Debeli Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 JEBOTE!!! nema me 3 dana i sta se desi!?!?!?!? dra?ko, interveni?i. ← evo sad cu!!! dobro doso u klub ! drale primio sam ga preko veze ali zasluzio je ← "svaki prijatelj Betmena je i moj prijatelj!" ne?u da ?istim, lepo ovde imamo malu crnu knjigu sa imenima onih koji su oskrnavili hram. ko ?e da bude glavni inkvizitor? ← da li si se ikada STVARNO zapitao?!? pazi 'vamo: 1) Endzi je za jedan deo (srecnih) ljudi simbol necega veceg od obicne lepe zene! 2) onima koji se odnose prema liku i delu A.J. na prostacki nacin ta grupa (srecnih) ljudi je spremna mnogo toga da ucini nazao. 3) ovo nije pretnja. -------------------------------------------------- bottomline: nema hejta prema A.J., a ako vam se ne svidja, recite to, ali SA POSTOVANJEM! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 posto je andja razbudila ceo rur evo i njene biografije na L1nku a sto se nje tice ne bi joj uzo ni dinara za ssex :) @zeki jel si razmisljao o Brooke Langton,Kelli Gallagher,Anka Romenski,Irina Voronina,Katir Price Jordan ili cak o brutalnoj Lauren Anderson? toliko ih jos ima ali mrzi me da pisem.... ← Eh eh sad. Vredjas moje znaje o vrh ribama. ;) Da znas na koje sam ga ja sve ribao kaodr ne bi verovao. Sto kaze jedan lik u jednom filmu... 1236 zena to je nesto bre. Uf Adriana Karembe, Eva Mendez, Britany Daniel, Jesica Simpson, JJ, Monika Beluci, Liv Tajler, Elisa Kutbert... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Onda bi joj pre jebanja rekao da se nasminka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Huanita Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 to je brate severina ali u drugom izdanju zar ne lice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Cisto da vam dam do znanja kakva je Jessica Alba aka black angel. mhmhmhmmmmmmmmmmmmmm Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Ijuuu kako joj sevaju bradavice.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Zeki to je fake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 catherine bell... postovao bi slike ali sam u igraonici :( Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 samo da znate, vaše postovanje na ovom topiku neće ostati nekažnjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 the god has spoken (ivane slobodno prepravi ako je gramaticki neispravno :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 sorry za skretanje sa teme ali.. ma nishta.. prebacitju prichu na private. p.s. eva > andjelina, chisto da se zna! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 a toliko voli kejru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 hehe ispastaj gmaze :p izvalio sam da se gadno ljutim kad diraju u AJ. :D e ko bi dao bubreg za jednu noc sa njom :) ocemo da pravimo peticiju :p Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Ja sam Zlajin bubreg obecavao i za manje stvari. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 a toliko voli kejru.. ← da za kejru sam fanatik istao kao i ti.. ali andjelinu ne podnosim jebga! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ne kontam kako neko moze toliko da "sere" o andji. Ti cyro oces da kazes da ti dodje na vrata pozvoni , skine se gola i kaze ajde da se jebemo , ti bi rekao ne hvala???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Zeki to je fake ← Najbolje da je fake. Mogu da ti dam slike koje mi je poslala sa mora. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ne kontam kako neko moze toliko da "sere" o andji. Ti cyro oces da kazes da ti dodje na vrata pozvoni , skine se gola i kaze ajde da se jebemo , ti bi rekao ne hvala???? ← Verovatno bi mislio da su je Fjuzovci poslali da ga zajebava. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Jep, da ga izmori seksom, a onda da mu uhakuje nalog u AS-u, zatim u tachno dogovoreno vreme proda svu opremu i omoguci nekom fjuzovcu da ga opere za sve pare. Ah da, i da ostavi jednu violinu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Najbolje da je fake. Mogu da ti dam slike koje mi je poslala sa mora. ← zeki plv :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 roflmao...ali violina...kalija za predsednika:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 samo da znate, va Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ne kontam kako neko moze toliko da "sere" o andji. Ti cyro oces da kazes da ti dodje na vrata pozvoni , skine se gola i kaze ajde da se jebemo , ti bi rekao ne hvala???? ← a ne ne ne. ja sam u vishe navrata rekao jbj :) ali mi sada prichamo o lepoti & stuff. za mene je ona prosechna, a ja koliko sam zagoreo jebo bi i 10 metara ispod proseka ribu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 (edited) Najbolje da je fake. Mogu da ti dam slike koje mi je poslala sa mora. ← Jel to ova slika ? Edited June 12, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 vidim ima sklonost da stavlja u usta i lize ... ekselent Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts