Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 mozda fali malo zike u fazonu no limits...ipak je to bilo poprilicno popularno i u to vreme...a i dosta bi razbilo rep monotoniju koja i pored drugih muzickih pravaca preovladava...mada je to sve stvar ukusa...igra je strasna iako nisam bas u tom fazonu "Ja sam 50 Cent"... ← no limits tada nije postojao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypck Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Da li neko zna torentic koji radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Bolje ti da narezes od nekog Deces tolku igru da skidea evo i ja sam je najzad instaliro Sve pohvale za ovih sat vremena igranja Sutra cu da pisem sire utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 (edited) to cali...kad tada...!??!?!...koliko sam ja shvatio radnja u SA je smestena negde u pocetak devedesetih...nigde nije preciziran nikakav datum niti nista slicno...a no limits je iz 93...mada sam ja samo dao za primer tu pesmu kao predstavnika muzickog pravca[ako tako mogu da ga nazovem]...ne vidim cemu tvoja konstatacija uopste... Edited June 22, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 2pacalypse now je izashao 91. Poslednji NWA album je izashao 91. Cypress izbacuje prvi album 91. Pusti malo Los Santos Radio stanicu i slushaj dj-eve komentare.. sa druge strane, Master P izbacuje svoj album za No Limits tek 94. i jedini je koji ishta valja sve dok Snoop nije preshao kod njih. moja konstatacija je da je tvoja konstatacija netachna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 da, najbolji gta do sada, ima sve sto i prethodnici plus jos dosta novih stvari dobre stvari su sto ima i nekih likova iz prosla dva dela, pre svega mislim na katalinu i glavnog lika iz gta3, ni ovde ne progovara ni rec :) i izbor muzike za stanice je odlican, najvise slusam los santos i radio x, ona voditeljka sage, je kool :) i naravno najbolja pesma, bar meni, L7 - Pretend We're Dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ma de nema. imas welcome to the jungle i killing in the name i sl. ponovo imas rock radio stanicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 2pacalypse now je izashao 91. Poslednji NWA album je izashao 91. Cypress izbacuje prvi album 91. Pusti malo Los Santos Radio stanicu i slushaj dj-eve komentare.. sa druge strane, Master P izbacuje svoj album za No Limits tek 94. i jedini je koji ishta valja sve dok Snoop nije preshao kod njih. moja konstatacija je da je tvoja konstatacija netachna ← ja sam mislio na 2 unlimited...no limits album je izasao 93 godine...ali kao sto rekoh...ja sam mislio na taj everybody dance now fazon... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Igra je skroz OK, presao sam je dosta brzo ( stvarno je kratka ).. Jedino mi je malo bzvz sto je crnac glavni lik , ali navikao sam se .... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 jel si ti izlazio iz kuce uopste :) missim kratka....ako je ovo kratko sta ti podrazumevas pod dugackom igricom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 cs igracima je malo vremena 20-30 sati provedenih pred kompom...ne obaziri se...;)))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Pa znas kako , nesto mi se cini da sam je prebrzo presao ..... Jbg. mozda mi se cini , ali nekako mi deluje da je Vice City bio duzi ..... Ma u svakom slucaju, igra je stvarno dobra, i ko je nije odigrao propusta dosta ...... I breee, ne bavim se CS-om od novembra prosle godine ( mada razmisljam da se vratim istom ) :D ... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 uhhhhhhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 chemu sluzhe grafiti, statue, shkoljke i fotke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Grafiti ti sluze ko oni drug paketi iz vice city, neam pojma, neam pojma, screenshot iz igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 pa ne sluzhi, sem ako spawn stvari nije na nekoj supertajnoj lokaciji (~36 grafita i nishta novo nemam) shto se tiche fotografija, nisam mislio na to vec na 50 lokacija koje treba da fotografishesh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 pa valjda moras sve grafite da precrtas...pa tek onda nesto dobijes...a sto se fotografisanja tice...to je i meni prilican rebus... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 google is your friend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 There are 50 oysters that you can collect in the water all over San Andreas. If you collect all of them, you supposedly get an increase in sex appeal. If you're interested in finding these, there are other FAQs that cover this better than I could, so I recommend that you check one of them. Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Igra je stvarno vrh, igrao sam je malo u igraonici a pre neki dan sam je prebacio od druga sa harda, izgleda da zato ima neki opsan bug, posle igranja nekih 4-5 minuta zablokira sve... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 sa svih 100 grafita dobijesh razna oruzhja na porodichnoj gajbi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Stigo sam otprilke do 3/4 igre i mogu da kazem da je bolja nego sto sam ocekivao. Igra je dosta detaljno uradjena i to mi se svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 a o kakvim vi to četvrtinama pričate? ako završite kampanju, igra prikazuje između 40 i 50%.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Pa taj prozenat zavisi ok koliko si radio sporednih misija mozes da zavrsis igru sa 70-75 ako oces A kad sam reko 3/4 mislio sam na prelazak glavnih misija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts