Lucky Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Nadam se da ste primetili da je forum ponovo online. Ono sto je vazno za sada da znate jeste da se trenutno osposobljavaju neke opcije foruma pa zato recimo jos uvek ne rade smajliji, ili nema svih onih lepih skinova na koje ste navikli. U narednih nekoliko dana cemo se time pozabaviti i omoguciti vam da birate vishe od tri skina trenutno aktuelna, koristite neke nove smajlije, zezate se, i jos dosta toga drugog. Ovo vreme "prilagodjavanja" mozete iskoristiti da nam kazhete sta biste to voleli da vidite na ovom forumu od novih opcija i mogucnosti, a ako bude realnih i izvidljivih predloga, mozda ih i ubacimo, zasto da ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Meni se licno vishe svideo onaj prosli sajt,tj skin...ali josh uvek treba da se naviknemo...btw jel mogu da stavim istog avatara koji mi je bio i na proslom skinu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ja sam koristio onaj svetlo plavi skin sa proshlog foruma tako da mi ovaj bash odgovara ;) Shto se mene tiche bitno je da forum radi.. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ja sam ovaj koristio, SVETLO PLAVI i najbolje taj da ostane :). Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2005 Author Report Share Posted May 29, 2005 Mozhete da stavite koji god avatar hocete, kao i na proslom forumu, a skinova za sada ima tri, i dva su tamna (biraju se dole levo). Bice ih jos, malo dok se stabilizuje stanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 e svega vam zamastite ove sticki topic-e VELIKIM i masnim slovima da ih i slepi vide ... [ uopshte se ne izvaljuju ] :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Hehe,evo nasao sam sve,tnx... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 a kako bi bilo da se vrati i stari skin, pa nek narod bira... Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 Kao sto rekosmo, vraticemo skinove. Neke mozda necemo moci ako ne postoji verzija skina za ovu verziju foruma, ali cemo se potruditi da to nadomestimo velikom kolicinom drugih skinova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts