Sajro Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 da li ovde ima pristalica ove muzike? pitam jer bih napravio jedan topik (a-la lagov) gde bih kachio svoje favorite ove vrste muzike. a ne zelim to da radim ako sam jedini koji slusha to. :)) a jel ima li vas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Mozhda neke preobratish? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 Mozhda neke preobratish? :) ← da, i to mi je padalo na pamet! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 bolje da si stavio onaj moj topic...rock & metal soulzzz...pa tamo se ionako pricalo o svim vrstama metala...ovako kad bi za sve pravce metala pravili po jedan stiki...trebao bi nam josh jedan 4um...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 nema potrebe da praviš novi topik, happy corner ionako odavno nije samo lagov, i nije samo za elektroniku. taj topik je prerastao prvobitnu namenu i idealan je za to što hoćeš. znači, kači u lag's happy corner, nema potrebe da pitaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts