EldeR Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) http://www.hellgatelondon.com/sshot-images...eenshot_014.jpg http://www.hellgatelondon.com/sshot-images...eenshot_016.jpg http://www.hellgatelondon.com/concept-imag...ept_art_001.jpg http://www.hellgatelondon.com/concept-imag...ept_art_003.jpg Videos Igra koju ja mislim da ce biti vredno cekati, donece neke totalne novine sto se tice FPS igara, tipa razvijanje lika, tako da nece biti potrebni samo refleksi i headshot-ovi vec ce se igra bazirati na vecoj upotrebi taktike ... Vise o tome ovde .. Edited June 1, 2005 by EldeR Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) Ajde neka dobri moderator postavi slichice kao linkove, da se ne bi patili oni sa dialupom. A shto se novina tiche, a narochito razvijanja lika - jesi igrao nekad deus ex ili system shock? :) Jedino zaista novo o chemu se pricha je da tje igra generisati mape svaki put i shto igrach izgleda i ne mora da nishani vetj ima auto aim u zavisnosti od skilla - shto je glupo, ali ajde... Igru rade bivshi Blizzardovci koji su radili i na Diablu, pa otuda i fora sa generisanjem mapa. Edited June 1, 2005 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 tacno tako .. igra ce imati svaki put razlicite mape za igranje kao u diablu a i rpg elementi su na nivou diabla (budzenje statistike) spominju se i kojekakvi npc-evi zaniimjivo u svakom sluchaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 Ajde neka dobri moderator postavi slichice kao linkove, da se ne bi patili oni sa dialupom. A shto se novina tiche, a narochito razvijanja lika - jesi igrao nekad deus ex ili system shock? :) Jedino zaista novo o chemu se pricha je da tje igra generisati mape svaki put i shto igrach izgleda i ne mora da nishani vetj ima auto aim u zavisnosti od skilla - shto je glupo, ali ajde... Igru rade bivshi Blizzardovci koji su radili i na Diablu, pa otuda i fora sa generisanjem mapa. ← Na auto-aim sam i mislio :D ... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Dada... Sad sam bash ishchitao ovaj privju... Zanimljivo kao SP i kao CO-OP. Pretpostavljam da zaigrizheni FPS igrachi netje uzhivatu DM-u toliko zbog auto-aima, ali i ovako je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 Meni licno ce bas dobro doci malo za promenu, malo vise paznje obracas na taktiku nego na cisto pucanje ... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ja volim system shock/ deus ex igre, tj igre tog tipa tako da verujem nece biti frke da odigram i ovu, naravno ako bude ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ovo treba transferisati u RPG podforum jerbo je Hellgate London Diablo klon a ne fps... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Oni je reklamiraju kao RPG... mada zaista nekako vishe lichi na FPS. Kolichina RPG elemenata je takva da ne prevazilazi ono shto je prisutno u gotovo svim zanrovima danas. Sh'a znam... vatevaaaaaa. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 a mi smo prochisceni od takve vrste marketing proseravanja pa znamo da ovo nece biti ni blizu deus exa pa samim tim ni blizu nekog rpg ostvarenja... zaista ce verovatno imati rpg elemenata i super je shto ce tvoja statistika delom uticati na tvoje mogucnost u napucavanju... ali ovo je pre svega fps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts