hellboy Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 istekao mi je prvi mesec koji sam dobio uz igru i u gornjem levom uglu ekrana kada biram lika mi se pojavila poruka: you are using a subscription to play... kada mi istekne ovaj mesec, kako da produzim subscription? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Gamecard / kreditna kartica, pogledaj FAQ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 ne nisi me razumeo. prijavio sam ja tamo da placam karticom. i vec sam poceo da placam karticom, ali u onoj poruci u levom delu ekrana mi pise: You will be notified when you have one day or less on your accaount. koliko sam ja shvatio, oni ce svakog meseca skidati koliko treba sa racuna, tj kartice, ali sta ce onda da me obavestavaju kog djavola. to mi nije jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 morash da ubacish pretplatu tj da stavish koliko hocesh da ti skinu sa kartice 1, 3 ili 6 meseci .. ne radi se to automatski idi na wow-europe > menage account pa namesti pretplatu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 joj, nisam ja lepo objasnio situaciju i zato je sve ovo ispalo komplikovano. stavio sam ja tamo da mi skinu pare za 3 meseca unapred, i vec su mi skinuli, proverio sam i na kartici. ali ono sto mene interesuje, za tri meseca kada bude sve ovo isticalo, hocu li ja morati ponovo nesto da prijavljujem ili ostavljam broj kartice, ili ce to ici automatski. nadam se da sam sad bolje objasnio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreatGuardian Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 joj, nisam ja lepo objasnio situaciju i zato je sve ovo ispalo komplikovano. stavio sam ja tamo da mi skinu pare za 3 meseca unapred, i vec su mi skinuli, proverio sam i na kartici. ali ono sto mene interesuje, za tri meseca kada bude sve ovo isticalo, hocu li ja morati ponovo nesto da prijavljujem ili ostavljam broj kartice, ili ce to ici automatski. nadam se da sam sad bolje objasnio. ← Automatski ce ti skinuti opet TRI meseca ukoliko u medjuvremenu nisi deaktivirao racun. Kada deaktiviras racun pa ga ponovo aktiviras onda treba i da ponovo uneses informacije sa kreditne kartice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 ne morash da stavish ponovo koliko hocesh .. tj da uplatish .. nema nishta automatski Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ono sto si stavio kao nacin placanja oni ce ti tako skidati sa kartice. A to sto ti pise je obican reminder kada ce da ti skinu sa kartice i nista drugo. Znaci ako si platio za 3 meseca onda ce kad prodju ta tri meseca oni da ti ponovo naplate ako zelis tako da placas. Mnogo prosta stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts