bog ne postoji, Zlo bi postala logicka nuznost." Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts