Longleyy Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 1.Da li ima neko na Kompu Simpsonse neke od sezona (1-16) , ili bilo koji broj epizoda da pozajmi. 2.Ako neko ima SVE epizode , znaci bash sve , i josh bi zeleo da ih podeli with me onda bih i platio , cena po dogovoru + moji CD-ovi. Ili ako nemate nista od Gore dva navedena ako bar znate neke linkove za dl nekih epizoda , da malo gledam , bash mi nedostaju , prvo sam gledao na sky-one-u , pa na nesretnom pinku , pa sad nigde :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Ja sam čuo da neki od admina imaju epizode... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2005 Author Report Share Posted June 18, 2005 Plizzzzz share Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 (edited) Dajte bar neki link za neku Epizodu!! Edited June 19, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 daju se na hrtu subotom uveche nisam siguran,chini mi se u 18.30 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 imas na torentima sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ja imam sve sezone na dvd-ovima, ali ne mogu da nadjem GDE SU MI 12. 13. 14. 15. i 16. grrrrrrrrrrrrrr ne znam gde sam zaturio. Btw ja bi se rado menjao samo fazon je sto STVARNO sad nemam vremena posto sam u frci za fax i prijemni.... :/ Tako da ako neko hoce, tek posle 1. jula :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2005 Author Report Share Posted June 20, 2005 JA sam za , PM-ovacu te posle 1-og jula pa da se nekako odogovorimo (ako oces naravno) , jer sam iz NS-a. Imam da ponudim sve sezone South-Parka 1-9 , i manje vishe nista vishe zanimljivo , jedino novac. Da imam i ceo Dragon ball Z. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Da imam i ceo Dragon ball Z. ← Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 miloše, imam od osme do kraja plus prve dve, taman možemo da razmenimo šta nam fali.. @ostali: ako imate nešto što mi treba i ne mrzi vas da se cimate do rhh-a, možemo se dogovoriti. isključivo dvd, nemam mesta&vremena za cd-ove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ja bih bulju dao za simpsonove. a ovaj exile kog znam ceo zivot se nije setio da to spomene, to da ima sve sezone simpsonova. vazno je da sam ja po 10 puta gledao one epizode sa pinka i da sanjam o drugim epizodama. damn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ja imam 15 i 16 serial,ali nisam iz bg-a :( Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 ODAKLE SI < PLZ SAY NOVI SAD :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ima da se kupi na CD 4epizode simpsonova one bozicne =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ODAKLE SI < PLZ SAY NOVI SAD :( ← Pa majku mu, po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 iz sremske mitrovice,nije problem da ti narezhem i poshaljem inache,meni ne bi smetalo da mi poshaljesh Dragon Ball Z :)) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Ovijeh dana sam zauzed ali kad budem slobodan PM-ovacu te pa da se dogovorimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Znaci ostalo je pri tome da niko nema sve, a ja bas kontao da ce neko da se javi pa da ga startujem Ajde ako neko nabavi sve i ako je raspolozen za razmenu dvd-a preko poste neka se javi posto imam i ja po nesto ako ne od serija onda od filmova sigurno. Friends sve sezone Star Trek sve filmove South Park sve sezone mrzi me da nabrajam ako neko ima nesto zanimljivo nek me startuje da mu dam spisak svega sto imam pa cemo se lako dogovoriti. Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 imam friends od 3 do 10 sezone,ali nisu sve kompletne SP imam oko 70 epizoda,ne znam da li je to sve :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 SP mislim da ima preko 100 epizoda. sad cu da izbrjim pa da editujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Znaci ostalo je pri tome da niko nema sve, a ja bas kontao da ce neko da se javi pa da ga startujem Ajde ako neko nabavi sve i ako je raspolozen za razmenu dvd-a preko poste neka se javi posto imam i ja po nesto ako ne od serija onda od filmova sigurno. ← Ne čita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts