gruja Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Molim da topic bude bez odgovora tipa,kao ne idem ni zbog koga vec zbog drustva(naravno da ima i takvih)...ako neko ima takav odgovor nek se suzdrzi...jednostavno zelim da vidim kakve emocije bude ovi izvodjaci u vama... Znaci ja iskljucivo idem zbog Sashe i FatboySlim-a(extra,van konkurencije) ...i uopsteno idem zbog fantasticnog petka koji ce biti kabru ...krivo mi jedino sto cu u cetvrtak propustiti Underworld i Dave Clarke-a,a u nedelju mi krivo zbog Emerson-a i pomalo zbog White stripes-a posto bi njih jednostavno voleo da cujem...eto i iz ovog posta ste saznali da idem samo na petak i subotu(posto nas nema dovoljno u drustvu koji idu,pa bi me dosta skupo izasao Exit sa sve prenocistem,klopom i ostalim stvarima koje zivot znace) ...a vi?? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 zbog svega ne mogu da izdvojim neshto spec .. al ajde ovako da kazem da se najvishe radujem takpeu .. mada ni ostali dani nisu za podcenjivanje Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 ako odem ici cu zbog fatboy slim-a naravno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ja tedoh ići zbog Fatboy Slima, ali kombinovanje mi je propalo, tako da ću verovatno otići na prva dva dana, ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 idem zbog sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 idem zbog sebe. ← Pa dobro Ivane,znao sam da ces nekako doskociti,ali jer ima neki izvodjac zbog kojeg ti prvenstveno ides na exit...evo modosi,menjajte ime topica u "Ivane,zbog kog izvodjaca ides na Exit"?:))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 ako ne rachunamo dj stage idem zbog fatboy slima, underworlda, baileya, killa kele, gilles petersona (!) tj generalno, da nema dj stage-a verovatno bih otpadao na jazz and blues stejdzhu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 IDEM ZBOG DRUZHENJA! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 pajseru ne smaraj Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 i da nema ovak ozvuchnih imena ishao bih .. ali kad su vec tu onda super.. underworld fbs sasha emerson white stripes rambo :P gledao sam i mislim da ce biti sjajno... 25 kojekakvih stejdzeva... svidja mi se.. samo da sendivchi budu malo bolji i da se wci ne zapushe tako brzo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 (edited) pajseru ne smaraj ← jbg i ti bi smarao da si zadnja 3 sata radio pushkice za kontrolni iz pascala :D <edit> garbage&white stripes Edited June 9, 2005 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 idem da mi bude lepo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 jbg i ti bi smarao da si zadnja 3 sata radio pushkice za kontrolni iz pascala :D <edit> garbage&white stripes ← amen Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Zbog Coxa, zato sto sam ga propustio na kalisu... Zbog Underworlda, zato sto su legende koje treba videti i poslusati... Zbog PsyTrance-a prvi dan... Zbog jos mase njih... Zbog DRUSTVA i ZAJEBANCIJE narvano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 zbog Ace Lukasa i Novice Zdravkovica :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Idem zbog onog lika koji se jutrom gura kroz masu i urla "AJMO KIFLE, NARKOMANIIIII !!!" Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ako odem to tje biti zbog apocalyptice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Underworld, Fat boy slim, Cox, joris Voorn, DJ Preach, i jos gomilu drugih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ako budem otisao...to ce biti...zbog FBS-a...voleo bih takodje da pogledam i White Stripes...mozda i Apocalypticu i Slayer[ne slusam ih nesto ali cisto zbog atmosfere]...i naravno zbog endzi...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ne prdi, stijo, kad znamo i ti i ja da bismo išli sve i da je lajnap totalno drugačiji.. a najprijatnije iznenađenje je što dovode garbage, njih sam ultra slušao u gimnaziji, a i sad pomalo počeh zbog novog albuma i svega.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 morate da se izmotavate mislim, sto ne odete na zajecarsku gitarijadu zbog sebe, mozda vam tamo bude lepo? ← Eh,da sam se ja setio ovakvog odgovora... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 zbog svega :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 white stripes. gilles peterson. disciplina kicme. ;> (bend svacije mladosti) ;> underworld. naravno killa keVa ;> dave clark. i naravno ;>> esmu redzepovu ;> brate. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Slayer Carl Cox Reggae stage ... i josh dosta faktora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 slayer ofskroz, :) i debelidechakmrshavko =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts