Jump to content

PALADIN

Klindza

Recommended Posts

Uf,  covece paladine bez Redemption-a u stvari i nije paladin....Ali dobro da ne komentarisem svakom se desi pa... Juce sa sa paladinom (mojim 25 lvl) i  hunterom 34lvl dobio elite undeda 38lvl!!! Cela stvar je bila u hilovanju i cak sam u toku borbe morao da ress-ujem huntera dok me je elite kiddao... ostalo mi je cini mi se nekih 120 heltha kada sam ovog ress-ovao and sam sebe tri puta morao da hilujem i to jedva uspesno...Xp je bio neverovatan(nismo bili u timu)...

Hehe, onda je taj drugi chovek izvisio ako niste bili u grupi, jer si samo ti dobio XP :)

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pala da resuje u bitci,hmm. Ja kolko znam to nema sanse. Jesi ti siguran u to.

da, i ja htedoh to isto da priupitam. ni prist ne moze da resurektuje totkom borbe a kamoli paladin.

i cisto sumnjam da bi lvl 34 i 25 mogli da dobiju elite lvl 38 cak i da su bili u timu. ali opet mozda gresim.

Jos malo pomoci.

Onaj lik u Ironforgeu sto lici na svestenika i koji je na jezeru, nemoguce je bilo sta uzeti kod njega. On nedaje nikakav quest.

Ovako u Stormwindu, onaj lik u katedrali levo, on daje isto sve mane, ali mi nedaje nikakav quest, kao ni glavni paladin trainer u istoj prostoriji.

Uzeo sam jedan quest u katedrali koji je iz vise delova. Mora da je to.

Inace kada dodjem kod paladin trenera u katedrali pored Redemption stoji rank 2 ali i dalje crveno i nedostupno.

Ako iko zna kako se tacno quest za Redemption zove, neka okaci ovde.

Ajde ja cu da procesljam sve questove na thott-u.

Moja preporuka svim paladinima.....obrisite djubre !!!!!

Znas sta stvarno smara pogotovu sto sam sa Paladinom dobio neutralca 6 lvl veceg od mene...ALi sta cu imam samo nekog druida 20 i neki lvl na Dunemaulu(aliance) i low lvl shamana 16-18lvl Silvermoon ako neko moze da me primi u guild odma bih ostavio paju ali sa njim sam u poprilicno jakom norverrskom guildu koji mi stalno salje pare....

Edited by Black and white

It is always gonna be like that....

Na Dunemaul Alliance imash GOMILU domatjih igracha ali trenutno ne postoji na tom serveru domatji guild. Vetjina od te gomile je lvl 40+ i svi su u nekim sigurnim guildovima. Kada bi se lvl 60 domatji likovi organizovali i napravili guild verovatno bi svi nashi preshli ali zashto bi neko izlazio iz Freedom guilda kada ima priliku svaki dan da radi high-end instance i slichno!

Ako se tebi ne igra sa Payom, prestani - nema nishta gore nego igranje sa likom koji ti se ne svidja. Uzmi nekog drugog lika, kreni da levelujesh i vremenom tjesh natji solidan guild - ima ih gomila, a na lvl 60 lako tjesh biti primljen u neki top guild ako iole znash da igrash svoju klasu i okej si chovek.

nikad necu ukapirati sto igrash sa likom koi ti se ne svidja sto igrash igru koja te nervra ( zbog paje ili shame ili sta god , milslim izadji u grad provedi se pocni da cenish svioj jebeni zivot m ali nemoj da sirish hejt o igri ako ti se ne svidja jebeno me nervira sav taj balans bla bla jebeno 1000 napaljenihg klinaca jebeno po ceo dan vische imba a sada poceli i noramalni zreli odrasli ljudi tako jbt igrash igru zato sto ti se svidja ne zato da bi bila izbalansirana ako hocehsh tako idi gledaj food fight woman ili bar borbe u blatu pa mozesh da se i prijavishe ja cu da navijam za tebe ) mislim na mohikana i na grima prvenstveno jer se ljudi mngog nerviraju , mozda ce nekad da shvate da cene zivot itd ... sta god ... zabole me ... ndam se da necu biti banovan jer sam jeretk itd

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

da ali neki ga necene kao vecina wowovaca jbt imam druga kajla se potpisivao koji je igrao war onako malo ozbiljnije decko sada igra 20 sati dnevno wow , to je bolest !!!

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Na Dunemaul Alliance imash GOMILU domatjih igracha ali trenutno ne postoji na tom serveru domatji guild. Vetjina od te gomile je lvl 40+ i svi su u nekim sigurnim guildovima. Kada bi se lvl 60 domatji likovi organizovali i napravili guild verovatno bi svi nashi preshli ali zashto bi neko izlazio iz Freedom guilda kada ima priliku svaki dan da radi high-end instance i slichno!

Ako se tebi ne igra sa Payom, prestani - nema nishta gore nego igranje sa likom koji ti se ne svidja. Uzmi nekog drugog lika, kreni da levelujesh i vremenom tjesh natji solidan guild - ima ih gomila, a na lvl 60 lako tjesh biti primljen u neki top guild ako iole znash da igrash svoju klasu i okej si chovek.

Svi mi prolazimi kroz taj period smaranja levelovanja neki vise neki manje(oni jkoji imaju podrsku drugih clanova) ali cim postignes neki veci lvl i pocnes aktivno da ucestvujes u nekim pravim raidovima onda je to pravo uzivanje...!

It is always gonna be like that....

da ali neki ga necene kao vecina wowovaca jbt imam druga kajla se potpisivao koji je igrao war onako malo ozbiljnije decko sada igra 20 sati dnevno wow , to je bolest !!!

umm ne znam dal si razumeo... ja sam rekao u stvari da ga ne cenimo dok ga ne izgubimo...

tj. svi ga cenimo... onda kad ga izgubimo... razumesh?

(u pitanju je zivot lol)

Edited by pimpin`

uvek moze bolje...

Jbt danas sam sreo jednog paladina sa "svojim unikatnim plejstajlom" - NIJE IMAO REDEMPTION A BILI SMO ISPRED ULDAMANA I JEBENO NAM JE TREBAO i josh je on MENE nazvao noobom! :/

Pochinjem da mrzim Paladine bash kao i Grim. A inache na pitanje "U don't have res?" odgovorio je "I don't need it".. haahaha.

"U don't have res?" odgovorio je "I don't need it".. haahaha.

omg, pa shutirao bi ga u vuglu do smrti i gankovao 5 dana, ja takve stavim na igonre ako vidim takve stvari na general, a kamoli u partyju .

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom