Lucky Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Sta se to desavalo juce u gradu, na Trgu? Znam da je bila pesacka zona citav dan plus rolerijada (plus utakmica pa je citav centar bio blokiran), ali sam primetio da su neki likovi przhili citavo vece na trgu, jos je bio neki poluprigodni dz dz kada sam prolazio ali dosta udaljen od stage-a pa nisam razaznao o cemu se radi. Uopste ne mogu da se setim da sam cuo/video da ce tako nesto biti na Trgu, pa ako moze neki hint? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 I prosli vikend je bilo nesto slicno, valjda povodom vybe/exita?A prosli vikend je bio i neki performans na trgu, zhene protiv rata ili tako nesto...gledali spile, lag i ja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 ..neki performans na trgu, zhene protiv rata ili tako nesto...gledali spile, lag i ja:) ← i ko je pobedio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 nacuo sam od ortaka da je danas neka vrsta promocije novog albuma bs-a...moze da bude zanimljivo... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 znam da je nightshift svirao kad sam prolazio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 ja sam chula neke klince nikakve juche a i danas su drndali do malopre....na gajbi ih chujem Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 niko se nije potrudio da o tome obavesti gsp pa je resavska bila puna zaglavljenih tramvaja, umalo ne okasnih na bus zbog toga Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 nisam siguran da je to zbog toga.. gde su to mogli tramvaji da se zaglave kad je koncert bio na trgu? a danas je bio drugi put u nedelju dana da vidim da se napravila kolona tramvaja, jel ima neko pojma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 bila je zatvorena za saobratjaj ulica kralja milana(valjda, ona sho vezuje slaviju i trg, uvek zaboravim da li je ona milanova:J) a ona seche resavsku kroz koju idu trandze Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 Kralja Milana povezuje Slaviju i Trg :) A sto se tramvaja tice, umeju oni da ih "prekomanduju" na drugo mesto, nije to problem, tipa ne idu resavskom nego produzhe pravo do slavije pa se penju beogradskom pa izadju na bulevar. Trip je u tome sto, logicno, kad se jedan tramvaj skenja nema makac ostalima dok se nesto ne uradi, a cini mi se i da im cesto nestaje struja u mrezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts