ZeRoX- Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Koji vam je prvi replay koji ste odgledali,a koji omiljeni? Moj prvi replay je bio neki sugavi ruski turnir,okacen bas ovde...Prvi ozbiljniji repovi su bili : SK.Insomnia 2:3 aT-InToX - finale CPL cannes 2003,nisam verovao ocima sta gledam...pa onda nisam verovao da neko moze da ide na arch-a,ja do tad dizao Paladina...A omiljeni replay mi je bio TreeToX(aT-InToX)-vs-trevelyan006 a.k.a. SK.HeMaN tada HeMaN[GoL]...jos sam gotivio repove igraca kao sto su king.hazeem,Bei,Krazikkat[GoL],Miliz[GoL],aT-BIatty,aT-MnZ(1.12),SK.Inso,Kiko(koji sad kao igra nesto),IN.TillerMaN... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Koji vam je prvi replay koji ste odgledali,a koji omiljeni? Moj prvi replay je bio neki sugavi ruski turnir,okacen bas ovde...Prvi ozbiljniji repovi su bili : SK.Insomnia 2:3 aT-InToX - finale CPL cannes 2003,nisam verovao ocima sta gledam...pa onda nisam verovao da neko moze da ide na arch-a,ja do tad dizao Paladina...A omiljeni replay mi je bio TreeToX(aT-InToX)-vs-trevelyan006 a.k.a. SK.HeMaN tada HeMaN[GoL]...jos sam gotivio repove igraca kao sto su king.hazeem,Bei,Krazikkat[GoL],Miliz[GoL],aT-BIatty,aT-MnZ(1.12),SK.Inso,Kiko(koji sad kao igra nesto),IN.TillerMaN... ← OMB=o moj boze,cemu...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 kako cemu pobogu,vidis da se 4um raspada,nema novih topica nego oni tipa,kad ce dota turnir,kad ce dota replayevi,prepucavanja o ko zna cemu...pogledaj sk forum pa onda seri,tamo ne flameuju svaki topic...uostalom ni ne ocekujem da razumes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Idi spavaj dejane u 3 sata se prepucavas :) tjs 5 Edited July 3, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 kako cemu pobogu,vidis da se 4um raspada,nema novih topica nego oni tipa,kad ce dota turnir,kad ce dota replayevi,prepucavanja o ko zna cemu...pogledaj sk forum pa onda seri,tamo ne flameuju svaki topic...uostalom ni ne ocekujem da razumes ← istina ! al svi igraju dotu - ako nemozes da ih pobedis pridruzi im se !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lica) Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 @ kicpe: lol ovom prilikom bih voleo da apelujem adminu da sto pre napravi dota section 4uma, pa ovo ce na kraju postati dota 4um s'o se tice repova ja najvise volim da gledam orcove, mada sam i Insoa gotivio neko (duze) vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Ja sam registrovan na par stranih foruma za war i mogu vam reci da tamo ne moze ni da prismrdi dota warcraftu obichnom... Chim neko pomene dotu uvek se neko javi i odgovori "dota SuX" :) Ali tu postoji razlika zato sto admini na tom forumu i serveru ne vole dotu pa nece ni da im otvore forum niti bilo kakav channel na serveru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Pa dota i ne moze da prismrdi wc3 ali ni wc3 nemoze u nekim aspektima da prismrdi doti....a to je i onako izvakana tema,svako igra sta hoce i sta mu odgovora ,tako da mislim da netreba raspravljati i dzabe gubiti vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 Idi spavaj dejane u 3 sata se prepucavas :) tjs 5 ← "3" :D Kakva crna DotA,pa da ona moze da parira wcu ne bi bila samo 1 prokleta mapa...naravno da na stranim forumima i admini i ostali igraci mrze Dotu jer to bukvalno sjebava igricu,nemam ja nista protiv ljudi koji Dotu gotive,samo neka ne smaraju u ovom delu 4uma jer 90% ljudi koji hoce nesto da pisu ovde ne mogu da zive od nje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Kakva crna DotA,pa da ona moze da parira wcu ne bi bila samo 1 prokleta mapa...naravno da na stranim forumima i admini i ostali igraci mrze Dotu jer to bukvalno sjebava igricu,nemam ja nista protiv ljudi koji Dotu gotive,samo neka ne smaraju u ovom delu 4uma jer 90% ljudi koji hoce nesto da pisu ovde ne mogu da zive od nje.. lol, da li shvatas sta si upravo rekao? btw... Ne bi oni pisali u ovom delu foruma da imaju svoj deo foruma... Sta bi ti radio da nemas klanrur kao forum za wc3? da li bi znao za ijedan turnir? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Pa dota i ne moze da prismrdi wc3 ali ni wc3 nemoze u nekim aspektima da prismrdi doti....a to je i onako izvakana tema,svako igra sta hoce i sta mu odgovora ,tako da mislim da netreba raspravljati i dzabe gubiti vreme... ← LOL o cemu ti pricas covece, pa dota je jebena mod/mapa za war3 i to poprilicno pritupasta, cim vidim raspale kanterase da je igraju, a ti pricas kako mapa za war3 u nekim aspektima je bolja od war3, pa sta je dota postala, igra za sebe.... majku mu ni sam to nisam znao... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 e stvarno je sve otislo u qrac! Sjebali ste coveku topik,opet neka prepucavanja...mislim,necu vise ni da pominjem TU mapu,samo da se zna da je mrzim...ali i da mi ne smeta sto neko igra TO,vec mi smeta sto zbog TOGA niko nece da igra pravi w3:-( I stvarno treba otvoriti poseban 4um za TO,a igracima PRAVOG Warcraft-a ostaviti Warcraft forum BTW,ne bih se secao prvih replaya da me ubijes,ali isto sam se cudio za AM,a jos vise za Death Knighta(koji bolidi,njega prave prvog!:)A i za Far Seer-a...razumeo sam da je dobar kao prvi,ali za mene je postojao samo Chieftain:) Replaye retko gledam,a i nemam ih mnogo,ali od onoga sto sam video,najbolji su mi madfrogovi,mislim da nema potrebe da objasnjavam zasto... Najvise volim rep u kom je crimsona dobio iako mu je ostao prakticno samo DK-iz verzije 1.17 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 e stvarno je sve otislo u qrac! Sjebali ste coveku topik,opet neka prepucavanja...mislim,necu vise ni da pominjem TU mapu,samo da se zna da je mrzim...ali i da mi ne smeta sto neko igra TO,vec mi smeta sto zbog TOGA niko nece da igra pravi w3:-( I stvarno treba otvoriti poseban 4um za TO,a igracima PRAVOG Warcraft-a ostaviti Warcraft forum BTW,ne bih se secao prvih replaya da me ubijes,ali isto sam se cudio za AM,a jos vise za Death Knighta(koji bolidi,njega prave prvog!:)A i za Far Seer-a...razumeo sam da je dobar kao prvi,ali za mene je postojao samo Chieftain:) Replaye retko gledam,a i nemam ih mnogo,ali od onoga sto sam video,najbolji su mi madfrogovi,mislim da nema potrebe da objasnjavam zasto... Najvise volim rep u kom je crimsona dobio iako mu je ostao prakticno samo DK-iz verzije 1.17 ← da sa ESWC-a,gledao sam tu partiju oko 10 puta :D:D:D,ima on i boljih samo se ne secam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 prvo replay koji sam gledao je bio na leto proshe godine kada je spo(wolf) igrao protiv nekog undeada na Plundre Isle, a za najbolje se ne secam tachno ali volim da gledam moon-a posebno kada je igrao na Gnoll Wood protiv undead koji je isho standard(ghouls+gargs) a on samo 2 heroja i nekoliko medveda i dobio ga naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Sto se tiche prvog replaya, ne secam se koji je to bio :) A sto se tiche najdrazeg, pa mogao bih mozda da pomenem jedan mirror go stop vs Phillbot... strasan micro, ne secam se da sam takav video u nekom drugom, ima ga na wcreplays.com, mapa je bila turtle rock, use power of search button i nadjite ga. A ovako najvishe volim da gledam Grubbijeve replayeve, posle njegovih dragi su mi Rainbow i SpiritMoon. E da hteo sam da spomenem jos nesto, da ne pravim bezveze novi topic, ovi na eurobattle netu se dogovaraju ( piratski server ) ( ljudi koji igraju tamo ) da naprave neki mali tur reprezentacija u nekoj samostalnoj reziji, pa ako neko tamo igra i zainteresovan je, mogao bi malo da im pokaze ko su Srbi :) Eto toliko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 da sa ESWC-a,gledao sam tu partiju oko 10 puta :D:D:D,ima on i boljih samo se ne secam ← wcg 2004 burazeru, nije eswc Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 prvi rep ja vs compa najbolji rep ja vs grubija na lt-u de ga savijam tolko od mene ^_^ btw dota :) za likove koji nece da naprezu mnogo mozak nego cigara u jednu ruku a mis u drugi i idemooo herojcici trckaju po mapici bacaju neke sarene stvari :) ima tu team playa naravno ali tezina igranja istog je neuporedivo manja od tezine igranja wara bar na nekom ozbiljnom nivou :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 wcg 2004 burazeru, nije eswc ←da maj bed... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 da maj bed... ← highl1 je uvek u pravu, ne brini :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 highl1 je uvek u pravu, ne brini :D ← EDIT/ Highl1:Moram i ja jednom da budem u pravu :D ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 sabili ste topic :) ne nego jedini bezgresni covek ovde je beli mag srbije <---------- :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts