GibanicA Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 posle 6 godina provedenih u interu i 110 golova u seriji A postignutih za taj klub vijeri je juce raskino ugovor... sada je slobodan igrach i izgleda da se seli u spaniju iako sam ga strasno pljuvao tokom ove sezone ipak mi je nekako zao...to je covek koji je stvarno puno znao i moze se reci da je (pored ronalda) najbolji klasicni napadach u zadnjih 10 godina u evropi... ali jebiga ostarilo se...poceo mnogo da kara,pije i da se drogira :) (ko je vido sliku iz nekog od prethodnih ckmova zna o cemu pricham :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Ka pocnu da postaju zvezde prestaju dobro da igraju fudbal Isto ko i Becakm.Bio mi je jedan od omiljenih igraca dok se nije poceo da sniam reklame za svaki moguci prozivod i da se pojavljuje u svim novinama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Respekt Bobu ... Verovatno ide u Sevilju , da dodam .... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Bolje da zavr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Uh cekao sam samo jedan hejterski post pa da mogu da kazem...jebo vas Bobo Vijeri...sto kaze Ivan potpuno je beskoristan... Edited July 3, 2005 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 treba je da se povuche pre godinu mozda i vishe ... ono je sramota bila gledati ga kako se batrga po terenu... chovek imao svetski osecaj za gol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Brate imaj ti 40 godina i sabijaj... Lik je u svoje vreme bio jedan od najbolji i najpopularnijih igracha, zasluzhuje respekt... go Bobo go!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Problem je u tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Gledaj, bio je h8 kako nema pojma, zato kazhem da ne mozhe niko sa 40ak godina da sabija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 izvini,ima male razlike izmedju 40godina i 32(koliko on ima)...jer neko rekao Djanfranko Zola...ili mozda Alan Sirer...ili Tedi Seringem...tako da ti ne stoji ta tvoja tvrdnja zasto je on sad los igrac...da je bio dobar igrac,bio je,ali sad nije nista sem manekena,cak moze da se kaze da vec zadnje 2 sezone igra ovako kao sad... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Brate ja sam lupio 40, nije ni vazhno ali ne mozhete prichati tako kada je stvarno bio igrachina... Opet ce on otici u neki veliki klub, videcesh, ne verujem da ce to biti Sevilja ili shta se vec pricha... Koliko se secam on je imao povredu i nije igrao dosta, jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Mi lupamo, a ti igrača sa 32 godine naziva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 [quote name='Ivan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Boli me dupe za njega, ja samo kazhem da je bio igrach i da ne serete o njemu, a necu da se svadjam sa vama... TACHKA ;)) E sad, opushteno... Smireno, bez daljeg prepucavanja... Ok, ima starijih i boljih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Super Bobo je bio i ostace legenda proshle sezone ga je zajebo Mancini..nije mu dao da igra vec stavlja onog retardiranog Martinsa da igra u prvoj a lik ne zna pravo trchati s'loptom sve neshto zapinje i trza, realno Martins je igrach za zadnjih dvadeset minuta..al ovde nije prichao Martinsu vec O Bobokapu tako da ono drago mi je shto je otisho iz Intera jer stvarno nisam vishe mogo gledati ono kad on sjedi na klupi, mislim sramota.\ Opet ce Bobo da jebe keve.. ima on josh mnogo shta da pokaze. Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 prvo i prvo martins je sigurno jedan od 2-3 najbolja mlada igracha u evropi (ima 20god) to sad sto ti mislish da on cudno trchi jebiga..on je s takvim trchanjem dao 26 golova u sezoni, a bobokap jedva 12 i to 4-5 iz penala. njegovo vreme je proshlo a martinsovo tek dolazi, tako da cemo vidti koliko on vredi a inache crnac trchi na sto metara 10.07, tako da se s pravom kaze da je najbrzi igrach trenutno u seriji a a sto se tiche vijerija samo mogu reci - JAD, BEDA I IZDAJA Presao u MILAN. od svih klubova preshao je tamo gde jedino nije smeo...cigan kao figo svojevremeno, to pokazuje kakav je on covek u dushi. gotivio sam ga ali od danas ga MRZIM. prodana pichka Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ^^^^^^^^^ Apsolutno sejm mishljenje .. rekoh vec negde tako neshto ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Nek je presho u Milan u inat tako se to radi kad ne znaju da ga cjene.. A Martins 10.17 shta mu to vredi kad nema u glavi sav je neki ret. al da ne ulazimo u raspravu koje bolji i shta Vijeri je keva a Martinsu pucaju shelne dok trchi s'loptom. Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts