Jump to content

THE BARD'S TALE

stralee

Recommended Posts

k, here's the definite solution to this problem, if you are tabbed out of The Bard's Tale, try to restore default in options or go out to windows and go to C:/documents and settings/type in your username/local options/application data/inXile entertainment/The Bard's Tale and remove the file called "settings.bin" and start the game. there you go, now you have some new features working properly

Pa ako nekome zatreba....

chicks magnet

Dobio juce,igrao,otisao na posao,igrao i nisam jos spavao.Humor je ostar,Crni Guja fazon.Jedina smrt je bio taj fazon duplog DVD-a ,znaci iso fajl +7GB,pa deljenje,copy,muka pa prsne jednom pa opet.Nadam se da to nije pocetak trenda medju proizvodjacima da pakuju igre na dvoslojne DVD-a ili sta vec.

p.s. Pesma o pivu treba da bude himna ovog foruma bre!!!

Beer beer beer ......

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ladno si se sad probudio,mada primecujem da ti koncentracija opada G!!!. :)

Imam DVD rezach,kako bi instalirao igru,moj komentar se odnosi na smor koji kopiranje igara predstavlja u tom trenutku.Jeste olenjili smo se sto se tice i "distribucije" igara.Mozda i ja lupam,ko zna mozda i nije tolika frka da se skida 8GB iso fajla u buduce minimum.Poznata cinjenica da mi imamo opasnu vezu ka spoljnim svetom...da....

:) ma de bre ono sam sa poslao kuckao u brzini

ne verujem da ce bas toliko brzo igre dolaziti sa pinuh 8gb... mislim sta bre tu stane toliko... pogledas fate koji stane u 25 mega i zaptiash se koliko su danashjni developeri nenormalni

fallout_table.gif

Upravo tako.

To se verovatno moglo i ochekivati poshto je dvd postao daleko pristupachniji nego ranije (jebote, chak i ja imam dvd rom). Sad ce bash da ih boli pajvan, kao i oko zahtevnosti shto se trude: "Meh, zashto mi da se bakcemo oko toga, lakshe njima da dokupe josh 256 RAM-a... ma ne brini nishta shto je preveliko, samo trpaj, zbudzicemo na dvd."

Ali nema veze, indie scena je sve jacha iz dana u dan, sahranice ih svojim nizim troshkovima za koju godinu... a ja? Ja cu se smejati i upirati prstom. Muhwahahahahahaha!

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

pogledajte samo u proseku koliko bi placali za kojekakve kreseve od igara i uporedite ih sa fateom... da imam para na kreditnoj sad bih im platio za trud jer su zaista zasluzili... ne razumem da je toliko tesko napraviti neku igru sa iole originalnom idejom pricom i realizovati je kako treba...

btw wulf ima dvd omg!? to mora da je navaljeno specijalno za gangbang majstorije [:D]

fallout_table.gif

Ljudi koji i dalje smatraju Diablo 2 RPG-em nemaju sta da traze u ovom delu foruma.Toliko od mene.Ali cisto rasprave radi ajde molim te navedi sta ti se ne svidja u igri.Ako ti je jedina zamerka sto je igra zahtevna i trzi jacu masinu,ili sto iz meni nepoznatih razloga usporava pri ingame animacijama,molim te susdzi se u buducnosti od takvih komentara.

• 2 weeks later...