Bartuc Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Jebi ga, nemamo svi po 150 godina kao ti :) @ noodle-Otkrio si Ameriku time shto si rekao da je SOS amaterska televizija ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) Pa covek ocigledno SOS uzima za ozbiljno, sta ja da mu radim... Edited June 1, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Nemojte tako o SOS-u... a Tegeltija? :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Nemojte tako o SOS-u... a Tegeltija? :)) ← Mentalno oboleo chovek? Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Mentalno oboleo chovek? ← Hehehe ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ja mnogo gotivim 'Pool ali ljubav prema Crvenoj Zvezdi nikad necu moci da zamenim nekim drugim klubom...Najbolji je osecaj kada je nas 13k na severu,skacemo,deremo se,pevamo...a ovi likovi koji su od juce poceli da navijaju za liverpool zato sto je uzeo ligu sampiona neka ga puse.... SAMO TI U MOME SRCU SI JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA MOJA LjUBAVI!!! SA NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ^ ja sam se potresao, koliko je ta pesma dirljiva... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 ^ ja sam se potresao, koliko je ta pesma dirljiva... :| ← Suze same krecu na ochi Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 daj bre kakva yu liga pa bre 80 odsto klubova u prvoj ligi nema ni normalan stadion sto neko pomenu i kad odesh na marakanu ili jna plashish se da li ce pedeset mamalaza da te zaskoci i isprangija ko pichku volim i ja zvezdu dosta al nisam bash neshto preterano radostan kada uzmemo neki trofej u srbiji, to nije nikakav uspeh, cista namestaljka. a evropu cemo videti samo kad neki bumbar qpi zvezdu i ulozi neke pare... moguce je da i italijani namestaju (juve) ali su mnogo atraktivniji za gledanje a ljubav srba prema liverpoolu se moze objasniti zadovoljstvom sto milan nije pobedio...jer ih je mnogo kenjalo tokom LS. da je psv prosho u finale svi bi navijali za njih jer je slabiji Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 ^ ja sam se potresao, koliko je ta pesma dirljiva... :| ← Suze same krecu na ochi ← Vazno je da ste vi mene isprozivali da vidimo svi kakvi ste smekeri!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Isuse, shta je ovaj... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Najbolji je osecaj kada je nas 13k na severu,skacemo,deremo se,pevamo...a ovi likovi koji su od juce poceli da navijaju za liverpool zato sto je uzeo ligu sampiona neka ga puse.... brate. ti si osamdesetdeveto godiste. o kakvom navijanju ti pricas? o kakvih 13 hiljada sa tobom ti pricas? ne razumem. kad punis 16? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 daj bre kakva yu liga pa bre 80 odsto klubova u prvoj ligi nema ni normalan stadion sto neko pomenu i kad odesh na marakanu ili jna plashish se da li ce pedeset mamalaza da te zaskoci i isprangija ko pichku volim i ja zvezdu dosta al nisam bash neshto preterano radostan kada uzmemo neki trofej u srbiji, to nije nikakav uspeh, cista namestaljka. a evropu cemo videti samo kad neki bumbar qpi zvezdu i ulozi neke pare... moguce je da i italijani namestaju (juve) ali su mnogo atraktivniji za gledanje a ljubav srba prema liverpoolu se moze objasniti zadovoljstvom sto milan nije pobedio...jer ih je mnogo kenjalo tokom LS. da je psv prosho u finale svi bi navijali za njih jer je slabiji bog ti pomogo prijateljE. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 (edited) Forza Roma !!!! Navijao sam za partizan i ishao na utakmice dok je bilo iole bezbedno ici na iste .. Dobar je osecaj bio ici u 95-ici preko brankovog, ljuljati bas i pevati "da bog da se svi prevrnuli" Edited June 26, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 ja navijam za Bayern Munchen..jebo i Partizan i Zvezdu. Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts