zEki Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ja sam lepo rekao posle gledanja filma Dan posle sutra. Tako ce i da bidne!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 e pa vi sad zezajte kanadu, ali kod nas je u poslednje 2 nedelje 30 i kusur stepeni non stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Dok mi traje ova jeb.. skola neka bude ovako a kad dodje raspust onda moze i +50 jer sam po ceo dan na moru(ili adi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 hm vreme opustencija volim ovako kada padne ksihica i kada je mokro i kada nocu pada za spavanje super a da nepricam tek za shetnju diskmen u ruke kishta jakna i pravac shetnja :) mada nebi voleo da je ovakvo vreme stalno jednostavno sam naviko da je ovakvo na jesen a sada bi trebalo toplo i suncano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 ma zajebi 'ladnjikawo... sad je leto bre, sad treba da nam se tope djonovi i da nam spada meso sa kostiju :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 E pa vi onda idite tamo de non stop pada kisa i de leto traje 2 nedelje. FU RAINMANOVI mater vam. :PPPP Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 sto bre, irska je bas lepa zemlja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 sto bre, irska je bas lepa zemlja:) da super zemlja sunce videli samo na razglednici kad im sine sunce to im dodje vanredno stanje neznaju shta da rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Irska bre konza. Ja volem kad je vlazno. (Josh ako je usput i usko i vrutje, to je tek najbolje ) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 irska, aman, ne island.. emerald isle? nego, kad smo kod iraca, jel znate onaj kad na sajmu piva odu na piće šef hajnekena, šef amstela, šef fostersa i šef ginisa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ^ Ne znamo,aj pricaj... a jer znate vi onaj,planinare dva Irca i vide psa kako gura bacvu piva...tek ce jedan,gle covekov najbolji prijatelj...a drugi,a vidi tek psa sto ga gura...:))))LOL Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ne brate, vide švajcarskog bernardinca sa bačvom oko vrata.. nastavak vica, c/p I sad, predstavnik Heinekena naruci Heineken, onaj iz Goessera naruci Goesser, onaj iz Stelle naruci Stellu, samo Irac iz Guinessa naruci Colu. Pitaju ga ostali: "Pa dobro, kako mozes na simpoziju pivara naruciti Colu?" "Paa... reko... kad necete vi pivo, necu ni ja." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ^ eheh, dobar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 I sad, predstavnik Heinekena naruci Heineken, onaj iz Goessera naruci Goesser, onaj iz Stelle naruci Stellu, samo Irac iz Guinessa naruci Colu. Pitaju ga ostali: "Pa dobro, kako mozes na simpoziju pivara naruciti Colu?" "Paa... reko... kad necete vi pivo, necu ni ja." ← Dobar! Meni je Dan posle sutra izgledao prilicno realno i sve ovo sa vremenom me jako nervira. Al to je jedna od onih stvari o kojima ne mogu da razmisljam dugo, tipa kosmos. Ne vredi razmisljati kad apsolutno nemam pojma o tome. Al da se zentam sta moze da bude, zentam se! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Gde vi zivite,ovde kod nas je toplo +35 'C i ono zezanje : leto, bara, picke, slava... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 kad si zaljubljen uvek ti je lepo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 buaaaa sta ce biti za exit :( kazu da ce ceo jun biti kisha-sunce-kisha-sunce.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 word! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 kad vam migsa kaze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ma sta vam je od sutra opet lepota od vremena...........samo sto ce kratko da traje :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Odlican je to vic, ja ga mnogo volEm ;) A sto se Irske tice, i tu bih rado otis'o ... moram nesto da cimam Mimija ;)) A vreme od sutra ok, a i treba da naucite da vas vreme "ne ubija u pojam" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 u SM je skroz turbo xD nosim trofrtaljke,vozam se roshkama,pichi sunce :P Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 "blago onom ko rano poludi, sav mu zhivot u veselju prodje" ← ako je ovo ludost sto sada osecam, onda mi razum i ne treba... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 igi, <3 <3 <3 :P evo ga sunce, kuc kuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Ja volim kishu , i to niko od mojih drugova ne shvata ali ima nesto sto mi se jako svidja kad pada kisa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts