Jump to content

Carmen Electra aerobik diskovi

Guest

Recommended Posts

pih, bash nemate mashte - mislite na duge staze..

distribucija i uvezhbavanje zhenskog dela populacije, poshto ipak zhivimo u konzervativnoj zemlji i same se ne bi setile..

uskoro cu imati armiju striptizeta kojima cu zavladati svetom MUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

[:D]

Nashao sam torrent za jedan DVD sa tim striptizom, pretpostavljam da je to ono shto imash?

Ali zato ima i 'Carmen Electras Naked Womens Wrestling League'... Dodushe, Carmen je tu samo voditeljka, ali valjda je izabrala kvalitetne rvachice.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

mighsa bi da ti bude test primerak haha :)

dan istin... krrrr .... da... ist.... krrrr ..... Dannn Instineeeeee!!! krrrrrr... bzzzout

[:D]

pa ono ustanovljeno je da me vukovi-kucici poshtuju, da imam neverovatno jaku smaracku auru, hmmm mogu dapricam i da nishta ne kazem ... sklon sam samoubilackim aktovima... gosn krompirko... itd itd [:D]

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

• 1 month later...

Skinuo sam i ja pre par dana, ali poshto je film sranje, a i nije ona meni neka mega riba, obrisah ga...

Jebiga, da ja jedini imam adsl a svi ostali se vucaraju sa Dialupom pa da sachuvam, al 'vako, ko ga jebe...

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

ijaoooooooooooo sad kad si mi to spomenuo :)))))))))))))))))

skidao sam "War Of the Worlds" preko nekog P2P programa.....i skinem lepo ja ~700mb i na kraju se ispostavi da je neki "workout with carmen electra......" taj aerobik...... ^-^,hteo sam da poludim ;P !