Zoolok Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Rage3D je objavio kratak preview ATI-jevog odgovora na SLI. Nema cifara, ali Firing Squad javlja 10.646 poena u 3D Marku 2005. Kewl, huh? ;) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Sudeci po grafikonima koje smo imali prilike da vidimo, zaista deluje fino ... kao i neki test na Splinter Cellu koji se vrteo tu okolo i mogao da se isproba. Ipak treba sacekati neke zvanicne informacije i jos malo vremena da prodje da bi se to uzelo za ozbiljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Po specifikacijama Crossfire je u najmanju ruku interesantnije reshenje od SLi-ja. Videcemo kako ce se pokazati u realnom radu. BTW onaj trip sa povezivanjem kartica preko DVI me podseca na stara dobra vremena 3dfx-a :D Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Po specifikacijama Crossfire je u najmanju ruku interesantnije reshenje od SLi-ja. Videcemo kako ce se pokazati u realnom radu. BTW onaj trip sa povezivanjem kartica preko DVI me podseca na stara dobra vremena 3dfx-a :D ← I mene ja sam imao s3 virige sa 4mb rama i voodoo2( kupljen zbog q2) i imao sam jedno vreme 2 voodoo2 u Sli i prvi gta mi je leteo :)) a za ovo se vise nema para :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Sve je to lepo al koj ce nam qrac??? Isto kao i sa vodoo 2 ljudi su bacali silne pare na to i na kraju nista sve mi ovo lici da su proizvodjaci dosli do nekog vrhunca pa resili kad vec mogu zasto ne bi prodavali dve kartice odjednom!!! Inace nevezano za temu sve mi se vise cini da pc gubi bitku sa konzolama jeste izvalili da su poceli da ih stancuju na svakih godinu dana a proizvodjaci igara su se skroz preorjentisali na konzole :( Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 nije li to dobro? jednom u dve godine kupiš konzolu od 200-300 dolara, a jedan isti komp ti za net i ofis služi po deset godina.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Dok se te konzole ne pojave u prodaji, PC ce imati sasvim pristojan odgovor na njihove graficke mogucnosti. Sa druge strane, i ATI i nVidia su malo usporili razvoj jer su bili preorijentisani na konzole, a i nema nekog smisla izdavati nove cipove, kada i ovi trenutni nude vise nego dovoljne performanse. Zato su kao medjukorak napravili SLI tj. Crossfire. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Slazem se, chak shtavishe, ati i nvidija imaju problem "catch-up"-a, tj. programeri i dizajneri jednostavno ne uspevaju da implementiraju nove tehnologije u igre. Ako realno pogledate tek u poslednje vreme se pojavljuje vecina naslova koji koriste DX9.0a, da ne govorim o SM 3.0. A hardver koji tera DX9 postoji vec vishe od 2 godine... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts