Jump to content

Dodji dedi

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nije čudo što se dedi diže, nego što mu se diže na ONO.

sta bre vi imate protiv kurira........kosta 10 din. sta ocekujes da kupim blic od 25???

kad citam kurir bar se malo nasmejem i ostanu mi crni prsti od boje :)

čitaš kurir, slušaš psy..

shta imate protiv dede? dedi upala sekira u med, bole ga kurac, jebe klinku, pa rastura :P jest' da je klinka gabor, ali je ipak bolje od neke srozane babe :P... ja znam za slucaj dede mog ortaka, koji je ziveo na zabljaku i u 82. godini dobio trece dete sa devojkom koja je imala 24 godine u to vreme!!!

Dopefish lives!

sickO! ;]

"Semilja nikada nije ishla u shkolu. Nijedan dan tamo nije provela. Ne zna ni da chita ni da pishe.." - i shta ochekujete?

kakav idiotizam, ja bih spalio kurir ali majkeee mi a i ljude koji to kupuju! :)

OMG Cyro ladno bi me zapalio? :(

btw, ljudi treba da shvatite da je Kurir namerno takva novina :P. Niko vas ne tera da citate tabloide i zutu shtampu. Pre koji dan bio tekst o tome kako je rodjenog strica Borisa Tadica ujeo poskok dok je cuvao krave!?! Boli me bre palamura! al' sam se do jaja nasmejao barem :D

ko hoce prave novine, neka cita vecernje novosti :).

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !