Jump to content

SBB

killYg0r

Recommended Posts

Znam da je ovo 2. topic koji pisem o sbb ali ovo stvarno nije u redu sa njihove strane vec jebena 2 i po meseca mi ne radi net (tj nemam signal na modemu)

zvao sam preko phona ali nista korisno mi nisu rekli uglavnom je bilo radovi u toku ili da probam da iskljucim i ukljucim modem pa ako radi radi ako ne jbg

Jel ima neko ko ima veze sa nekim ko radi u sbb-u pa zna mozda u cemu je stvar i tako to bilo koje informacije bi mi koristile posto cu da im vratim modem uskoro ako nebude proradilo ?

ma taj forum je degenerican upravo sam pregledao sve topice vezane za "probleme"

mislim da sam postaovio ovakav topic tamo dobio bi potpuno iste prazne odgovore kao i ostali ljudi na sbb forumu (mrzi me sad da linkujem da vidite kakvo su odgovri)

mada poslao sam PrivateMessage nekom menadzmentu pa cu da vidim sta ce da bude posto sam ja vec platio za 3 meseca net ukupno 5500din da bi sad gledao net na telefonskom modemu o_O i nadao se da ce neki retardi nesto da promene .a vidim i da Sa1nT tamo ima neke veze sa sbb pa mogo bi nesto da kazes :D o cemu se radi sto mi ne radi

Ima u novom broju Digitala zanimljiv tekst vezan za koriscenje jednog poznatog kablovskog operatera kod nas, a svi znamo koji je, naravno ... On mahom pokriva sve probleme, ali ne daje bas preterano puno resenja. No, takva je situacija kod nas i bice dok ih neko ne skenja.

ijao boze , hvala ti laki sto si mi reko da qpim digital,

nisam se nasmejao ovako odavno nesto citajuci jebote .

Koje su ono nebuloze izjavljenje od strane sbb (oopps napisao sam ime) retarda , pa strano eee.

Niste posle ovoga mi jedino ostaje da vidim da li mogu da mi ugrade ADSL pa ako ne mogu onda vise ni necu da idem na net, posto sa konja na magarca ne ide bas.

ajde svi da odrzimo protest protiv sbb-a. u nedelju u 12 popodne svi cemo da prestanemo da koristimo net na pola sata. :|

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.