VELIKI KURAC Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 posto nisam igrao W3 tft, evo bash sam ga skinuo sa net-a i trazi mi da imam instalian warcraft 3... zar TFT nije stand-alone expanzija?? jel moze nekako da se pokrene i bez w3 ili moram da nabavljam od nekog?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Moras da imas instaliran ROC ako oces da igras TFT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 OMFG!!!!Jel' se ti to zajebavas,ili sta?(cini mi se da vise ne dobijas ni vojsku ni zlato za postove i topike,pa ti dzaba trud:)))) Ne znam ko te slagao da je TFT stand alone-moguca teorija je da je to neko ko ti zavidi sto imas konekciju sa kojom mozes da skidas toliko stvari(sta je,ADSL?),pa te malo nasankao:))) U svakom slucaju treba ti i ROC prethodno instaliran,kao i crack-ovi,ako nemas original...You know,the usual... A najlakse je naci cd od ROC ili TFT-pa ko jos nema kopiju toga? OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 ja imam oba org CD-ova ali sam slomio od TFT pa ipak frozen throne mogu da pokrenem sa obichnim cd-om :) sto znachi da su to slichne stvari i ne mogu jedna bez druge - LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Treba ti roc prvo. Lagano zavidimo na dobroj vezi... Skino tft. svaka tebi... =) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Pa skini,care,i ROC,kad ti se moze(ne da ti zavidim,nego bih te #*@╦ OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Jedna lik iz HN skinuo je original TFT dok ga josh nije bilo nigde u Evropi pa je dobio zabranu korishcenja interneta 2 god i 10 zabrane ulazka u zemlje evropske unije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Jedna lik iz HN skinuo je original TFT dok ga josh nije bilo nigde u Evropi pa je dobio zabranu korishcenja interneta 2 god i 10 zabrane ulazka u zemlje evropske unije ← haha koja glupost, jel si ovo sam smislio ili ti je neko pomogao? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 chemu ovolika napushavanja ? mir, mir, mir, niko nije kriv ... • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts