Jump to content

igre...

ch1zra

Recommended Posts

ok, kontam da ce topik brzo biti prebacen, al ovoono... najvise ljudi dolazi na zable, pa je najveca sansa da cu brzo dobiti odgovor, i onda mozete da koljete topik...

igra 1.

enivej.. bese jedna matora igra... pogled je kao kod tomb raidera, mozes da biras izmedju ribe (ne secam se imena) koja nosi mach, i tipa koji se zove Ignatius (ili slicno) koji nosi stap. oni tu krljaju neke zombije, vukodlake i ostale nadrkane zivuljke... odlepio sam, ladno ne mogu da se setim imena igre..

igra 2.

neki frp, vodis druzinu... jedino cega se secam je da si mogao da vodis magarca sa sobom da vuklja tovar... nije matora (preterano), max 6 godina (ujbt.. pa to i jeste matoro... mislim da je izasla malo posle nwn-a, prvog)...

aj plz :))

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

sve mi je u glavi nekako resident evil.. al nije.. tu znam..

znam da je prvi veci monster kao neko cudo iz nekog bazena... i treba da se poruse stubovi okko tog bazena (nekih 6 ili 8 komada), i kao kad to odradis nesto valjda padne na njega, pa ga krkne...

jbt, igrao sam igru kao blesav.. a ne mogu da se setim pa da me neko sad ubije...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

ok, kontam da ce topik brzo biti prebacen, al ovoono... najvise ljudi dolazi na zable, pa je najveca sansa da cu brzo dobiti odgovor, i onda mozete da koljete topik...

Fantasticno ... taman da mi upotpuni dan u kojem sam loshe spavao, prestao je lap top da mi radi, polio sam se jogurtom i ne radi mi vishe ni vesh mashina ...

Dos'o je majstor i popravio je vesh mashinu ... ali tebi nece ch1zra pomoci nijedan majstor ovoga sveta kad te ja do'vatim :))

Nisam se potpuno iznervirao, ali je to jedna od stvari koja mi prilicno smeta, "znam da ne treba ovde, al' ovde vise ljudi cita".