ch1zra Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ok, kontam da ce topik brzo biti prebacen, al ovoono... najvise ljudi dolazi na zable, pa je najveca sansa da cu brzo dobiti odgovor, i onda mozete da koljete topik... igra 1. enivej.. bese jedna matora igra... pogled je kao kod tomb raidera, mozes da biras izmedju ribe (ne secam se imena) koja nosi mach, i tipa koji se zove Ignatius (ili slicno) koji nosi stap. oni tu krljaju neke zombije, vukodlake i ostale nadrkane zivuljke... odlepio sam, ladno ne mogu da se setim imena igre.. igra 2. neki frp, vodis druzinu... jedino cega se secam je da si mogao da vodis magarca sa sobom da vuklja tovar... nije matora (preterano), max 6 godina (ujbt.. pa to i jeste matoro... mislim da je izasla malo posle nwn-a, prvog)... aj plz :)) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 druga igra islim da je dungeon siege... tu mozesh da vuches magarce... sad ce valjda izaci drugi deo... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 koliko ja znam drugi deo vec postoji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 e jeste.. ok, sad jos samo prva :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Jel ona prva igra izasla pre ili posle tomb rajdera.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 pre tomb ridera...ali ne secam se kako se zove :/ Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 sve mi je u glavi nekako resident evil.. al nije.. tu znam.. znam da je prvi veci monster kao neko cudo iz nekog bazena... i treba da se poruse stubovi okko tog bazena (nekih 6 ili 8 komada), i kao kad to odradis nesto valjda padne na njega, pa ga krkne... jbt, igrao sam igru kao blesav.. a ne mogu da se setim pa da me neko sad ubije... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Estatica mozda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 (edited) jok.. <----- edit -----> Nightmare Creatures igra je kewa :)) moram to da nabavim.. btw, sto se mene tice, saznao sam. topik moze da leti Edited July 6, 2005 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 koliko ja znam drugi deo vec postoji... ← 1.8.2005. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Koliko ja znam, drugi deo je u pripremi a mozda mislite na exp koji se zove legends of arana ako se dobro secam.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 jao brate, nightmare creatures kako je to jaka igra :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ok, kontam da ce topik brzo biti prebacen, al ovoono... najvise ljudi dolazi na zable, pa je najveca sansa da cu brzo dobiti odgovor, i onda mozete da koljete topik... Fantasticno ... taman da mi upotpuni dan u kojem sam loshe spavao, prestao je lap top da mi radi, polio sam se jogurtom i ne radi mi vishe ni vesh mashina ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 omg kako ces se snaci bez veshmashine :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 sam te jako iznervirao ? [:I] a bas mi je jako trebalo.. znam da je kretenski.. sorry :] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Dos'o je majstor i popravio je vesh mashinu ... ali tebi nece ch1zra pomoci nijedan majstor ovoga sveta kad te ja do'vatim :)) Nisam se potpuno iznervirao, ali je to jedna od stvari koja mi prilicno smeta, "znam da ne treba ovde, al' ovde vise ljudi cita". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 U, zajebano, prosut jogurt. Ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Koliko ja znam, drugi deo je u pripremi a mozda mislite na exp koji se zove legends of arana ako se dobro secam.. :) ← Da, mislim da je to Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts