Klindza Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Koje profesije preporucujete za shamija???? Edited July 3, 2005 by Klindza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 pcelarstvo moze da prodje. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 pcelarstvo moze da prodje. ← Pa da se ja pitam bio bih stocar.Ali da naglasim SAVESTAN stocar,pa ne bih dozvolio da neki VO kao sto si ti pobegne iz stale,gde mu je mesto. Ako neko ne voli neku kllasu ne mora ni da komentarise. A sad stvarno koje profesije preporucujete za shamana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronSERB Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 uzmi sta ti odgovara , nevidim drugu svrhu profesija sem zaradjivanje kesa , stoga uzmi ono sto se najvise trazi na tvom serveru Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 uzmi sta ti odgovara , nevidim drugu svrhu profesija sem zaradjivanje kesa , stoga uzmi ono sto se najvise trazi na tvom serveru ← Kada bih znao sta se trazi ne bih postavljao nov topic.Ako neko zna sta je najbolje za Dunemal neka kaze!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Pa da se ja pitam bio bih stocar.Ali da naglasim SAVESTAN stocar,pa ne bih dozvolio da neki VO kao sto si ti pobegne iz stale,gde mu je mesto. Ako neko ne voli neku kllasu ne mora ni da komentarise. A sad stvarno koje profesije preporucujete za shamana. ← Vo ti tata majmune , ja tebi ni u jednom trenutku nisam uputio bilo kakvu uvredu da bi dobio takav odgovor, da imash imalo mozga znao bi da je svejedno koju profesiju izaberesh, zato sam i dao takav odgovor ali kreten kao shto si ti to nemoze da shvati. I odkud ti ideja da nevolim shamane, bavish se telepatijom or smth ili su ti to shapnuli neki glasovi ? A da ti odgovorim gde je tebi mesto : KOVIN !!! Tamo takve shto si ti neposecuje ni rodbina. GO BACK TO UR HOLE ! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 Kao prvo nisam mislio nista lose kad sam volu reko da je vo,a kao drugo profesije bitno uticu na nacin igranja WoW-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 kao drugo profesije bitno uticu na nacin igranja WoW-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← Tvoje pitanje je bilo :Koje profesije preporucujete za shamija???? neznash ni sam shta si pitao, to shto si ti "shaban" nema veze sa profesijom koju cesh da uzmesh. Da ima psihijatar ,ja bi uzeo tu profesiju i doshao da te lecim, jel ti ocito treba pomoc u razumevanju sebe a kamoli drugih ljudi. GO BACK TO UR HOLE ALREADY !!! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 (edited) ma beri cvece... Edited July 9, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 skinning/leatherworking i herbalism/alchemy, te 2 kominacje mu najvishe leze, kako zajedno, mada ne bi bilo loshe ni sa npr. fishing/cooking ili first aid ili tako neshto . . . uglavnom sve profesije su zanimljive i profitabilne , jedino shto je neke lakshe , a neke teze razvijati :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Najbolja profesija za svakog shamana je ubica paladina....imas sve sto ti treba.....cak i GOMILU paladina...ok sad malo ozbiljno: herbalism/alchemy mining/engineering-sta sve mozes da napravis to jednostavno nije normalno.... skinning/leatherworking - imao sam ga....nije lose, mozes da napravis par stvarcica koje ti koriste u danima levelovanja i da zaradis neku kintu ali kad dodjes do 60. nema vece trube od te profesije.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru) Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 a zasto ne tailoring/enchasting??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) Svaka cast majstori. Samo znate da pricate i da se prepucavate. Samo tako. Razapeo vas dabogda neko sve ispred Storma i obrisao onaj sneg sa vama ispred IF-a. Nije za vas WOW. Vec plug. Aj sada svi na selo pa na njivu. ps: urazumite se deco!!! Edited July 11, 2005 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) Svaka cast majstori. Samo znate da pricate i da se prepucavate. Samo tako. Razapeo vas dabogda neko sve ispred Storma i obrisao onaj sneg sa vama ispred IF-a. Nije za vas WOW. Vec plug. Aj sada svi na selo pa na njivu. ps: urazumite se deco!!! ← Ajde samo lepo ovde ostavi nick tog tvog djubreta od paladina ako smesh plz.... Znas kako, po tvojim postovima ja bas ne bi rekao da imas vise od 15 godina....tako da stvarno ne znam kome si to napisao "deco"....A ja kad te sretnem na serveru, a naci cu te veruj mi pa neces se dici celo vece iz mrtvih ja ti to garantujem makar celu alijansu dovukao da ti vadi bulju!!!!! Ima da te kampujem dok ne zaspim za kompjuterom !!!! Myt, LVL 60 Tauren Shaman @ Dunemaul Edited July 12, 2005 by GriM ReapeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 a zasto ne tailoring/enchasting??? ← Enchanting je ok za svakog....a tailoring pa ne znam bash da li je za shamana...ok mogu da se zarade lepe pare na njemu ali mislim ipak da ne pogoduje shammiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 1st aid je krajnje koristan ali jedini problem je po meni sto shaman ima ... handicap u odnosu na druge kada battle 1st aid dolazi na red. Npr. warlock i priest imaju fear (ili neke njegove verzije ne razumem se tacno) koji traju 6-8 sec , su perfektni za 1st aid (2000 hp za tih 8 sec) , dok mage nikada ne brine sa poly-jem , i druid cak moze u nekom trenutku (kada aktivira roots) moze da se udalji i uradi 1st aid , dok shamy nema ni jednu magiju koja onesposobljava (u smislu bezanja protivnika ili oduzimanja njegovog napada kao prethodno navedeni) tako da je to jedini minus kod shamyja za 1st aid! Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pa najbolje da shamani dobiju i neku vrstu feara, da ne trazis mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 LOL pa nije trazio nista samo je napomenuo da mi vrlo retko koristimo 1st aid u fajtu..... Uostalom mi vec imamo svoju vrstu fear-a.....naidjes na alliance i on se samo okrene i bezi ^^ Samo od ovog shammija ce malo teze.....Epic mount FTW !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Ajde samo lepo ovde ostavi nick tog tvog djubreta od paladina ako smesh plz.... Znas kako, po tvojim postovima ja bas ne bi rekao da imas vise od 15 godina....tako da stvarno ne znam kome si to napisao "deco"....A ja kad te sretnem na serveru, a naci cu te veruj mi pa neces se dici celo vece iz mrtvih ja ti to garantujem makar celu alijansu dovukao da ti vadi bulju!!!!! Ima da te kampujem dok ne zaspim za kompjuterom !!!! Myt, LVL 60 Tauren Shaman @ Dunemaul ← Mnogo se primas. Pretpostavljam da ti je neko ispricao pricu za laku noc u vezi Artasa, pa nisi znao sta drugo da izaberes u WOW-u ili te proganjaju mrtve duse paladina. Svaki tvoj post na forumu je pretnja i hvalisanje sa lvl-ima. A to sto si 60lvl, nije za pohvalu. Nece ti bas nesto pomoci. WOW se igra glavom. A to oko obracuna na serveru. Hm!!! Pa mozda sa onima koji su izazovniji od tebe, zaobilazeci rec, decace, da te ne uvredim!!! Edited July 13, 2005 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Uostalom mi vec imamo svoju vrstu fear-a.....naidjes na alliance i on se samo okrene i bezi ^^ LOL prosto mi je drago sto igram u hordi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 Mnogo se primas. Pretpostavljam da ti je neko ispricao pricu za laku noc u vezi Artasa, pa nisi znao sta drugo da izaberes u WOW-u ili te proganjaju mrtve duse paladina. Svaki tvoj post na forumu je pretnja i hvalisanje sa lvl-ima. A to sto si 60lvl, nije za pohvalu. Nece ti bas nesto pomoci. WOW se igra glavom. A to oko obracuna na serveru. Hm!!! Pa mozda sa onima koji su izazovniji od tebe, zaobilazeci rec, decace, da te ne uvredim!!! ← Ako nemas pametnija posla osim da seres onda ne znam sto si dosao da to radis na ovom topicu. Najvise od svega mrzim kad neko ko ne voli neku klasu dodje na odredjeni topic i sere o njoj!!!!!!!!!!!! Igrao sam i sa paladinom i sa shamanom i sa wariorom i sa druidom i iskreno cu reci da je shami ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 rogue Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Da grime preterano smaras sa tim akcijama kako sabijas i meljes paladine .... da se ne lazemo pre fazon nedelju dana si navuko lvl60 i oprema ti je kurton i znam jedno 20ak paladina sa mog serva koji bi pocistili pod sa tobom iako je generalno shamy kao klasa jaci od paje tako da se iskuliraj malo nisi tolki sabijac kolki mislis da si nego su ljudi glupi .... peglao sam se sa shamijem koji ima jedno 5 puta bolju opremu od tebe pa je trajalo jedno 5 minuta tako da bash i nije pocistio pod sa mnom .... btw da ne bude zabune druid ovde a ne paladin ... PS: da ne pominjem sto znam poprilican broj magova/pristova koji bi isto pocistili pod sa 90% shamija ... ono ... oprema i mozak su veoma bitan faktor u svemu tome .... bogom dana jaca klasa nije sve ... sve u svemu smarash sa tim postovima .... kod nas je human paladin / nelf rogue a kod vas tauren shaman / undead rogue ... isti k ima i ovih kod nas i tih kod vas, a i na jednoj i drugoj strani ima iskompleksirane dece u istoj meri tako da dosta kenjanja i na tu temu .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 isti k ima i ovih kod nas i tih kod vas, a i na jednoj i drugoj strani ima iskompleksirane dece u istoj meri tako da dosta kenjanja i na tu temu .... ← Kao sto je mohican rko dosta kenjanja!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 pa ima roguova koliko hocesh... i paladina... i shamana... i bash zato shto ih je toliko zbog toga je veca shansa da naidjesh na losheg igracha... ali kad naidjesh na losheg priesta... to je smor... iovako ih ima malo Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts