Jump to content

Misljenja.

Recommended Posts

Aha, evo me ;)

Treba nekako istatji da na celoj ovoj listi citiranih ljudi nema debila ili retarda pa ne bih bas za svakoga ponaosob pisao kako je "on ok" i "nije debil" :)

Ivan_ - Gore sam se propisno raspisao o Ivanu. Sve u svemu, na netu covek stvara delimicno pogresnu sliku o sebi usled cega ga veliki broj ljudi prosto ne voli, ali bez nekog pravog razloga. Mozda to coveku i odgovara, ko bi ga znao, tek kada ivana upoznate uzivo skapirate da je on sasvim ok lik, ima neke svoje fore i fazone koje forsira, pustite ga malo da odradi taj svoj set i onda se posle lepo druzite :)

Kruko - Da se ne vracam na "dane stare slave" dragog nam Urosha, meni je on skroz simpa jos od malo posle pocetnog perioda rada za Gej Mover. Nekako katkad ume na forumu u svojim topicima da stvori utisak prosecnog drkosha ;) ali je to zapravo samo opsena :> Mozhda i previshe forsira i gura izvesne teme u prvi plan, ali sta covek da radi, niko nije savrshen.

Maud - Maud je blago recheno "maleni serko"

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lucky - admin kalup - za primer drugima

ivan_ - always in bad mood

kruko - oko jebitacno

maud - uzo mi 50k na army system

cali - jebem li ga

sa1nt - ne idem vise na rpg forum

ex1le

wulfgar - zanimljivi postovi

ch1zra - gogogo

ivan

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

lucky - korektan uvek. uredan, vredan, live and let live fazon

ivan_ - njegovi penali random likova i "i own your sisters" serija su mi josh uvek jedni od fav. jedan od ljudi zbog kojih sam skoro prestao da pishem smajlije, jer sam shvatio da neki ljudi i ne zasluzhuju da skontaju da se zajebavash ;)

kruko - mr. muzika, mnogo mi pomogao oko cele te priche + uvek ima koristan savet shto se zhivota tiche, mada mi se malo chini da chesto jednostavno cilja na ono shto zhelish da chujesh :). u svakom sluchaju, meni najdrazha osoba za prichati online iako se u poslednje vreme mnogo mimoilazimo

maud - volim ga kolko i on mene. dakle ne bih zalazio..

cali - uvek nekako tu ali nikad mi ne bode dovoljno ochi da bih saznao ili zapamtio ishta o njemu :(

sa1nt - extra gotivan momak. u prilog mu ide shto igra kvejk a i drugari se sa mojim drugom andrijom!

ex1le - PREBOGAT MOMAK! prelako se da smoriti :( al isto jedna od osoba sa foruma sa kojom sam bolji (iz opravdanih razloga!)

wulfgar - :* viva la shovinizam

ch1zra - meni zanimljiv lik (uprkos tome shto me ne voli - shto mi je potpuno nerazumljivo jer me je bog napravio takvog da me svi vole.. a da - ti si satanista [:D]). enivej, nervira me samo do jaja avatar njegov

ivan

neka osoba glupak hehe

lucky- teH baja... sreli se jednom-dvaput-triput davnih dana, a ja posle nestadoh u wastelandu shepajuci prema zalasku sunca sa kriglom piva u ruci ... mistican lik kojeg cu pamtiti sa kacketom na glavi ispod kojeg se zagonetno nazire smeshak... kao amdin nenadmashan (zaista sam dugo posecivao brdo foruma i josh ne sretoh tako cool admina koji svkau kriznu situaciju reshava deleci cokoladne bananice i slike iz Anarchy-a :P)

ivan_ - pre je bio neshvacen baja koji je ocigledno primio poruku da je mnogo zabavniji sa manjom kolicinom hejta (mora da je hejt nestao kad je nasao devojcicu or smthng)

kruko- ne znam o njemu imam sliku kao onaj mali remorker veseljak.. znate onaj iz crtaca :)

maud - mislio sam da chovek ima granice kad pije pivo iz velike krigle... a onda sam sreo njega... isto je to davno bilo... zanimljivi postovi sa dosta internog zezanja koje 98% foruma ne moze da isprati... ali osecam da ga boli shesti prst na nozi za to

cali - fallout komrejd... totalno cool lik :)

wulfgar-konacno neko ko zna sta je dobar rpg... njegovi postovi su mi sjajni.. sha znam... treba mu upgrade makine da bi konacno instalirao win xp

ivan

fallout_table.gif

byp_ - bez ikakvog mishljenja dok nije okachio gomilu pesama na ftp. sad ga volim, a volim i nachin na koji pishe. malo raznolikosti uvek godi

volim i ja tebe.

;*.

to sam par puta izjavio.

pomislices svasta.

mladi laze.

;.

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

part II... this time it's personal! [:D]

Kalelen - dechak koji sa velikim entuzijazmom kachi topic-e koje admini sa josh vecim entuzijazmom zakljuchavaju. [:D] Dopada mi se njegov muzichki ukus. Moj games 'n' music snabdevach, sve najbolje o njemu. [:D] Nije zaista gay IRL. [;)] Bedak shto se slabo pojavljuje u poslednje vreme.

Dreadnought - dzanki torima! Shteta shto se malo pritajio u poslednje vreme, jedan od najboljih ljudi ovde. Uvek odmeren, ali retko ozbiljan.

G!!! - josh jedan koga bih samo hvalio. Valjda zato shto se mnogi njegovi stavovi (zivotni i rpg related) podudaraju sa mojim.

Migsha - chovek od koga se moze mnogo nauchiti. Uvek pozitivan ili bolje reci ekstatichan. Nekom bi se mogao uchiniti kao bilde, ali nije. Zapravo je pametan dechko mada je u zabludi po pitanju nekih stvari (da, da, Shmigi... Kastro je divan chovek, vaaaaazi, a japanke bash kul stoje mushkarcima, okaaaaaay [:D]), no dobro, kad malo poraste, shvatice valjda.

Zerbah - dobar lik, samo mi se malo chini da su mu postovi ponekad previshe sterilni. Nije u fazonu da sa zarom ulazi u bilo kakvu raspravu. Ako moze neka zajebancija ili neshto da objasni - to mu odgovara, ali inache je u fazonu: "Imam ja svoju zenu i boli me kurac za te vashe priche." [:D]

Iguana - voli bacati kvalitetnog, cinichnog hejta. Ponekad mi se chini kao da chitam svoj post. [:D] Retko ostavlja neshto drugachije, ali kad ostavi onda to ima supstancu, nije "prazan" post.

Doolio - chesto smo se kachili tj. "nesporazumevali", ali uvek bi shvatio kako je pogreshio i da je on kriv (shala [:D] ). Kad pricha, otvori se skroz, objasni do detalja shta misli i kako je do toga doshao shto je meni do jaja poshto nikad nisam bio u stanju da takvu prichu slozim preko foruma. Ne razume se u politiku i voli niske udarce! [:p] Josh jedan koji je svojim odsustvom osiromashio forum.

Colldor - njega ubacujem zato shto je relativno "nov", ali je dosta redovan i tu je da ostane. I nije retard! A boon on him for that. [:D]

Opet mi se chini da mi fali josh neko...

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Zerbah - dobar lik, samo mi se malo chini da su mu postovi ponekad previshe sterilni. Nije u fazonu da sa zarom ulazi u bilo kakvu raspravu. Ako moze neka zajebancija ili neshto da objasni - to mu odgovara, ali inache je u fazonu: "Imam ja svoju zenu i boli me kurac za te vashe priche." [:D]

HA HA, nikada nisam video sebe iz ovakve perspektive [:D] Jednostavno smatram ljude na forumu sebi ravnim, odavno nisam bio u fazi hejta (valjda zato shto sam se mnogo tukao dok sam bio mali :) i verovatno je problem josh u tome shto ne uchestvujem aktivno u game forumima. Ne opravdavam se, samo konstatujem da ima istine u Wulfijevom mishljenju.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

ovo je prljava i pokvarena lazm nijedan moj topik nije zakljuchan, a svi su nadasve zanimljivi i inteligentni:J, ali barem si stavio dovoljno smajlija da chak i ja skapiram da se zezash, elem sada sledi moja lista(bez iakvog reda):

Lucky - glavni baja administrator, gde bi rur bio da nije njega, taman kad pomislim da sam ga provalio on me iznenadi

Ivan_ - rur bi bio siromashnije mesto bez njegovog prvoklasnog hejta i spushtanja svih koji se nameste

Lag - rur bi bio siromashnije mesto bez njegovog prvoklasnog humora i prozivanja

Migsa - skroz otkachen ali se ne plashi da kaze bilo kakvu glupost sho mu padne na pamet sho je za respetak

Zerbah - uvek konstruktivan i pozitivan, sho je retka pojava na ovom forumu, samo nikako ne mogu da izvalim da li vishe voli ruse ili amere:J

Lex - dosta me podsetja na lakija svojom nepristrasnoshtju i korektnoshtju(koja ipak biva narushena ponekad zbog chinjenice da ga je neko zeshtje obmanuo i vrbovao u grobare), sve u svemu ok lik

ljudi koje znam irl:

Wulfgar - apsolutno neponovljiv lik, ne slazemo se bash uvek oko svega, ali jedan od 3 choveka chije postova chitam sa najvetjim uzivanjem(btw nabavio sam novi demons and wizards pa kad budem dolazio...); takodje chovek spreman da proguta sve sho u imenu nosi warlords sho ja visoko cenim:J

Tomkeus - dobar drugar, najbolji dokaz koliko ne mozesh stvarno upoznati choveka preko foruma

Dule rsmo - 5 puta je smoreniji nego sho mislite, u svakom sluchaju leekchina (ali ja sam ga navukao na Stra Craft sho mene chini opakim bajom)

My koong-foo is the best

jos ce ovo da postane like najpopularniji lik na ruru . :|

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.