StormScion Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Nije nego si nab :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Ajde colldore ne budi dete daj nick da te maltretiram malo :P ono se nadjemo malo se popeglamo .... ferka (kao da tako nesto postoji u duelu war druid :P ) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Borc lvl 52 warrior Bladefist Jel ima jos neko da igra na Bladefistu il sam jedini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 JEDINI SI IZRODE !!! [:(!] Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Perun - NELF Hunt lvl60 Perunchina - Dwarf Warrior lvl60 ...od pocetka EU WOWa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arutha Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Shadowmoon Bauk level 60 human mage Ledix level 60 human mage Arutha level 47 human paladin Swan level 46 dwarf priest Grof level 24 night elf hunter Windax level 12 night elf warrior Dunemaul Bauk level 7 shaman :-P Svi pitaju zasto dva maga pa da unapred odgovorim. Oba izuvaju ;-) Bez zezanja, potpuno su razliciti buildovi i Bauk je dizajniran za 1 na 1 2 na 2 itd. dakle manje okrsaje dok je Ledix napravljen za battlegrounds i crowd control. Bauk je arcane/fire 31 20 a Ledix frost/arcane 33 18. Smor je samo sto se nema vremena za PvP sa oba jer uz pomerene honor/cp granice treba mnogo vremena sto bi znacilo da ne bi mogao da pravim nijednog novog lika sto je nedopustivo ;-P Trenutno najvecu paznju posvecujem Ledixu za PvP i Swanu za levelovanje. Raspisao sam se a maintenance gotov za 15min, aj vidimo se ;-) Arutha P.S. coll, kazi mi molim te novi nick za undead roguea i da li te je bilo u Hillsbradu i da li te ima u Alteracu sada? Ledixu su rogueovi prime target i mnogo voli da ih ubija pa se unapred izvinjavam za maltretiranje :-P I ajde da organizujemo neke duelcice ;-) Troll warriore nesto ne znam osim Garr-a, kako ti se zove troll? :-) P.P.S. bearclaw, druid ne leveluje sporije od bilo koje druge klase. U DragonKinu, Vann je level 30 druid za 7 dana igranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 LoSmi , lvl 41 dwarf paladin , Shadow Moon , danas mi se zavrsila druga nedelja onog free trial-a od mesec dana . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 E molim vas svi koji su na dragonu neka pisu molim vas jer sam danas u neet caffeu krenuo da igram za sda sam lvl9 mage- Mageofmoon da odem sa nekim u deadmines plz Hvala unapred... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Elind - NE lvl 58 Druid @ shadowmoon .. nisam igrao oko 10ak dana :) ← E i ja sam sa tog guilda sam sto nisam igrao jedno 2 nedelje...( mozes li da provesris koji lvl druid <Hogare> je trenutno u gildu...), skoro da cu da uplatim pa se vidimo za par dana... Pozdravi Redclaw-a u moje ime... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Mokoto 40lvl NE rogue Dragonmaw Misato 28 lvl NE druid Dragonmaw Vo 6 lvl Tauren Shaman(tek poceo ) Dunmaul ← E i ja sam na njemu ako mozes da se dogovorimo da malo ubrzam Xp posto tek ucim o mageu(lvl9 Mageofmoon) otprilike sam od jedno 9 i30 do 1 i 30 sutra .... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Igram manje od mesec dana i nabudzio sam 23 lvl night elf druid na Dunemaulu. U guildu sam Balkan Expres(s). Istekla mi pretplata pa sad malo pauziram ← Vozdra svim likovima iz Guilda Balkan Express (nisam ni znao da vas ima na ovom forumu ali utom bolje vidimo se najverovatnije u ponedeljak) P.S. pozdravi vodju itd... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 E i ja sam sa tog guilda sam sto nisam igrao jedno 2 nedelje...( mozes li da provesris koji lvl druid <Hogare> je trenutno u gildu...), skoro da cu da uplatim pa se vidimo za par dana... Pozdravi Redclaw-a u moje ime... ← Nisam u DragonKin, vec Order of Righteousness :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Nisam u DragonKin, vec Order of Righteousness :) ← E izvini stvarno pogresan covek... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Dunemaul, NE druid Foxyfish lvl36, guild Balkan Expres Dunemaul, H rogue, Fishizz lvl13 sveze ← Tebe sam trazio covece kao sto rekoh ako mozes da mi ucinis sve navedeno kod "pogresnog coveka"..... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Myt....lvl 60 Tauren Shaman @ Dunemaul Vandit....lvl 28 undead rogue @ Dunemaul Moje saucesce drugarima u alijansi.....posto nas ima mnogo u hordi, igramo zajedno i sad smo vec svi high lvl.... Prvo paladini pa onda ostali molicu..... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 U startu su vam ovi momci iz Blizza dali prednost. To je kao kada igras sa slabijim kosarku do 11 i onda mu poklonis prvih 5 koseva i na kraju opet pobedis. Nikad ne potcenjuj snagu Paladina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 drago mi je da vas ima dosta na dunemaulu u hordi... kako cu vas sakatiti... samo da vas sretnem ^^ Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Kako to!!!??? Paladini su poznati kao teske ubice undedova!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Kako to!!!??? Paladini su poznati kao teske ubice undedova!!! ← To je zato sto imaju neke ekstra magije bas posebno za njih...(Beware Undead Paladin is comming..) sto uglavnom ne znaci da on ne moze da ubije nikoga drugog osim njih... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) OK 2 posta za 2 "zanimljiva" lika.... Ti sa paladinom ne lupetaj.....kao 1. to je abjuzersko djubre od klase koga igraju samo deca ispod 15 godina ili "disadvantaged" klasa igraca WoW-a i koga vecina ljudi moze da dobije 1na1 igrajuci samo desnom rukom.....jos nisam probao samo levom. Kad malo bolje pogledam tvoje postove mislim da si nasao pravu i jedinu klasu za sebe stoga ti od srca cestitam....iskreno se nadam da si na Dunemaul serveru, ako jesi nedo ti Bog da naidjes na mene....ja kad vidim LVL1 paladina ja cu da ga ubijem i necu uopste lose da se osecam zbog toga....to je klasa koja ne treba da postoji (abjuzerska ovakva kakva je sad).... -ovom caru sto kaze da ce da nas sakati (oO): Decko da li ti znas sta si upravo izjavio ? :))))) Pa znas li ti kolko nasih likova ima na Dunemaulu u hordi samo lvl60 a da ne racunam druge?....upravo si se upisao u svaciju KOS(Kill on sight) listu.....Cestitam....ne znam koji si level, nece ti mnogo pomoci ni da si 60.....Evo ja se prvi javljam dobrovoljno da me sakatis !!! Povedi i paladina sa sobom molim te da mi bude zanimljivo..... Myt lvl 60 Tauren Shaman @ Dunemaul (Dark Horizons guild) Edited July 8, 2005 by GriM ReapeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 OK 2 posta za 2 "zanimljiva" lika.... Ti sa paladinom ne lupetaj.....kao 1. to je abjuzersko djubre od klase koga igraju samo deca ispod 15 godina ili "disadvantaged" klasa igraca WoW-a i koga vecina ljudi moze da dobije 1na1 igrajuci samo desnom rukom.....jos nisam probao samo levom. Kad malo bolje pogledam tvoje postove mislim da si nasao pravu i jedinu klasu za sebe stoga ti od srca cestitam....iskreno se nadam da si na Dunemaul serveru, ako jesi nedo ti Bog da naidjes na mene....ja kad vidim LVL1 paladina ja cu da ga ubijem i necu uopste lose da se osecam zbog toga....to je klasa koja ne treba da postoji (abjuzerska ovakva kakva je sad).... -ovom caru sto kaze da ce da nas sakati (oO): Decko da li ti znas sta si upravo izjavio ? :))))) Pa znas li ti kolko nasih likova ima na Dunemaulu u hordi samo lvl60 a da ne racunam druge?....upravo si se upisao u svaciju KOS(Kill on sight) listu.....Cestitam....ne znam koji si level, nece ti mnogo pomoci ni da si 60.....Evo ja se prvi javljam dobrovoljno da me sakatis !!! Povedi i paladina sa sobom molim te da mi bude zanimljivo..... Myt lvl 60 Tauren Shaman @ Dunemaul (Dark Horizons guild) ← Graymi gondor u elementu :) Jebi alijansu :P Quote ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 uuu, svidja mi se ovo, mozda napravim nekog lika na dunemaulu. :)))) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 Jedva chekam Myt vs Dalibor :) otju da se sve snimi sa Frapsom! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 pa ubice ga grim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 OK 2 posta za 2 "zanimljiva" lika.... Ti sa paladinom ne lupetaj.....kao 1. to je abjuzersko djubre od klase koga igraju samo deca ispod 15 godina ili "disadvantaged" klasa igraca WoW-a i koga vecina ljudi moze da dobije 1na1 igrajuci samo desnom rukom.....jos nisam probao samo levom. Kad malo bolje pogledam tvoje postove mislim da si nasao pravu i jedinu klasu za sebe stoga ti od srca cestitam....iskreno se nadam da si na Dunemaul serveru, ako jesi nedo ti Bog da naidjes na mene....ja kad vidim LVL1 paladina ja cu da ga ubijem i necu uopste lose da se osecam zbog toga....to je klasa koja ne treba da postoji (abjuzerska ovakva kakva je sad).... -ovom caru sto kaze da ce da nas sakati (oO): Decko da li ti znas sta si upravo izjavio ? :))))) Pa znas li ti kolko nasih likova ima na Dunemaulu u hordi samo lvl60 a da ne racunam druge?....upravo si se upisao u svaciju KOS(Kill on sight) listu.....Cestitam....ne znam koji si level, nece ti mnogo pomoci ni da si 60.....Evo ja se prvi javljam dobrovoljno da me sakatis !!! Povedi i paladina sa sobom molim te da mi bude zanimljivo..... Myt lvl 60 Tauren Shaman @ Dunemaul (Dark Horizons guild) ← Dude zar stvarno mislis da vilim da igram sa paladinom....Jedino sto mi je on najveci lvl i u dobrom je guildu koji stalno salje pare(napisano na drugom postu) inace veruj mi da bih ga odmah obrisao ako bi me neko ubacio na srpski guild sledece likove: Hogare-Aliance(night elf) druid-Dunemaul Liveplus-Horde(orc)shaman-Silvermoon PLZ uzasno se smaram... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts