Jump to content

Vas tip

Recommended Posts

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja volim normalne, zanimljive, sa kojom mogu da pricham (a da i ona neshto kaze) mada opet, moram da se slozim sa 99% ljudi ovde da mi je (trenutno) fizichki izgled jako jako bitan. Kad budem hteo da se zenim, onda cu da trazim neku sa kojom stvarno mogu da provedem ostatak zivota. I kao shto sam rekao na prvoj strani negde, nemam neki poseban tip (sisata, plava/crna shta god), kad vidim devojku znam da li mi se svidja ili ne.

Hmm pa ne znam ali kapiram da bi morala da ispuni sledece kriteriume :)

1.) Da koristi jabber protokol za on line komunikaciju (Dakle ono ako vidim msn i icq instaliran na njenom kompu odmah bataim)

2.) Da slike edituje u Gimp-u a ne u PS.

3.) Da pravi razliku izmedju "KB" i "Kb"

Samo to [:D]

U jebote, svi bi lude ribe...

Luda riba = riba kojoj nece biti stalo do tebe, odma' da vam kazem, im'o sam ih. Tako da mora da se pojede dosta govana da bi se tako neki komad uopste i zadrzao kad se nadje :)

Sad. zavisi jeste li spremni da jedete govna i koliko da ih jedete. Uglavnom se hasa na lopate =)

A vidim pocela je i "napucajte sebi ego muvanjem jedine ribe na forumu" trka :* :)

hahahahaha koliko si u pravu nisi ni svestan!!! Ma ajde neka mozda su i oni imali lude ribe pa im se svidelo da krote :)) Znaci samo laso i polako godine su pred svima nama! :) Hahahha znaci dajte mi startni broj i ja bi zelio da ucestvujem u trci :) (salim se:)

Da obozava moju kitu,..da ownuje,...lepi hedine,..place kad ja pozelim,...da voli da se kara kad ima mecu,..da nevoli mandove,...da nezna da pliva,..da pristojno blajva kobas,..da hoce svaki dan,..da mi daje pare,...da sedi i ceka dok ja igram cs(i po mogucstvu mazi mog macana),..sise ne mora da ima ,bitne su samo bradavice,..dupe nije bitno,...da ima ispravnu,cistu,mirsljavu,uvek vlaznu rupicu,...da nece da primi u cmar,...da se depilira POcelom telu,...nema duge i izlakirane nokte,..Da ima sto manje godina,..I da se ne lozi na letnje hitove tipa :Tanja savic : Tako mlada,....to je to ukratko,...

Ovo je najgori opis idealne devojke koji sam ikada videla, a mislim da gori od ovoga nikad necu da vidim. (bar se nadam)

Sad bi te ispljuvala ali bolje ne...

Samo mi objasni zasto zelis da tvoja devojka ne zna da pliva ?!!!???

1127426265i36372pd.gif

Hmm pa ne znam ali kapiram da bi morala da ispuni sledece kriteriume :)

1.) Da koristi jabber protokol za on line komunikaciju (Dakle ono ako vidim msn i icq instaliran na njenom kompu odmah bataim)

2.) Da slike edituje u Gimp-u a ne u PS.

3.) Da pravi razliku izmedju "KB" i "Kb"

Samo to [:D]

Puko si, imam jednu ortakinju koja je GNU freek, ono linux chix i ti radovi, cak zna sama da podesi mrezu i kompajlira kernel, ne bi verovao da zna cak i osnove tcp/ip ;)

Dobro sve sam je ja naucio ali, boze moj :P

Naravno koristi slack [}:)]

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

Hmm hmm, dunno ja sam razmisljao dugo o tome shta me privuche kod devojke.. jednostavno mi se svidi, nemam neki "tip". One klasichne stvari da je slatka i da imamo slichna interesovanja, da mogu sa njom da pricham ceo dan a da nam ne dosadi.. jedino shto volim posebno jeste crna dugachka kovrdzava kosa, zelenkaste/plavkaste okice.. ali ko' da je to toliko vazno. Shto se tiche oblina, nemam zahteve.. jednostavno to mi nije primarno, briga me ako je "daskara" ako mi se svidi. Nisam od onih koji prvo pogledaju u sise a onda u ochi!

Inache ako nekog zanima, za mene idealan "tip" (izgled) zene: http://jassebombscans.free.fr/envois/jb_je..._connelly01.jpg (Jennifer Connelly)

Ovo je najgori opis idealne devojke koji sam ikada videla, a mislim da gori od ovoga nikad necu da vidim. (bar se nadam)

Sad bi te ispljuvala ali bolje ne...

Samo mi objasni zasto zelis da tvoja devojka ne zna da pliva ?!!!???

Pa da mogu da je ucenjujem tipa daj mi kesa ili letis sa ovog mosta,....

Ma nije to opis moje idealne devojke,nego eto opis neke rumunke raspale [xx(][xx(]

ok to shto sam napisao nije bilo prikladno za manjinski deo foruma... savest mi je rekla to:)

nego tip devojke, ebiga sad na shta se misli... na to da je zenim, il mes, dva, tri dinu veza... :/

al ono mora da me konta... ( da je luda kao ja... ne mentalno bolesna, vec da se racumemo )

da je po mojim standardima prihvatljiva...

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

Malo si pobrkao loncice. Ovo je fnzb napisala a ne ja! [:)]

ma nema veze [:)]

A ovamo satro zagovara nesto protiv pedera, Drale koliko si provaljen to je strasno [;)]

ko je rekao krastavac? [;)]

ne da jase, no da bude jahan. :)

hohohohohohoho

kupi?e ?ika-ivan :*

HOHOHOHOHOHOHO [:p][:p][:p]

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.