killYg0r Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Znam da je ovo 2. topic koji pisem o sbb ali ovo stvarno nije u redu sa njihove strane vec jebena 2 i po meseca mi ne radi net (tj nemam signal na modemu) zvao sam preko phona ali nista korisno mi nisu rekli uglavnom je bilo radovi u toku ili da probam da iskljucim i ukljucim modem pa ako radi radi ako ne jbg Jel ima neko ko ima veze sa nekim ko radi u sbb-u pa zna mozda u cemu je stvar i tako to bilo koje informacije bi mi koristile posto cu da im vratim modem uskoro ako nebude proradilo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 forum.sbb.co.yu pa pitaj ... mislim da tu malo brzhe reshavaju probleme ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10, 2005 Author Report Share Posted July 10, 2005 ma taj forum je degenerican upravo sam pregledao sve topice vezane za "probleme" mislim da sam postaovio ovakav topic tamo dobio bi potpuno iste prazne odgovore kao i ostali ljudi na sbb forumu (mrzi me sad da linkujem da vidite kakvo su odgovri) mada poslao sam PrivateMessage nekom menadzmentu pa cu da vidim sta ce da bude posto sam ja vec platio za 3 meseca net ukupno 5500din da bi sad gledao net na telefonskom modemu o_O i nadao se da ce neki retardi nesto da promene .a vidim i da Sa1nT tamo ima neke veze sa sbb pa mogo bi nesto da kazes :D o cemu se radi sto mi ne radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ima u novom broju Digitala zanimljiv tekst vezan za koriscenje jednog poznatog kablovskog operatera kod nas, a svi znamo koji je, naravno ... On mahom pokriva sve probleme, ali ne daje bas preterano puno resenja. No, takva je situacija kod nas i bice dok ih neko ne skenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 ijao boze , hvala ti laki sto si mi reko da qpim digital, nisam se nasmejao ovako odavno nesto citajuci jebote . Koje su ono nebuloze izjavljenje od strane sbb (oopps napisao sam ime) retarda , pa strano eee. Niste posle ovoga mi jedino ostaje da vidim da li mogu da mi ugrade ADSL pa ako ne mogu onda vise ni necu da idem na net, posto sa konja na magarca ne ide bas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 aaaaaaaaaaaahahahahahaha umro sam od smeha bili su mi ovi iz sbb-a qci i ovako dosla 2 lika nesto pomerili u onoj njihovoj kutiji u zgradi i radi mi net a ja sam cekao dva i po jebena meseca da bi se to desilo o boze . ali ok sad mi radi barem nadam se dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 tako ti je to sa sbb-om, nažalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ajde svi da odrzimo protest protiv sbb-a. u nedelju u 12 popodne svi cemo da prestanemo da koristimo net na pola sata. :| Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 uuuu ala ce tad da se zabrinuuuu...ili si to samo smislio da smanjish zagushenje na netu pa lepo natenane mozes da skidas velike fajlove? :) Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts