Jump to content

Uskoro mech SCG-Belgija

suba

Recommended Posts

nikooooola ziiiigiiiiic !! :))

sporoman i ljuboja like omg noobz

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@sinister nemoj tako navijanje je bilo sasvim ok imajuci u vidu da je reprezentacija bila u pitanju...

A zashto da ne bude male dece... ja sam bash to komentarisao na stadionu da je sasvim dobro da mladja deca idu na stadione...

Posle svake sanse stadion je bio glasniji... Mada je slabo bilo ono dovikivanje Sever-Jug ''Srbija''... malo je bilo ljudi na Jugu koji su pevali tako da se slabo culo pa je dolazilo do smesnih situacija :))... Iako je jednom to dovikivanje uspelo...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest sinister

E,ali Kezman:

"Igrali smo prethodnih utakmica zaista dobro,ma igramo do jaja,nego samo nam fali taj gol"

Mislim,kakva je to dobra igra bez datog gola?

Pa sigurno da je isplatljivije igrati lose,a davati golove (pobedjivati). Tako se osvaja...

pa igraju oni odlicno , ali naapad je ocajan... ^^

hehe ovde sam negde i ja bio... :))

Inace svaka cast momcima koji su napravili ovu setalicu ali verovatno zbog manjka ljudi na jugu videlo se da se zastava bukvalno raspada :))... u svakom slucaju respect!

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Guest sinister

ma trebalo je bolje to navijanje , makar kao za Spaniju....

Jug je bio tu i tamo ali ovo ostalo katastrofa...

ali jos uvek ne mogu da verujem da su igrali nereseno ^^

nista sad treba dobiti spaniju u madridu :)

a kezman znaci covek je rekao neverovatno jedno 200x :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

A shto je josh veci apsurd mislim da je vishe ljudi bilo na Zapadu nego na bilo kojoj drugoj tribini...

To da nas netje gol je blago recheno, ochigledno je da nashi napadachi sad vetj imaju psiholoshku barijeru. Kezhman se ni sam ne setja kada je dao poslednji gol (maltene), a ovi shto su igrali da ga odmene su, shto se kazhe, izgoreli u prevelikoj zhelji.

Opet, jednom kad krene, bitje mnogo bolje.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Lex Kezman je dao gol protiv Belgije... ne bih rekao da se ne seca ;)

Elem, vidi se nesposobnost napadaca da daju gol... Ili nesposobnost sredine terena... jedni ili drugi grese (vi odlucite koji)

Gledam onaj Vucinic cim primi loptu u 16 metara odmah shutira dok se ostali malo je reci gube kad je prime u 16 metara...

Pa kazem ti ja retardi...

Kad udju u peterac i pocnu da driglaju golmana i jos 5 defanzivaca onda je to vrhunac kretenizma...