Gioblin[Fuse] Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Jebiga, za sledecu godinu, mislite unapred.. lepo u septembru, se zaseje na odredjenim mestima..malo jelte.. taman do sledeceg exita ce biti za prvu zetvu. i to nemorash da unosish nishta, samo ponesesh rizle i shibice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 ti i josh 20.000 ljudi =) gl sa tom idejom Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 asov i lepo zakopas nedellju dana ranije i miran si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 ^^ prochitaj moj post na prethodnoj strani Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 asov i lepo zakopas nedellju dana ranije i miran si :) ← Brate, to UOPSHTE nije losha ideja! Samo ono, kapiram, i kada bi otishao, susreo bi se sa 30-tak likova koji vec statiraju tamo sa asovima i gledaju se medjusobno zbunjeni... ahahhhhh.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Ja sam cuo da pre Exita puste pse i pregledaju celu tvrdjavu, tako da nadju i vecinu koja je zakopana... Ali samo sam cuo...nemojte da me zakopate hejterskim postovima...jer bi ja BAS voleo da to moze...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 fora je da si strejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 yea yea "pshhh pshhh" ® Ivan_ [:D] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 yea yea "pshhh pshhh" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Ja sam cuo da pre Exita puste pse i pregledaju celu tvrdjavu, tako da nadju i vecinu koja je zakopana... Ali samo sam cuo...nemojte da me zakopate hejterskim postovima...jer bi ja BAS voleo da to moze...!!! ← traze drogu a ne coca colu and food ps a mozes i da istemujes par cigala pa da zavuces tu paketice Ili jednostavno obuces radno odelo i pomeses cekic i torbu sa alatom i kad te pitaju sta ti je u torbi ti kazes EKSERI vidis da sam majstor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Ma samo da ima piva ... ali ne mislim na ova novo komponovana sranja ( MB ) nego na pravo pivo ... rogonja rulz :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Ma jebes drogu...nikad ne bih to uzeo ni za 1000000000 evra....pivo konza....da li nece moci da se unosi..baronisu ;))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts