zEki Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Nije to ta. Evo je jedna: A ovo je sa Rodosa. Prosle godine kad smo bili. kakvu sisu ima da znate. Mhmmmhhmmmmmmmmmmmmmmmm Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 ta slika sa guzom mi je pre par metara produžila život za dve godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 stvarno je mjavor riba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1416/2005-05-19.html Evo vam ovde Ona i Cameron retardi u Hondurasu. Nista special ali ima par scena Jesica u prvom planu. Uf kad se tusira.mmmmmmmmmmmmm Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Cudo i ja imam one slike sa plaze na kompu Sigurno si mi ti poslao kda je ona tebi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1416/2005-05-19.html Evo vam ovde Ona i Cameron retardi u Hondurasu. Nista special ali ima par scena Jesica u prvom planu. Uf kad se tusira.mmmmmmmmmmmmm ← ljubomoran sam na one delfine Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Nego da se vratimo mi Angelini Jolie ipak je ovo topic posvecen njoj http://img.photobucket.com/albums/v385/wea...lye_20andie.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 cepko bi je kakva god da je :))) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 andja oWnage.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ista je kao uživo posebno ona slika sa plaže:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Cudo i ja imam one slike sa plaze na kompu Sigurno si mi ti poslao kda je ona tebi :) ← PA znas da sam ti slao jos pre... :)) sto je lepo kad sam sanjar!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Nego da se vratimo mi Angelini Jolie ipak je ovo topic posvecen njoj http://img.photobucket.com/albums/v385/wea...lye_20andie.jpg ← Fuj. Mislim na Boba, naravno... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 A voleo bi da si na njegovim mestu a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Necemo da se lazhemo .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 uvek su mi bili zanimljivi hejteri tipa: mnogo je gadna, ciglom bi je u glavu itd. onda ih jednom navatash na ulici sa ribom, i sit se nasmejesh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 uvek su mi bili zanimljivi hejteri tipa: mnogo je gadna, ciglom bi je u glavu itd. onda ih jednom navatash na ulici sa ribom, i sit se nasmejesh.. ← ne kapiram? :) ja je ne bi ciglom o glavu vetj kitom negde drugde kao i svi ostali ali da je najbolja riba na svetu to nije pa ni da je 100.000x lepsha! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 ok, da elaboriram lik kazhe za neku ribu na koju se gomila ljudi seche: brate kako je gabor, gadna, jadna, raspala itd. a onda ga vidish sa nekom spodobom na ulici kul je reci da ti se lichno ne svidja taj vid lepote, ali nazivati je ruzhnom je vec vredno kamenovanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 pa ono ne znam da li sam rekao da je ruzna.. mozda i jesam, meni lichno nije lepa neshto spec. standard! :) skrndelj > spodoba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Tjiro, prekini skrnavljenje ili tju specijalno za tebe da chuvam 15 turnova svaku dan. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Tjiro, prekini skrnavljenje ili tju specijalno za tebe da chuvam 15 turnova svaku dan. ← NEEEEEEEEEEEEEEEE! ok ok najlepsha je od sve zenske dece! fair? ajde sada troshi te turnove na migsu or something like that! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Hehe. Kako odma druga pesma kad pripreti ovaj sa vrha tabele. Dobro ajde, troshitju turnove drugde (osim ako ne budesh bash pun para ). Ali spomeni samo josh jednom Andju u negativnom kontextu i obratjesh bostan. BTW Migsu ne bijem, on je brat po alijansi. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 a kili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 pu stoko jedna, pa meni je endzi do jaja riba, shto mi uze 5k? :P btw jeste primetili da je cyro rekao da je 'najbolja od zhenske dece' znachi nije mu bolja od dechaka? e cyro cyro.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 @ivan Shta s kilijem? Treba da ga bijem? On ne igra vishe kolko vidim. @cali Uzo sam ti zato shto si im'o? Da nisi im'o ne bih ti ni uzo? Taki je poso nas reketasha. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 I da ima ovakve podoccnjake, rado bih se budio kraj nje ujutru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts