ZIVP Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 E ovako danas mi je javljeno da imam teh.mogucnosti za ISDN,trenutno korisitim modem 56k,i interesuje me da li je ISDN bolji od konekcije modemom konkretno me intertesuje:Koliki su pingovi na nasim serverima prvenstveno me zanima cs1.6,i da li neko moze da mi kaze svoja iskustva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Normalno da je bolji, tu nema neke priche. Nemoj ocekivati chuda, ali ako nemas mogucnosti za kabl/adsl i slicno onda je ISDN svakako dobar izbor. Imas jednu liniju slobodnu za pozive, drugom surfujes i downloadujes, ako bas ustreba mozes da aktiviras i drugu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 ja bih sačekao adsl, kapiram da u NS dolazi odmah posle beograda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Navodno svugde stizhe do kraja godine ... al' sad, ko bi ga znao, mozhda pokriju samo deo NSa ili tako nesto. Ej, ipak je to telekom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Ja sam iz mesta pored ns-a...Nego jel mi mozete reci koliko su bolji pingovi sa ISDN-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 i kad ti je 64kbps i 128 uvec bi ti bio isti ping oko 80 manje vishe kako kad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Pa skoro duplo manje nego sa 56k...jel ima jos neko ISDN a da nije iz bg da cujem jos nekog da zanm sta da radim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Pa pazi ako ti je to trenutno jedino resenje za bolji net , a imas 100e za ugradnju, uzimaj ISDN i na konju si u odnosu na modem to je moja preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Da ne pricamo o stabilnijoj vezi sa manje oscilacija ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ja imam wireless, nebitno, ali imam ortaka koji je iz Stare Pazove, kaze da mu loshe radi.. E sad, nije da te odgovaram, ali ja sam uveo wireless iz dva razloga: prvi sto ne treba telefon, jer dobijao sam oogromne telef. rachune, a drugo, to je najbolje sto sam za sada u SM mogao da uvedem... Mislim da ces imati ogromne racune, bolje sacekaj adsl, ili kupi wireless, valjda mozhesh pomocu acess pointa da dodjesh do nekog predajnika ;) Ovde u SM ima nekih likova koji i u selima imaju wireless, tj. nekih 15-20 km od predajnika pa kazu da dobro sljaka... E sad koliko dobro :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 hm po mom misljenju ISDN->Wireless. Ipak zato sto ti je sa isdn-om sigurnije da ci ti raditi ok sta ako decko uzme wireles i radi mu kao sto radi nekim ljudima sto znam. I za jedno 5 meseci do max godinu dana kad bude imao uslova ugradi adsl i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 Sto se wirelessa tice jedni izbor ovde je axpan net koji imaju ukupan uplink 500kbs tako da njih ne racunam,a 64 kosta 2300 din...a posto imam stalni flat na neobee(ne placam nista,osim naravno tel.racuna oko 2000 din),a axpan wireless radi jako lose,skoro zalosno,pogledajte samo stranicu ovog ISP a axpan.net znam da je axpan off topic ali jako je bezobrazno raditi to sto oni rade i treba ih kazniti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Hmm... Ja se verujte mi ne zhalim na wireless, znachi ovog meseca sam uzeo 64k, bash da vidim kako ide na najloshije, i prezadovoljan sa... Znachi igre idu nadrkano, ping max 60, e sad jedino me jebe po jakom vetru, onda bash skache ping, ali i tad je urazumljiv... Sledeci mesec cu uzeti 128, da bih bio max. zadovoljan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts