nt.maharaja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 novi album sindikata, da.. (klik) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ne zaboravite na skoro zavrsenu Evroviziju. Helena i ostali drugari ce jos dugo biti aktuelni na svim zivim domacim i stranim listama. Tu je naravno i Budva, pa Herceg Novi, pa ono u Zrenjaninu ako je to uopste sad pred leto. Ostale MTV hitove ste manje vise pokrili. Sto se tice amerie, skapirao sam da tu pesmu ljudi ili vole, ili skroz mrze, valjda zbog glasa ove sto peva. Meni je na primer skroz ok pesma, tako da sam u ovoj drugoj grupi, mada, razumem i ove kojima se ne dopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ne seri da je izashao novi BS... i ne seri da ne valja. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Eurosong, Budva, CB-Galvanize, verovatno i Ceca London, G-Feel Good i CB-Believe. Bice jos stvari ali nisam upoznat. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 a jer ste culi Gasolinu?Kako ogavan glas i pesma...podseca me na onu retardiranu Papi chulo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Jeste istina,al ne tuzna! A za ovo ces sutra dobiti batine, mislio sam da si jedan od nas! sem ← LOL!ROFLMAO! od tebe batine.... HAHAHAHA Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 kad izlazi? maho, drugi utisak o novom sindikatu? mrzi me da kopam po riv, previše je retarda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 sta je trenutno najveci hit u uk, koji je uspeo cak i koldplej u njihovoj velikoj britaniji, da skine sa vrha liste http://www.axelfrog.com/ Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 maho, drugi utisak o novom sindikatu? mrzi me da kopam po riv, previ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rur*qske Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 (edited) nemojte amerie i one thing da mi dirate, bash je dobra pesma ... inache evo jednog hita, Basement Jaxx - Oh My Gosh Edited June 30, 2005 by rur*qske Quote qskerurid=yellow> Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 e kad je qsur postovao onda cu i ja :) i ako je vec izvozano smarace i celo leto rob thomas - lonely no more kao i gejm i 50th koji ce tako da uguse.. smeh. to si zaključio po refrenu za 'BYOB' brate nemoj me pogresno razumeti,gotivim ja sistem ali pogledaj i spot kako je nekako... i pesmu i pogledaj koliko se puta dnevno vrti na mtvu i onda mi reci da nije mtv fenseraja. daleko od toga da su zbog toga losiji ali gotivniji su bili za prvi album i toxicity...nekako se nisu prilagodjavali... secam se pre 2-3 godine kad se pojavio sugar i war svi su pljuvali sistem, sad svaki dizel u bgu zna za njih i govori kako su dojaja...komercijala...jbg odrasti mali veseljace Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 ne razumem... sta nije jasno od onoga sto sam napisao... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 amerie i one thing da mi dirate, bash je dobra pesma ... jes vala. hit ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pesma ko pesma...ali je zato amerie odlichna riba. plus je i harvard zavrsila Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Sejo Kalac - Ala Ala Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pesma ko pesma...ali je zato amerie odlichna riba. plus je i harvard zavrsila ← http://www.thehoneyempire.net/img/amerie/amerie-shoots/ neke hi-res fotke :) a 'One thing' je uradio isti lik koji je radio 'Crazy in Love' od Beyonce i Jigge, i 'Get Right' od J-Lo.. vidi se sličnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 sad ima i duet verzija sa eve... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rur*qske Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 a 'One thing' je uradio isti lik koji je radio 'Crazy in Love' od Beyonce i Jigge, i 'Get Right' od J-Lo.. vidi se sličnost. jeste, bash su dosta slichne, al recimo Get Right me nekako ubija u pojam, ne svidja mi se uopshte, ameri i bijons su kul Quote qskerurid=yellow> Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 get right je sranje...j-lo ocajno peva i pola stvari je ne razumem. ovaj duet sa fabulousom je malo bolji od originala ali ipak je sranje. a da ne govorimo o ovoj strateskoj gresci sa fat dzoom. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 get right je sranje...j-lo ocajno peva i pola stvari je ne razumem. ovaj duet sa fabulousom je malo bolji od originala ali ipak je sranje. a da ne govorimo o ovoj strateskoj gresci sa fat dzoom. ← hahaha, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 da li ti znash na koji ja faks idem? sta imam da pricam sa kcerkama porodica iz kruga dvojke, posto ne znam sergeja, kapicica i ostale dzet set urbane face... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Ajde razumem kad cujem Margija kako je upucen u MTV estradu, jer ima barely legal saputnicu,nishta nije kao shto je bilo,preshao sam u legalne vode josh pre par meseci bre;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 (edited) posto ne znam sergeja, kapicica i ostale dzet set urbane face lol kapicic...pa taj covek..ne znam sta da kazem :D Edited July 1, 2005 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 gejčina od dva metra koja vozi jebeni mini, nema potrebe ništa reći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 eh taj mini ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts