Zoolok Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Rec "demokratija" je nastala od (stare?) grcke reci "demos", sto znaci "narod" i srpske reci "krasti" =P Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Najbolji su sistemi gde se pitaju 2-3 licnosti... Tu je najmanja verovatnoca da ce neko nesto ukrasti... Previshe ljudi je na funkcijama... Ma bre ovako to treba: 1. Ekonomski sektor 2. Privredni sektor 3. Diplomatski U svakom sektoru po jedan ''guverner'' sistema i kraj... u ovom nasem uredjenju i shto je josh vaznije, nedoraslosti ljudi za funkcije koje obavljaju uvek se nadje nekoliko budala koje ce da ojade drzavu...:) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ima nas raznih a ti si ja mislim naj chudniji subjekat koji su nauchnici ispitivali ← Moguće ali bar sigurno nisam socilalističko dno kao ti, od toga ni ljudski ni bilo koji drugi mozak ne može ni da zamisli gore. [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Najbolji su sistemi gde se pitaju 2-3 licnosti... Tu je najmanja verovatnoca da ce neko nesto ukrasti... Previshe ljudi je na funkcijama... Ma bre ovako to treba: 1. Ekonomski sektor 2. Privredni sektor 3. Diplomatski U svakom sektoru po jedan ''guverner'' sistema i kraj... u ovom nasem uredjenju i shto je josh vaznije, nedoraslosti ljudi za funkcije koje obavljaju uvek se nadje nekoliko budala koje ce da ojade drzavu...:) ← to u teoriji već postoji.. nezavisna zakonodavna (skupština), sudska (doh) i izvršna (vlada) vlast.. u banana republikama to ne funkcioniše.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Socijalizam kao ideja je super, nazalost, stvari su malo drugacije u praksi...demokratija je jos bolja, ali su se stvari od socijalizma do demokratije mnogo promenile, tako da ona jos manje valja u praksi...sto kaze stija, moze da bude i anarhija, ako su ljudi ok, nema frke. Problem je sto ljudi nisu ok, i sto treba sa njima kao sa zivotinjama. Dobar si, nece te niko dirati, i imaces uslove da zivis ok. Los si, dobices po ushima. Klasicna dresura, a tako i treba. Za nepoverovati kako kompleksno bice kao covek moze da se spusti na grane sa kojih je sisao..(metaforicki ;)) ← Ma šta mi napriča, ništa gluplje ni smešnije nisam čuo u svom životu, žalosno je što ima ljudi kao što si ti. Ahahahahahahahahaha!!!!!!!!! Smrt socijalizmu živela sloboda razmišljanja i mišljenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Zašto smo došli dovde dokle smo, zbog smrdljivog socijalizma. Jedino Tita malo više cenim od svih socijalista, jer velika zemlja sastavljena od više malih to zahteva, da ne bi došlo do Mladića, Miloševića, Šešelja......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 to u teoriji već postoji.. nezavisna zakonodavna (skup Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Po vama dali ima vise budala ili pametnih ? Dali demokratija valja ako ima vise budala ? Kod nas i u svetu ima vise budala i glupih ? ← Ma koliko budala ima demokratija je uvek bolja, ma zakon bre!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 svi misle da su pametni, i da je previse budala.. sto ili znaci da su svi pametni, il su svi budale... demokratija je sranje, zato sto nisu svi jednaki... ja sam pametan ← Pa naravno da nisu i ne trebga fda budu, kako možemo ti i ja da budemo jednaki, daj smešan si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ne znam baš zbog čega, ali mnogi bi tu rečenicu uputili tebi... ← Tačno meni, a znaš li zašto zato što su isto kao i ti socijaliste u krvi, a takve ne podnosim, aj zdravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 @Ronaldinho Shta je sa ovim chovekom? Inspirisan je do bola :)) Pazi liku demokratija ne postoji u praksi... kapirash? ''kolevka'' demokratije je drzava tiranin... Demokratija je kada stradaju ljudi u zatvoru a to se zatashka posle nedelju dana (kod nas se Srebrenica pominje 10 dina) Demokratija je kad se napada narod bez saglasnosti UN (Mislim na nas) Demokratija je kad se drzavi oduzima deo teritorije naocigled celog sveta? Demokratija je kad su ''okupirali'' pola sveta i sad imaju vise vojnika van USA nego u njoj? I josh hiljadu primera... To je demokratija? Pa vidish meni se vishe svidja tiranija! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ronaldinjo, ja sam socijalista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 @Ronaldinho Shta je sa ovim chovekom? Inspirisan je do bola :)) Pazi liku demokratija ne postoji u praksi... kapirash? ''kolevka'' demokratije je drzava tiranin... Demokratija je kada stradaju ljudi u zatvoru a to se zatashka posle nedelju dana (kod nas se Srebrenica pominje 10 dina) Demokratija je kad se napada narod bez saglasnosti UN (Mislim na nas) Demokratija je kad se drzavi oduzima deo teritorije naocigled celog sveta? Demokratija je kad su ''okupirali'' pola sveta i sad imaju vise vojnika van USA nego u njoj? I josh hiljadu primera... To je demokratija? Pa vidish meni se vishe svidja tiranija! ← ......... bla bla bla bla bla bla bla bla bla i još bezbroj stvari ali opet za razliku od socijalizma je bajka i raj!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ronaldinjo, ja sam socijalista. ← Drago mi je da si mi to rekao, da znam koga da izbegavam ovde, da ne bude......... [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ajmo glasanje, banovati ronaldinja ili ga pustiti da nas uveseljava svojim vatrenim postovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Pusti ga :) Ipak je on nesto drugo =) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ne,ovako je zanimljivije ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ronaldinjo svi smo mi socijalisti :) ajde sad bezi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 ej bre, ako mi opet banujete ronaldinja, pa stvarno cu da popizdim... sto se tice teme, jebo demokratiju, dva losa ubise milosa:) ko sto rece starbak (potpomognut ispitima sa pravnog:))) demokratija funkcionise u sprezi sa obavestenoscu, obrazovanjem, pa i inteligencijom biraca, a to je svuda u svetu na niskom nivou, o nama da i ne pricam...eto, radikali su otprilike najpopularniji i to bez ikakvih kradja glasova, to meni dovoljno govori o demokratiji...barem za nas demokratija nije, tj nije jos, jer smo na sjebanom stupnju razvoja, treba nam neko da nam jebe mater, u pozitivnom smislu, ali jebiga, tu je uvek rizik da taj neko bude saban... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Pa nisu radikali prvi zbog demokratije... shto se mene tiche njih nikada ne bih stavio da budu na vlasti... Kakva je to demagoshka banda... nevidjeno... Nikolic, Sheshelj, Vucic, Todorovic, Pop Lazic, Jovanovic. Dream team! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 "Kakva je to demagoshka banda" ... ma isto sranje su i oni postali... sad su u fazonu i mi smo demokrate podrzacemo demokratske promene bla bla... pif bre i oni su mi neshto smekshali ali nemojte se zavaravati da oni uzivaju podrshku samo neobrazvanih... zapravo chini mi se da imaju mnogo vishe visoko obrazovanih ljudi koji ih podrzavaju nego bilo koja druga stranka... e sad shto su gotovo svi seljaci na njihovoj strani je drugi aspekt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ronaldinjo, ja nisam socijalista, ja sam KOMUNISTA, i to onaj marksisticki! eto... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 "Kakva je to demagoshka banda" ... ma isto sranje su i oni postali... sad su u fazonu i mi smo demokrate podrzacemo demokratske promene bla bla... pif bre i oni su mi neshto smekshali ali nemojte se zavaravati da oni uzivaju podrshku samo neobrazvanih... zapravo chini mi se da imaju mnogo vishe visoko obrazovanih ljudi koji ih podrzavaju nego bilo koja druga stranka... e sad shto su gotovo svi seljaci na njihovoj strani je drugi aspekt :) ← Ono visokoobrazovanih shto je ostalo u Srbiji ne glasa... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Eto Ivan me je skontao... Btw. da sazhmem - Nijedan poredak netje valjati, problem je u LJUDSKOJ PRIRODI takodje ne mislim da je sad neko usrano vreme, uvek je bilo na neki nachin zajebano i uvek ce biti, takav je zhivot, takvi su ljudi, nisam budala da budem optimista, nisam ni pesimista nego sam realna.. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts