Dz Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Kolko ja znam, u toj emisiji na Discovery-u je prikazano hiljadu dokaza da chovek nije bio na mesecu, ne mogu sada da se setim svih, ali bilo je sasvim dovoljno da me uveri oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titanium Angel Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Nemam volje, a ni vremena da se upustam raspravu, ali preporucujem svima koje zanima ova tematika da procitaju ovo: http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html. Mada, pretpostavljam da ce vecinu mrzeti to da urade, posto je poprilicno dugacak tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Licno mislim da je chovek krocio na mesec... bio to amer ili neko drugi... chovek je... Isto tako bile su price kako su se Ameri vratili sa Meseca sa mnogo laksom letelicom... postoje razne pretpostavke shta su ostavili tamo... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Nemam volje, a ni vremena da se upustam raspravu, ali preporucujem svima koje zanima ova tematika da procitaju ovo: http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html. Mada, pretpostavljam da ce vecinu mrzeti to da urade, posto je poprilicno dugacak tekst. ← hvala, nekad davno sam bio nabasao na taj sajt, pa sam zagubio link, a trebaće za buduće rasprave :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 rusi su za 40 godina izrasli iz stocharske zemlje do tehno freak-ova, ali su zbog trke s amerima, koji su uspud zgrnuli TOLIKE pare u I i II sv.ratu da je to strashno, ostali bankrot. Nisu imali para za dalji razvoj zashtite od radiacije... ameri su nekim chudom imali. Ne znam da li je neko primetio, ali 69 nije bilo Color Tv-a, tako da je snimak sletanja na mesec u crno beloj tehnici.... A na snimku te chuvene zastave koja se viori, jasno se razaznaju svi detalji u COLORU!!!! Onda se josh samo zaputamo, koji je cilj emisija slichnih "Conspiracy Teory"? da privuku pazhnju i lepo zrgnu gomilu para od istog... Ili recimo kod onog snimka trenutka sletanja. greshka je navodno shto se ne chuju zvukovi motora... takodje ne znam jel neko od tih ljudi provalio da se zvuk prostire kroz vazduh, kog nekim chudom na mesecu nema!a da se glasovi astronauta prenose preko radio linka, a ne na dovikivanje kroz km debela odela lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Nemam volje, a ni vremena da se upustam raspravu, ali preporucujem svima koje zanima ova tematika da procitaju ovo: http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html. Mada, pretpostavljam da ce vecinu mrzeti to da urade, posto je poprilicno dugacak tekst. ← Ovo je vec argumentovano objashnjeno zashto je chovek bio na Mesecu - odlichan text! Hvala. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 procitao sam vetjinu texta koji je dao Titanium Angel i sve je kao "u redu" jesu bili su na mesecu. Ne zelim ponovo da zapocinjem jesu/nisu raspravu samo zelim da kazem izjavu/cinjenicu/glasinu da kada su amerikanci sletali na mesec da su ih rusi slikali sa tog istog meseca.... Nesto nisam bas siguran posto su do sada mnogo vetje tajne bile publicovane i procurele... kako te ruske slike nisu procurele za sve ove godine. Takodje sam gledao na TV-u neku emisiju o tome da li je su ili nisu i bilo je u BOJI i sa zastavom koja je VIJORI.... Sve u svemu... bili ili ne bili zanimljiva tema :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Takodje sam gledao na TV-u neku emisiju o tome da li je su ili nisu i bilo je u BOJI i sa zastavom koja je VIJORI.... ← o boze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 ja sam gledao u bioskopu malog zelenog vanzemaljca kako vitla neonskom sabljom i seče neke robote. mora da se i to tako desilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 ne vredjaj malog zelenog! a vi koji ne verujete, ne budite lenji, prochitajte text koji je dao Titanium Angel pa komentarishite. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 hvala na prozivkama za zastavu... ali ja sam samo rekao da sam gledao emisiju na kojoj se zastava viorila.... nisam rekao da verujem u sve to original snimak i da ja u to verujem sa 100% mog malog mozga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 pre neki dan sam citao cini mi se u novostima da ameri planiraju da "idu" na mesec "ponovo" 2015 i sad da ih neko pita sto su pravili pauzu 30 god??? Nisu imali para? A imali su para da ratuju sa pola sveta!? ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Pa nije NASA ratovala sa pola sveta... Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Pa nije NASA ratovala sa pola sveta... ← pa nije nasa al ako nije imala para do sad jos manje ce od sad! ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 die stupid topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts