GcV.Bjeli Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 e ovome smo se smejali ceo eswc (svi koji smo gledali od mene) ali se nekako nismo setili da okacimo link elem, zvanicno obavestenje predtavnika mongolije oko njjihovog ne odlaska na eswc http://www.esworldcup.com/2005/?act=compet...id_document=201 Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 E lepo sam se nasmejao. Mozda su teli neku EU vizu pa im bilo svejedno od koga je traze. Sta ja znam... Hihihi... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Mozhda nemaju francusku ambasadu a poshto je shengen mogli su i u shvapskoj da trazhe.. Realno :P Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Konji... btw. trebali su da dodju kod kgb-a u grupu, da i njih sabiju ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 (edited) Mozhda nemaju francusku ambasadu a poshto je shengen mogli su i u shvapskoj da trazhe.. Realno :P ← ma meni je ceo mail kao takav smesan... ne toliko to sto su sengen trazili u nem. ambasadi mada jeste malo retardirano, ali nije neizvodljivo da se dobije jebote, predsednik nije mogao da nadje nekog da zna engleski :)) Edited July 11, 2005 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 roflmao kakav engleski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 the speak english very best :D Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ja poznajem nesto mongolaca, ovi jos dobro znaju :) Mada realno, i medju mongolima ima mongoloida, nemojmo generalizovati. Ovi koje poznajem su itekako pametni i sve. E sad, to sto su ESWC takmicari iz njihove zemlje zaostali, druga je stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 kolko gluposti u jednoj recenici ccc Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pa i kod nas masa ljudi koja ide u francusku uzima vize u nemachkoj ambasadi jer mnogo su manje zahtevni i dosta brzhi. mada engleski mu je za svaku pohvalu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts