Highl1 Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 http://www.owlnet.rice.edu/~seleniat/war3res/ Neke stvari su bile bolje u tim alfa verzijama, a neke sad, konkretno wyrmovi ti stari su suckovali, ali je taj stari dreadlord meni vishe kul Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domi Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 da dodushe gotivnije je kada imash seljake koje guraju kata's ;) nego da imaju motor zaglavljen unutra. Da dreadlord je gotivniji ali mozda samo malo da ga prerade, tj teksture itd svakako je bolji nego sadasnji. A provala je sto u fazonu vecinu heroja su podigli na neke ptice :) Quote underground for ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ne kapiram-odakle su u stvari slike,tj.nije mi jasna slika Dread Lord-a,posto je interfejs totalno drugaciji,i statistika-hoces da kazes da je w3 ovako u pocetku izgledao??? btw ima zanimljivih stvari koje nisu trebali da promene.... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Da tako su izgledale alpha verzije Warcrafta.Neke stvari su stvarno bile kul pa su ih sjebali T_T death knight je znaci bio bruka na onom nightmareu ne znam stvarno sto su to sjebali bedak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 za mene je najvetse razocharenje to shto u wc 3 orcovi vishe nemaju ogreove kol'ko sam se lozio na njih u 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 pa po meni NISHTA od toga nisu trebali menjati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 O Boze kako su svi bili losi dobro da su ovo makli ja ne bi mogao da igram sa UD vise a Fs izgleda kao skeleton sa 3-14 atack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Jaooo bilo je ovo davno davno na junku , nema shta ima boljih stvari u tim verzijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 meni link neradi :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosuMicRo Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Ma to sad samo deluje tako strava, zato sto su vam doq*chili modeli koji su implementirani u pravu igru i koji se furaju vec par god. Isto tako bi vam i ovi dosadili. Uss 10-tka za dizajnere Blizz-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts