MiGsa Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ko shto drale rece, prvo odje pa onda tamo:) nego... Dec 21, 2026 :D Dzon Bun, Frenk Chalmers, Maja Toijtova, Arkadije Bogdanov, Saks Rasel, Kojot i ekipa:))) (sry na spamu:) ) mada morace deo populacije da zapali odavde... ali ipak... rat:/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 ko shto drale rece, prvo odje pa onda tamo:) nego... Dec 21, 2026 :D Dzon Bun, Frenk Chalmers, Maja Toijtova, Arkadije Bogdanov, Saks Rasel, Kojot i ekipa:))) (sry na spamu:) ) mada morace deo populacije da zapali odavde... ali ipak... rat:/ ( )... ← sad ce da krenu komentari;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Ja sam optimista i kazhem da ce to biti posle 2050 .. Ne ozbiljno, nekako mi to za 20-30 godina neshto mnogo malo vremena (kad gledash u brojkama al kad pogledash tad ce vecina nas imati unuchice daj Bozhe, ili nece biti medju nama - loshija strana). Nece ici pre nego shto malo detaljnije istrazhe planetu (neko rece vec - da malo dublje iskopaju i nadju neshto zaista vredno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ma ako se rusija josh malko oporavi eto nama opet veselog hladnog rata i trke za mars i tamo ce da nadju bakterije.... i ... i .. verovatno nista vishe od toga i onda ce opet 100 godina da palamude oko toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) 2069 =} , rekao sam posle 2050. Edited July 5, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts