badnick Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 poshto je ovo kao forum i o tv,a ovo je tv emisija... ako neko prati uopshte,na bbc prime-u je nedeljom u 11(ima josh nekih 4 termina repriza preko nedelje).ekstra emisija o kolima sa brdooo engleskog humora e sad mene zanima da li je ta emisija prekinula snimanje,jer ja kad god uvatim da je gledam to je iz 2003?! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 bbc prime je free satelitski/kanal tako da su mnoge emisije starije... poslednja emisija emitovana na bbc prime je emitovana za vreme katolickog bozica 2003. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Da, definitivno ... satelitski kanal takvog "profila" za besplatno emitovanje nikada nema najnoviji program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 poslednja emisija emitovana na bbc prime je emitovana za vreme katolickog bozica 2003.aham mislish snimljena. pa kul,dakle snima se idalje,davace se idalje sa zakashnjenjem od 2 god? ne znam za vas ali meni je to neshto najgotivnije shto mogu da vidim na tvu... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 poceli su ponovo da prikazuju top gear ova epizoda je bila loooodnica takmicili su se land rover i engleski tenk challenger!!! bilo je mnogo dobro!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 mislish pochela je "nova" 2004 sezona:)? s obzirom da su poslednja dva puta davali best of Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 mislish pochela je "nova" 2004 sezona:)? s obzirom da su poslednja dva puta davali best of ← pa ja ove epizode nisam gledao jel repriza? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 sad bre nishta ne razumem:)gde i kad ti gledash top gear?nije sinoc bio na bbc primeu u uobichajenom terminu? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 sad bre nishta ne razumem:)gde i kad ti gledash top gear?nije sinoc bio na bbc primeu u uobichajenom terminu? ← nisam ni ja siguran mislim da je u petak premijera u subotu repriza ili u subotu premijera Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 premijera je subotom (barem ovog vikenda bila) ali mi se ne svidja sto su ga uzasno skratili na samo 2 priloga pa sada traje manje od pola sata a pre je trajao ceo sat Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Snimaju redovno, ali im je sad summer break, u septembru nastavljaju nove epizode. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 aj nek neko napishe termine,na teletekstu nishta ne pishe Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 josh jedna emisija Jeremya Clarksona!zove se Speed i daje se na Viasat explorer(valjda se tako zove kanal,danas sam ga dobio:)) shta ja znam,chini mi se da je krajnje zanimljiva emisija.danas je peglao "crvene rukavice" sa shumaherom:) eh da,daje se chetvrtkom i petkom od 20.00 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Najbolja je ona epizoda, kada on vozi onaj matori vozi neki ferrari, i takmice se on i neka dva lika, on ide kolima iz Londona, a oni avionom i vozom,i zadnjih 10km peske, ladno je lik stigao pre njih . Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts