Formica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Iako je mozda malo rano ali ip za EP 2005 ali posto su se sezone (u vecini normalnih zemalja zavrsile ili su pri samom kraju) od prilike se stice slika tima koji ce igrati na ep2005 ili koji ce biti pozvan na pripreme... Shta mislite koji ce igraci biti pozvani? O sistemu koji predvidja selektiranje konacnog tima pre priprema... nba 'zvezdama' itd. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Znam jedno-ako Miloje ne bude bio na konachnom spisku, bacicu svoje karte za EP u prvi kontejner... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Nemoj, udeli sirotinji raji na forumu organizovavsi nekakvo nagradno takmicenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 Znam jedno-ako Miloje ne bude bio na konachnom spisku, bacicu svoje karte za EP u prvi kontejner... ← E ali najveca patetika je ono ''pa zeljko ne voli niske 4''... Po meni ne bi trebalo pozvati Milicica, Pavlovica, Cabarkapu... licno nemam nishta protiv oivh igraca cak mi je Pavlovic bio omiljen igrac dok je bio u Buducnosti i u reprezentaciji ali treba pokazati mladima da nije garantovana stvar da ako si u nba ulazish u reprezentaciju... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 (edited) Po meni Milicica i Cabarkapu vishe nikad u repku...Bartuc je u pravu za Milojevica,decko treba ne samo sto treba da bude na spisku,nego treba i da ima minutazu od barem 25-30minuta... Edited June 6, 2005 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 slazem se za miloja, milichitja bih zvao zato shi je on "budutjnost", a chabarkapu nikad vishe, nek se odmara u budvi svako leto, celo leto Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 slazem se za miloja, milichitja bih zvao zato shi je on "budutjnost", a chabarkapu nikad vishe, nek se odmara u budvi svako leto, celo leto ← Ja licno bih licno pre zvao Askrabica nego Milicica... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts