GOd Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 @ loopy shta ce tebi neki koji ne mirishe kad ti mirishesh na ono shto luche znojne zlezde zar tebi netreba neshto shto jako mirishe da neutralishe taj tvoj miris al nekapiram zashto vam trebaja aftershejf bez alkohola a znam da je ortak imao neku niveinu kremu protiv znojenja koja nije imala miris i znam da nije bilo ovde da se kupi al videcu da saznam kako se to zove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 al nekapiram zashto vam trebaja aftershejf bez alkohola a znam da je ortak imao neku niveinu kremu protiv znojenja koja nije imala miris i znam da nije bilo ovde da se kupi al videcu da saznam kako se to zove ← ovaj pa recimo da mi je lice osetljivo na alkohol koji inace isusuje kozu? (sa spoljashnje strane:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 @ svi koji su me pitali shta ce mi a da ne mirishem primarna svrha aftershejva je da dezinfikuje kozhu znachi kada se obrijesh probaj da ne stavish nishta - iskochi ti 50 chabulja e sad, stvar je u tome shto je kupim jedan aftershejv koji do jaja dezinfikuje ali smrdi drugi koji ok mirishe ali ne radi ono shto treba da radi nekad hocu da iskoristim parfem koji sam dobio i koji oko vadi ali ne mogu jer, pred svaki izlazak ja se obirjem (logichno) i stavim aftershejv (logichno) i onda vec imam miris... a shto se tiche komentara tipa "hoce da smrdi" pa ne znam braco, ako vama smrde inache obrazi zajebano je toga se rechiti. to su obichno neka ozbiljna kozhna oboljenja i nadam se da ne stavljate aftershejv ispod pazuha @svi ostali koji su odgovorili na moje pitanje (!!) zahvaljujem probacu neshto od toga Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 ali ne mogu jer, pred svaki izlazak ja se obirjem (logichno) i stavim aftershejv (logichno) i onda vec imam miris... nije logichno i poprilichno neiskusno ako mogu da primetim iz 2 razloga: 1) vremenom ce ti dlaka biti sve grublja, koza sjebanija .. itd shto povecava verovatnocu da se iskasapish .. pa ako mislish da je iskasapljen lepo izaci onda samo napred 2) ako vec sada imash chibulje onda ce ti vremenom biti gore a da ne pricham o iritaciji zbog brijanja taktika je da se obrijesh (ako mozesh naravno) 3-4h pre nego shto izadjesh da dash kozi vremena da se smiri Brate zove se Brion, i predstavlja kulturno-kozmeticku zaostavstinu socijalizma. Fenomen =) Moze da pozajmi od dede, a moze i da cirne ako mu je ponestalo dzibre na gajbi :) haha moj cale je koristio samo to =) reci koji multipraktik Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 danke Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ja koristim corbu za zippo za aftershave koliko dobro mirise salim se naravo postoje 3 NIVEA balzama posle brijanja i svi su bez alkohola (tako da nema iritacije koze). od toga su 2 bez mentola (beli i plavi) i jedan plavi sa mentolom. ja koristim beli bez mentola (mrzim mentol) za osetljivu kozu iako je nemam, a on ima tako neki blag smekerski miris da ti dodje da nategnes bocicu:)). svaka preporuka.kosta 350-400 kinti. ako ne zelis bubuljice i iritaciju koze jako je bitno da imas j*beno ostar brijac takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 taj rad i meni treba slichno... ili aftershejv, ili dezodorans koji samo blokira 'miris' ali ne mirishe ← ma kupi neki speed stick i GG... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 taj rad i meni treba slichno... ili aftershejv, ili dezodorans koji samo blokira 'miris' ali ne mirishe ← ma kupi neki speed stick i GG... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts