cyberian Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Da se taj hrcak zaglavio tamo i ostao ziv, skicao bi ko prase i sigurno bi ga culi !!! Myth BUSTED !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Nisam odgledao, ali kapiram da je slicno (po kolicini gadosti) onom videu protiv noshenja krzna.... Daleko od toga ... Ova je onako, zabavna sta vishe, nista nema sad bas takvih scena. A i ove za ford ka su skoro pa slicne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 da sve tri su onako simapticne narocito ona sa macom ... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Sve su o ubijanju zivotinja Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Mislim da su neki za zasstitu zivotinja tuzili FORD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ali naravno Ford je ipak veliki pa mislim da su se izvukli sa nekom forom da naravno nisu koristili prave zivotinje nego DUMMIES... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) Sve su o ubijanju zivotinja icon_smile_disapprove.gif :))))))) Edited June 2, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) Zar je moguce da je jedini nachin da se privuche paznja savremenog homo sapiensa - nasilje i ubistvo?!? I da se to pokazuje kao smeshno?!? Mislite o tome... Edited June 2, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 ha ha ha obe su dobre ali ova sa hrchkom mi se vishe svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Sve su strava samo sxto sam still smoker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Ako posmatramo industriju reklama kojih ima mali milion (sto ti najbolje znas) i cinjenicu da mi ovde raspravljamo o tri takve reklame (mozemo da kombinaciju da ubacimo i VW polo, ali je to fejk) onda ne vidim da tvoj stav mozhe da stoji. X puta smo ovde kacili i reklame koje nemaju puno veze sa nasiljem ali su izuzetno interesantne na neki drugi nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Lol za hrčka:)) najbolji je kraj kad krv izlazi:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Zar je moguce da je jedini nachin da se privuche paznja savremenog homo sapiensa - nasilje i ubistvo?!? I da se to pokazuje kao smeshno?!? Mislite o tome... ← Lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ako posmatramo industriju reklama kojih ima mali milion (sto ti najbolje znas) i cinjenicu da mi ovde raspravljamo o tri takve reklame (mozemo da kombinaciju da ubacimo i VW polo, ali je to fejk) onda ne vidim da tvoj stav mozhe da stoji. X puta smo ovde kacili i reklame koje nemaju puno veze sa nasiljem ali su izuzetno interesantne na neki drugi nacin. ne bih se bash slozio - sve vishe je primera gde se nasilje koristi kao marketinshki trik za privlachenje kupaca. Lo Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 hahahaa jesam se ismejo joojojoj hhehe prava stvar samo i nema bas neke veze sa pusenjem:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Bez ljutnje ali ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Evil twin je zakon!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) sence ... ← Mislim da sam objasnio to sinoć. :)) Rekao bih da je Sundjer Bob najpopularniji, a tu nema nasilja :) Moguće, ali obratimo pa Edited June 2, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Pa pazi ... slazhem se sa tobom u neku ruku, ali daleko da su to najpopularniji filmovi. Ono imas Pixar i drugare ostale sa varijantama tipa Ice Age, Finding Nemo i ostalo, gde nema nimalo nasilja, tu je i Spandz Bob vec pomenuti, gomila crtaca sa Cartoon Networka je nenasilna, pa se cak i Dzek trudi da ubija samo robote, ali ajde, ostavimo da je to jedan nasilni. Ne znam da takvih crtanih nema, ali nisam siguran da su oni jedino sto privlaci narod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 OK, kapiram te, ali sam prvenstveno mislio na sranja poput DragonBall-a (jebi ga Wule :)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts